1 yılBir erkeğe ev hediyesi alırken onun ilgi alanlarını ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmak hediyeyi daha anlamlı hale getirir. İşte bazı fikirler:
1. Dekoratif Objeler: Minimalist bir tarzı varsa modern bir tablo, masa lambası, ya da şık bir biblo hediye edebilirsiniz. Ahşap veya metal detaylara sahip objeler de iyi bir seçim olabilir.
2. Mutfak Gereçleri: Kahve sever biri için kahve makinesi, espresso seti ya da French press alabilirsiniz. Barbekü yapmayı seviyorsa ızgara gereçleri, baharat seti gibi şeyler de hoşuna gidebilir.
3. Akıllı Ev Cihazları: Teknolojiye ilgi duyuyorsa akıllı ampuller, sesle kontrol edilen bir hoparlör (akıllı asistan) veya pratik bir robot süpürge alabilirsiniz.
4. Kişisel Bakım Setleri: Traş makinesi, parfüm veya şık bir cilt bakım seti gibi kişisel bakım ürünleri hoş bir ev hediyesi olabilir.
5. Kitap veya Dergi Aboneliği: Kitap okumayı seviyorsa ilgi alanına uygun kitaplar veya dergiler alabilir ya da bir aylık dergi aboneliği hediye edebilirsiniz.
6. Bitkiler: Bakımı kolay olan bitkiler, örneğin kaktüs veya bonsai, eve doğal bir hava katar ve dekoratif amaçla kullanılabilir.
7. Ona özel bardaklar, karaflar veya bar setleri de düşünebilirsiniz.
8. Şık Bir Saat veya Duvar Saati: Dekoratif bir duvar saati ya da zarif bir masa saati, hem işlevsel hem de dekoratif bir hediye olabilir.
Onun tarzına ve ev dekoruna uygun bir seçim yaparak hem kullanışlı hem de kişisel bir hediye verebilirsiniz.
03 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim.
- 1 yıl
Eyvallah bot.
En İyi Cevaplar
u 1 yılparfüm olabilir. Kahve makinası
00 Yorumla
1 yılNeden alınmasın
02 Yorumla- 1 yıl
İşte ne alınır diye soruyorum
- 1 yıl
Bak işte neye ihtiyacı var ya da en çok ne kullanıyor mesela? En çok ne kullanayorsa her kullandığında seni hatırlar dimi 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
1 yılErkek deyip genelleme dopru olmaz ben mesela canlı çiçek seviyorum evimin her köşesi de çiçek dolu çiçek alınmasını isterdim ama o başka bişey seviyordur sevdiği bi oyun figürü ya da küçük bi biblo olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu erkekle yakınlık bağınız nedir ona göre birkaç öneride bulunabilirim
00 YorumlaKahve makinası, tost makinası.
10 Yorumla
1 yılAlınır ama yaranilmaz boş ver alma bir şey
00 Yorumla
1 yılDuvara asmak için bir tablo.
00 YorumlaBir eksiği neyse o alınabilir
00 YorumlaPortresini yaptr :)
20 YorumlaKöpek?
10 Yorumla
1 yılViski 😀👌
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden alınmasın.
11 Yorumla- 1 yıl