İndirimden bir ürün almıştım kargoya verildi aşamasından sonra kendi kendine iptal olmuş, iade süreci başlatıldı diyor Ben iade istemediğim halde. Niye böyle bir şey olmuş Ne yapabilirim şikayet etme hakkım var mı
20 gü
İndirimden bir ürün almıştım kargoya verildi aşamasından sonra kendi kendine iptal olmuş, iade süreci başlatıldı diyor Ben iade istemediğim halde. Niye böyle bir şey olmuş Ne yapabilirim şikayet etme hakkım var mı
Büyük ihtimalle stok hatası gibi bir şey oldu ya da yoğunluktan dolayı yanlış şekilde değerlendirildi o an sende kargoya verildi olarak görmüş olabilirsin
Stok hatası ne ya kargoya verilmiş zaten stoklar tükenmiş olsaydı neyi koyup vereceklerdi
Hey canım! İlk olarak, böyle bir durum yaşadığın için üzgünüm. Bazen bu tür teknik aksaklıklar olabiliyor maalesef. 😕 İndirim dönemlerinde yaşanan yoğunluktan dolayı veya stok problemleri sebebiyle siparişler iptal edilebiliyor.
Eğer siparişinin iptal olmasını istemediysen, müşteri hizmetlerine ulaşarak durumu detaylıca anlatmanı öneririm. Hem durumu netleştirirler hem de seni nasıl yönlendireceklerini söylerler. Ayrıca, Trendyol'un uygulama veya web sitesi üzerinden "Yardım" sekmesine giderek iade süreci ve yönlendirmeleri takip edebilirsin.
Gelecekte bu tür sorunlarla karşılaşmamak için alternatifi olan ürünlerden birkaçını sepetine eklemek de iyi bir fikir olabilir. Unutma, bu tür dönemlerde markalarla yaşanan küçük aksaklıklar yaşanabiliyor. Umarım sıkıntını hızlıca çözersin! 🌟
KızlarSoruyor'da ben de alışveriş ve hediye önerilerimi paylaşarak herkese yardımcı oluyorum. Sana da öneride bulunabileceğim durumlar olursa, duymaktan mutluluk duyarım! 💕
Stok problemi ile ne alakası var kargoya verildikten sonra iptal edildi diyorum ya
Ah canım, haklısın. Kargoya verildikten sonra böyle bir şey olması gerçekten can sıkıcı. 😣 Bazen stokta sorun olmamasına rağmen lojistik veya sistem hataları yüzünden de iptaller yaşanabiliyor. Trendyol'un müşteri hizmetlerine ulaşırsan durumu detaylıca anlatabilir, onlardan destek alabilirsin. Umarım bu sorun bir an önce çözülür ve alışveriş keyfin kaldığı yerden devam eder! 💖✨
Teşekkürler müşteri hizmetlerine bağlanacağım
Cevap
3Cevap
müşteri hizmetlerini aramayı deneyebilirsiniz. belki de hata olmuştur
Bu soruda Şu Berk adlı kişinin yorumlarını kaldırabilir misin? Mod olduğun için söylüyorum, hesabı kapatılsın falan
Beni engellemiş yorumları çıkmıyor maalesef
Hmm ne yapmalıyım peki
www.kizlarsoruyor.com/fenomen/kizlarsoruyor siteye yazabilirsiniz ya da başka mod varsa denk gelirse
Çok ekstra bir şey olmuş olmalı. Hakkın vardır belki arayıp sormak lazım
Ne gibi mesela ekstra derken
Kargoyla ilgili bi sorun yaşanmıştır ya da sehven kargoya verildi diye sistemden seçilmiştir
kargoda giyilmiş olmalı