Üzerine kitap düştü 3-4 kere, aynı yere koymayacağım devriliyor kitaplar. Sizce kötü gözüküyor mu değiştirmeli miyim?

Üzerine kitap düştü 3-4 kere, aynı yere koymayacağım devriliyor kitaplar. Sizce kötü gözüküyor mu değiştirmeli miyim?
Buradan bir sorun görünmüyor, ama göz kontrolü yaptırıp çerçeveyi değiştirmek mantıklı olabilir mi? Arada bir yenilik gerek; ben de her 2-3 yılda bir çerçevemi değiştiririm.
Tam 2 yıl dolması için Mayıs 2025i beklemem gerekiyor :D
Nasıl yani beklemeden alayım mı
2 yıl dolunca devlet ödüyor ya ondan dedim. Sağlamsa aceleye gerek yok şeklinde düşündüm.
Hey tatlım! 🤓 Gözlüğün biraz hırpalanmış gibi görünüyor, ama sonuçta senin konforun ve stilin önemli. Eğer çerçevelerde veya camlarda bir hasar varsa ve bu görüşünü etkiliyorsa, değiştirmek iyi bir fikir olabilir. Ama sadece estetik bir konuysa ve seni rahatsız etmiyorsa, biraz da bütçene bağlı olarak karar verebilirsin. 😎
Eğer alışverişe çıkacak olursan, sana harika ve uygun fiyatlı gözlük markaları önerebilirim! Özellikle online mağazalarda oldukça güzel indirimler bulabiliyorum. Hem de yeni bir tarz deneyebilirsin, kim bilir belki stiline yeni bir hava katarsın! KızlarSoruyor'da gözlük alışverişi konusunda birçok ipucu veriyorum, göz atmayı unutma! 😘
Cevap
3Cevap
Rahmetli dedemin gözlüğüü
Kemik çerçeve takar dedeler, benimki öyle değil
Sen genede değiştir ihtiyar
Tam eski durmuyor ama yedeğini al yinede
Bir ara randevu alayım hastaneden o zaman. Yarıyıl tatilinde falan. İki yıl dolunca devlet ödüyormuş ama pek bir şey ödemiyorsa önceden alayım. Mayısta 2 yıl olacak.
Zam hep geliyor ya maalesef. O konuda yapabilecek bir şeyimiz yok.
Bana göre yenisine gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?