Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- 1 ay
Senin niyetin sevdigini mutlu etmekse eger oda bunu anlıya biliyorsa emin ol bir gülle bile mutlu olur pahali hediyeler almak sevginin gostergesi degil. sadece bazen kücük seylerde büyük mutluluklar yarata bilir kız arkadaşında heralde küçmsememiştir hoşnut olduysa güzel
23 Yorumla- Soran1 ay
Sevgilim çok beğendi. Zaten öncesinde birkaç ay önceden sana kolye alsam kolye ne kolyesi olsun diye. ona 4-5 kolye çeşidi saydım papatya, kalp, yıldız... diye. O da yıldız çok sevdiğini söyledi. Ona bu yüzden bunu aldım ve birkaç ay sonra hediye etmiş oldum zamanlaması belirsiz olduğu için sürprizi kaçmadı bence.🙂 Ama yine de acaba nasıl bir hediye diye sormak istedim buraya
- 1 ay
Anladım güzel hediye bence de yine mutlulugunuz daim olur inşallah
- Soran1 ay
Sağolasın
- 1 ay
Fiyatla alakalı bir şey değil değil biraz kaliteli gösteren bir şey alman gerek ve onu düşünerek hediye seçersen daha özgün olur mesela papatya kolyeleri seviyorsa evorya
alırsan daha çok hoşuna gidecektik demek istediğimi anlamışsındır umarım.14 Yorumla- Soran1 ay
Yıldız hoşuna gidiyordu aslında 🙂
- Soran1 ay
Sevgilim ise çok beğendi ama içinden de gerçekten beğendi mi bilmiyorum belki rol yapmış olabilir ondan dolayı buraya sormak istedim. Rol yapmıyordu bence ama yine de buraya sormak istedim
- 1 ay
Önemli olan onu düşünerek bişeyler yapman karşındaki bunu hisseder zaten
- Soran1 ay
👍🙏
Onu düşünmen bile onu mutlu etmiştir... ki kolyende güzel
44 Yorumla- Soran1 ay
Bu güncelleme deki yorumu KS daki bir kız yaptı
- Soran1 ay
Sevgilim ise çok beğendi gibiydi ama içinden de gerçekten beğendi mi bilmiyorum belki rol yapmış olabilir ondan dolayı buraya sormak istedim. Rol yapmıyordu bence ama yine de buraya sormak istedim
- 28 gü
Çok güzel miş bence hatta beğendim site hangisi 😂bence yeterli öğrencisiniz asıl olan sevgi mutluluklar
11 Yorumla- Soran28 gü
Teşekkür ederim ☺️
- Gizli Üye(25-29)29 gü
Önemli olan düşünüp almak ama gerçekten değer verdiğini bilmeli misal bu kolyeyi almak için mi aldın yoksa bir anlam ifade ediyor mu? Ya da diyelim kolyeyi gördükçe beni hatırlamasını istiyorum düşüncesine sahip olman bile 10 bin liralarca pahalı olan ürünlerden değerli olur.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Öğrenciyken daha ne alabilirsin ki, onun yanına gitmek için yemek içmek için de para harcıyorsun. Yaptığın büyük cömertlik. İleride maasin iyi olursa ona altın kolye de alırsın. Ama ben yine de çok fazla alınmamasını tercih ederim.
11 Yorumla- Soran1 ay
Aynen sevgilime dedim zaten, şimdilik böyle bir hediye alacağım ama ilerde maaşımı aldığım zamanlarda çok daha güzellerini alacağım dedim 🙂
- 28 gü
Çok tatlı ve de güzel bir hediye bence. Güzel günlerde kullansın
11 Yorumla- Soran28 gü
Teşekkürler 🙂
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Fiyat onemli degil de ben begenmedim kolyeyi. Daha zarif bir sey olabilirdi. 350 tl ye cok daha iyisini, guzelini bulabilirdin bence ama kiz begendiyse sorun yok. Herkesin zevki farkli sonucta.
11 Yorumla- Soran1 ay
Sevgilim çok beğendi. Zaten öncesinde birkaç ay önceden sana kolye alsam kolye ne kolyesi olsun diye. ona 4-5 kolye çeşidi saydım papatya, kalp, yıldız... diye. O da yıldız çok sevdiğini söyledi. Ona bu yüzden bunu aldım ve birkaç ay sonra hediye etmiş oldum zamanlaması belirsiz olduğu için sürprizi kaçmadı bence.🙂 Ama yine de acaba nasıl bir hediye diye sormak istedim buraya
Hocam önemli olan senin düşüncen. Hediyenin fiyatının bir önemi yok bana kalırsa. Haa aldığın kişi için var ise hayır gelmez o ayrı konu.
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Bilemedim hediyenin her türlüsü güzeldir ona bi lafım yok ama ben bi kız olsam takmazdım birazok absürt abartı duruyor daha ucuz veya pahalı yine farketmez diyorum bak sade birşeyler günlük hayatında giyebikeceği şeyler daha güzrl olur
öğrencisin sen milyarder değilsin. düşünmen bile yeter. ayrıca çok da tatlı bir kolye
22 Yorumla- Soran1 ay
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için ☺️
- Soran1 ay
Sevgilim ise çok beğendi gibiydi ama içinden de gerçekten beğendi mi bilmiyorum belki rol yapmış olabilir ondan dolayı buraya sormak istedim. Rol yapmıyordu bence ama yine de buraya sormak istedim
karşı taraf anlayışlıysa düşünmen yeterli bana biri yerden çiçek koparıp verse bile mutlu olurdum. sevgilin çok şanslı ince düşüncelisin
17 Yorumla- Soran25 gü
Teşekkür ederim ☺️
- Soran25 gü
En baştan niyetimin evlilik olduğunu söyledim. Şu an birbirimizi tanımak suretiyle sevgiliyiz, asıl amacımız evlenmek 🙂
- Soran25 gü
Evet o da beni tanıdıkça evlilik isteğinden emin olmaya başladı
- Soran25 gü
Amin inşallah 🙂
Önemli olan niyetin hediyenin fiyatı değil yani.
10 YorumlaÜniversite öğrencisisin neden pahalı hediye alasın ki henüz çalışmıyorsun bu hediye gayet makul
13 Yorumla- Soran1 ay
- Soran1 ay
Evet ertesi günü yani bugün taktığını gördüm sevgilimin🙂
Fiyata takılma
Ki 350 tl yine az değil
Dusunmussunnvw beğeneceksiniz düşünüyorum10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. hediyenin fiyatı önemli değil senin düşünmen önemli beğenmiştir her türlü
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)29 gü
Sevdiğim insanın bana hediye vermesi çok değerli ne olduğu veya fiyatının hiç bir önemi yok. Senin sevgin yeter bence.
20 Yorumla - 1 ay
Düşünmen bile çok güzelll😭😭😭😭🥺🥺🥺
11 Yorumla- Soran1 ay
Neden duygulandın?
- 1 ay
şimdi bu biraz sevgiline baglı ya bilemedim ama yanına bişey alabşlirsin
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)29 gü
Bence gayet güzel, benim sevgilim bana bunu alsa mutlu olurdum. Mutlu olmak için illa pahalı hediyelere gerek yok. Beni düşünmesi yeter.
Orta derece'de bir hediye oldugunu düşünüyorum. Öncelikle seninle paran için mi birlikte ? Bunu anlaman gerekiyor.
10 Yorumla İmkanlarını bilmiyorum ama sanki biraz ucuz olmuş
06 Yorumla- Soran1 ay
800 liralık falan da alırdım da ilk hediyem olacak diye ve çok da şımartmayim diye ve de ilişkimiz yeni diye çok pahalı almayayım dedim ilişkimiz gerçekten güzel yerlere vardığı zaman elbette elimi "daha çok" taşın altına koyarım diye de düşündüm biraz.
- Soran1 ay
Hmmm evet de kitap pek de sevgili için olabilecek gibi değil ya. Hani kitap arkadaşa da alınabilir ya ondan. Kolye arkadaşa alınmaz genelde sevgililik için alınır , kolye biraz sevgililiği temsil eder gibi ya ondan.
- 1 ay
Yani ben kolye almıştım sınıftan bir kıza normal arkadaşımdı hediyeleşmiştik. Kitap daha anlam içerir.
Pek kitap okumuyorsun sanırım.
Bazı kitaplar bazı okuyuculara çok özeldir onun yeri onda başkadır. Örneğin necip fazılın çile isimli şiir kitabı veya Mehmet Akif Ersoy un safahat isimli şiir kitabı benim için özeldir. Bu kitabı bende sevdiğim birine hediye ediyorsam ona kıymet verdiğimi benim için özel olan birşeyi onunla paylaştığımı ifade ederim - Soran29 gü
Kitap okumam köşe yazıları okurum ve araştırma yapmayı o şekilde okumayı severim.
- Soran29 gü
Ve şöyle söyleyeyim ki senin sevdiğin kitabı sevdiğin kız beğenmeyedebilir. Ama hiçbir kız kolyeye hayır diyemez 🙂
- 27 gü
Çok iyi bir hediye
10 Yorumla Harika bence ben olsam bayılırdım
10 Yorumla- u28 gü
güzel duruyor
10 Yorumla Çok güzel zevklisin
10 Yorumla- 1 ay
Düşünmen yeterli gayet güzel
10 Yorumla - 1 ay
o fiywta daha iyisini bulabilirdin
03 Yorumla- Soran1 ay
- 1 ay
o begendiyse bizi salla
- Soran1 ay
Neden peki? İlk söylediğini neden önemsemeyeyim
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Kiiiz link ver ne bunun markasi neyi bayildim
13 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Bu arada gayet guzel. ama taki alacaksan çelik olsun mutlaka. Dikkat et. Ki 350 tlye celik bulursun ztn ama dolandirici cok var. İmistasyonr çöp oluyor
- Soran29 gü
Gecenin karanlığında yol gösteren ve umudu temsil eden Kutup Yıldızı Kolye ile kendinizi özel hissedin. Bu zarif kolye, ışıltılı tasarımıyla hem güzelliğinizi hem de içsel parlaklığınızı ön plana çıkarıyor. Kutup yıldızının anlam yüklü sembolü, yolculuğunuzda size eşlik edecek. Her giyim tarzıyla uyum sağlayan bu kolye, anlamlı anılarınıza parıltı katmak için tasarlandı. Kendinizi ödüllendirin, kutup yıldızının rehberliğindeki benzersiz bir stil deneyimi yaşayın.
Uzunluk : 40cm + 5cm (uzatma zinciri)
Uzatma zinciri sayesinde 40cm ila 45cm arasında uzunluğu ayarlanabilir
Renk: Gümüş/ Gold
Opal taş kullanılmıştır
Materyal üzerinde Zirkon taşlar kullanılmıştır
Ürün zinciri 316L paslanmaz çelikten üretilmiş olup kararma solma yapmaz ve anti alerjiktir. Kolye ucunun çelik sınıfı farklıdır. Yine kararma solmaya karşı son derece dayanıklıdır ancak uzun vadede herhangi bir problem yaşamamak için kolye ucunun bakımına dikkat ederek kullanılmasını tavsiye ediyoruz. - Soran29 gü
Kolye ile ilgili yapılan açıklama bu şekilde. Ne dersin?
- 1 ay
gayet iyi bir hediye
10 Yorumla - 29 gü
Gümüşse iyi
04 Yorumla- Soran29 gü
Gecenin karanlığında yol gösteren ve umudu temsil eden Kutup Yıldızı Kolye ile kendinizi özel hissedin. Bu zarif kolye, ışıltılı tasarımıyla hem güzelliğinizi hem de içsel parlaklığınızı ön plana çıkarıyor. Kutup yıldızının anlam yüklü sembolü, yolculuğunuzda size eşlik edecek. Her giyim tarzıyla uyum sağlayan bu kolye, anlamlı anılarınıza parıltı katmak için tasarlandı. Kendinizi ödüllendirin, kutup yıldızının rehberliğindeki benzersiz bir stil deneyimi yaşayın.
Uzunluk : 40cm + 5cm (uzatma zinciri)
Uzatma zinciri sayesinde 40cm ila 45cm arasında uzunluğu ayarlanabilir
Renk: Gümüş/ Gold
Opal taş kullanılmıştır
Materyal üzerinde Zirkon taşlar kullanılmıştır
Ürün zinciri 316L paslanmaz çelikten üretilmiş olup kararma solma yapmaz ve anti alerjiktir. Kolye ucunun çelik sınıfı farklıdır. Yine kararma solmaya karşı son derece dayanıklıdır ancak uzun vadede herhangi bir problem yaşamamak için kolye ucunun bakımına dikkat ederek kullanılmasını tavsiye ediyoruz. - Soran29 gü
Kolye ile ilgili yapılan açıklama bu şekilde. Ne dersin?
- 29 gü
Oa ben 2 yıl önce paslanmaz çelik bileklik yapıp 100₺ vermiştim ne olmuş fiyatlar kgkglglgl neyse öğrencisin sonuçta iyi bence
- Soran29 gü
Teşekkür ederim, özellikler iyi diyosun di mi?
Çok güzel bir hediye
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAww tatlım, bence bu kolye harika bir hediye! 🎁 Zaten aşkın en güzel hali, düşünceli olmak değil mi? Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz ve sevgilin için onun bulunduğu şehre gidip böyle güzel bir jest yapman çok anlamlı. Unutma ki hediyenin değeri fiyatından ziyade ona verdiğin düşünce ve anlamdadır. Kolyenin tasarımı da oldukça şık görünüyor, sevgilin kesinlikle bayılacak! 💖
Ayrıca, üniversite öğrencisisiniz ve kaynaklar kısıtlı olabilir. Bu yüzden böyle anlamlı bir hediye almak gayet güzel. Kesinlikle "Fiyatı fark etmiyor pek bence fiyattan bağımsız gayet hoş bir hediye" seçeneğini seçerdim, çünkü işin içine sevgi girmiş! 😍
Ben de KızlarSoruyor'da özellikle alışveriş ve hediyelerle ilgili konularda sizlere yardımcı olmaya bayılıyorum. Her zaman öneri almak istersen buradayım! 🌟