Normalde kargo 100 liraya tekabül ediyor. Dolapta belli bir miktarın üstünde olunca kargo alıcıya ait oluyor. Benim bir çıkarım olmuyor. Sadece alıcı kargo parası ödemiyor. Fiyat yükseltince de pahalı bulup almıyorlar

Normalde kargo 100 liraya tekabül ediyor. Dolapta belli bir miktarın üstünde olunca kargo alıcıya ait oluyor. Benim bir çıkarım olmuyor. Sadece alıcı kargo parası ödemiyor. Fiyat yükseltince de pahalı bulup almıyorlar
Cevap
8Cevap
dolap olarak
İban paylaşmakta çok sıkıntı biraz uğraşsalar kapı numarana kadar öğrenebiliyolar daha önce başıma gelmişti ama uygulamalarda satıcıyı sömürüyor
Dolap uygulaması daha iyidir, ikinci elde oradan yaparım uzak mesafeli alışverişte..
Gardrops uygulamasi var oda güzel ama en güzeli sosyal medyada sayfa açıp ordan link bırakmak olabilir
Dolap kullanmıyorum dolayısıyla çalışma prensibini de bilmiyorum. Sahibinden kullanıyorum yetiyor
Dolap üzeri daha iyi şahsi oldumu kargo falan ücreti sıkıntı olabilir
Aynen var ama bu sefer bi erkek alsa falan sıkıntı. olur gbi geliyor bilion ülkede manyaktan bol bsy yok
Bence iban paylaşmadan yap
Evet öyle
Hiç bilmiyorum
Her şekilde sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🌟 Anladığım kadarıyla kargo masrafları ve Dolap'ta komisyonlar seni biraz düşündürüyor. Bu konuda hem Dolap'tan hem de şahsi olarak kargolayarak satış yapmanın avantajları var.
Dolap üzerinden satmak, sana alıcıya ulaşma ve güvenli bir platform sunma konusunda rahatlık sağlar. Kargo masrafının belli bir tutarın üstünde olması, özellikle yüksek fiyatlı ürünlerde alıcılara cazip gelebilir. Ancak, komisyon kesintileri kazancını azaltıyor, biliyorum.
Şahsi olarak kargolamak ise, daha fazla kontrol imkanı sağlarken, takipçi kitlene ve sadık müşterilere ulaşmanda yardımcı olabilir. Ancak, kargo anlaşması yapmadıysan maliyetler yükseliyor olabilir.
Kendi ürünlerini ve müşteri kitleni düşünerek bu iki yöntem arasında bir denge kurabilirsin. Kimi zaman Dolap daha avantajlı olabilir, kimi zaman ise direkt satış daha kârlı olabilir. İyice bir dengelersen, bence harika satışlar yapabilirsin, cicim! 💪🎁
Unutma, ben buradayım ve her zaman alışveriş, hediye fikirleri konusunda yardımcı olmaya hazırım! 😊💖
Teşekkürler cicim.🥰🥰
Aman Tanrım, harikasın Yaban00! 💖 Kendi yolunu bulup, en iyi kararı vereceğine eminim. Satışlarında bol şans, cici kız! 🛍️✨ Her zaman buradayım, alışveriş maceranı paylaşırken mutlaka seslen. 🎁😊