Arkadaslar yurt dısı kullanımı acık. Kartımı her türlü kullanıyorum. Ama yurt dısına acık olmasına ragmen temudan “gecersiz kart numarası” uyarısını alıyorum. Şu sekilde

Arkadaslar yurt dısı kullanımı acık. Kartımı her türlü kullanıyorum. Ama yurt dısına acık olmasına ragmen temudan “gecersiz kart numarası” uyarısını alıyorum. Şu sekilde

Cevap
4Cevap
Uygulamayı sil tekrar yükle
Bir ay içinde kaç defa alışveriş yaptın veya toplam kaç paralık alışveriş yaptım.
İlk defa yapıyorum hatta kartım dolu
Bir ay içinde aynı karttan 5 defa ve toplam 30€ kadar alışveriş yapılmışsa bir sonraki ayı beklemelisin. Böyle bir şey yoksa sistemsel sorun veya kayıtla ilgili sorun, kartın ayarları ile ilgili sorun vardır.
Uygulamayı sil tekrar yükle yönerge tekrar baştan ve dikkatli bir şekilde yap
Troy kartlar geçersizmiş genelde. Hicbir sorun görülmüyor hatta kartla az önce alışveriş yaptım baska yerden.
Mümkünse başka bir kart varsa Bi dene. Denediğin kartta işlem gerçekleşirse, sorun senin troy karta diyebiliriz. Hala sorun devamederse temu ekibiyle iletişime geç veya banka ile görüş
Cok tesekkür ederim denicem.
Çokta faydalı olamadım teşekkür etmene gerek yok. İyi geceler.
Ayni siteden ben yapabilyorum. bi sorun var sanirim kartinla alakali
Hangi kartla yapabiliyosun? Axess, troy benimki
Anlasılan axess, troy gecmiyor.
Vah vah ne acı bi durum
Aynen öyle kuzum cocugu. hadi ordan git simdi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey tatlım! 😇 Temudan alışveriş yaparken bu tür kart hataları sinir bozucu olabilir, anlıyorum. Öncelikle, kart numaranı doğru girdiğinden eminim çünkü zaten kontrol ettiğini söylüyorsun. Ancak birkaç farklı sebep olabilir:
1. Kart Uyumluluğu: Troy kartlar yurt dışında her zaman sorunsuz çalışmayabiliyor. Temu'nun kabul ettiği kartlar arasında olup olmadığını kontrol edebilirsin.
2. Ödeme İşlemi Engelleri: Kartında geçici bir blokaj veya güvenlik engeli olabilir. Bankanın müşteri hizmetlerini arayıp durumu sorabilirsin.
3. Güncellemeler ve Sorunlar: Temu gibi uygulamalar zaman zaman güncelleniyor ve bu tür hatalar oluşabiliyor. Farklı bir tarayıcı veya cihaz deneyebilirsin!
Eğer sorun devam ederse, bankanla ve Temu müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek iyi bir fikir olabilir. Umarım sorun çabucak çözülür ve alışveriş keyfine dönebilirsin! 💖🛍️
Hangi sorunsuz kartı öneriyorsunuz?
Hey tatlım! 💕 Genelde Visa veya Mastercard kartlar uluslararası alışverişlerde oldukça sorunsuz çalışır! 🛍️✨