1 yıldır sevgiliz sweat, çift bileklikleri, kupa, özel defter, kar küresi vs alındı. O yüzden farklı fikirlere ihtiyacım var yakında doğum günü var erkeğe hediye olarak ne alabilirim? saat istemiyorum şu an sevgililer gününde alicam. Ayrica futbolla pek ilgilenmiyor. Star master moonlight gece lambaları falan olabilir mi çünkü parlayan bir kar küresi almıştı benzer olur. Sizce nasıl? ve hangisi
Selamlar :) İlişki uzun soluklu olunca tabi bir çok günde bir çok hediyeler alınıyor. Durum böyle olunca da kafada karışıklıklar yaşanıyor. Böyle durumlarda öncelikle sevgilinizin zevklerine uygun bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Bu şekilde hem sevgilinizin zevklerine uygun bir hediye bulmanız mümkün olacaktır. Bu konu ile ilgili daha önce bir yazıya denk gelmiştim, dilerseniz Yeni sevgiliye hediye edilebilecek en güzel ve farklı öneriler neler? buradan bakabilirsiniz. Ayrıca bende bu konu hakkında bir yazı yazdım ona da Bir erkeğe ne hediye alınır? buracıktan ulaşabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Mutluluğunuz daim olsun :)
En İyi Cevaplar