Üniversite öğrencisiyim sevgilime 350 TL'lik kolyeyi aldım sizce bu kolye basit bir hediye mi olmuş yoksa iyi bir hediye mi?

Atanmamıza iki yıl falan var ikimizin de. Zengin değiliz orta kesim sayılırız herhalde. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz onun bulunduğu şehre gittim buluşmak için ve bu hediyeyi verdim. Sevgilime böyle bu fiyatta bir kolye aldım. Sizce ucuz bir hediye mi olmuş yoksa iyi bir hediye mi?
Üniversite öğrencisiyim sevgilime 350 TLlik kolyeyi aldım sizce bu kolye basit bir hediye mi olmuş yoksa iyi bir hediye mi?
Çok iyi bir hediye
İyi bir hediye
Orta dereceli bir hediye
İyi değil, daha iyi olmalıydı
Fiyatı fark etmiyor pek bence fiyattan bağımsız gayet hoş bir hediye
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 ay
Bir kız böyle bir yorum yaptı bu kızın bu yorumu hakkında ne söyleyebilirsiniz? "350 ye kolye mi var, ne kolye oyuncak bebek mi? madem hediyenin fiyatı olmaz erkeklere hediye olarak hep yerden taş falan verin kızlar siz de 😂 "
Güncellemeler
1 ay
Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Üniversite öğrencisiyim sevgilime 350 TL'lik kolyeyi aldım sizce bu kolye basit bir hediye mi olmuş yoksa iyi bir hediye mi?
Üniversite öğrencisiyim sevgilime 350 TL'lik kolyeyi aldım sizce bu kolye basit bir hediye mi olmuş yoksa iyi bir hediye mi?