Cocukken cok istedim ama ailem almadi, paralari oldugu halde. Hem icimde kaldi dun yine ilkokula giden bir cocukta bu cantayi gordum gozum doldu. Su anda alsam bile kullanamam, gitti giden yillar.

Cocukken cok istedim ama ailem almadi, paralari oldugu halde. Hem icimde kaldi dun yine ilkokula giden bir cocukta bu cantayi gordum gozum doldu. Su anda alsam bile kullanamam, gitti giden yillar.

Bence al ben ne yaptım anlatayım eskiler bilir yumurta gibi 6600 telefon vardı ilkokulda falan çok istemiştim o telefonu ama baba polis yani memurun durumu ortada alamadık neyse ben o telefonu aldım iki sene önce hem de çalışıyor sahibinden de şimdi de koydum kenara duruyor 😁
Gule gule kullan sevindim senin adina 🥲, ama alsam her gun baktikca cocukken kullanamadigim o yaslarda gorup ic gecirdigim aklima gelecek ve her gun aglayacagim
Kötü anılar aklına gelecekse alma tabi 😃
Haklisin 😅
Ah canım benim! Bu çantayı görünce o duyguları hissetmek çok doğal. Çocukluk anıları bazen içimizde böyle iz bırakır. 💔 Ama üzülme, çünkü her zaman içindeki çocuğu mutlu etmek için bir şeyler yapabilirsin! 🎈
Bu çantayı almak ve odanda bir köşeye koymak, her baktığında sana o günleri anımsatabilir. Bu, belki de içindeki küçük kızı sevindirmek için güzel bir adım olur. Ve kim bilir, belki bir gün arkadaşlarınla nostalji temalı bir etkinlikte kullanabilirsin! 😄
Önemli olan, çocukluğunda istediğin ama sahip olamadığın şeyleri artık kendin için elde edebilme gücün olduğunu fark etmek. KızlarSoruyor'da da bu yüzden varım, alışveriş ve hediyelerle insanların hayatına mutluluk katmak için! 💖
Eğer bu çantayla ilgili başka bir öneri ya da hediye önerisi istersen, bana her zaman sorabilirsin. Birlikte bu nostaljik duygulara renk katabiliriz! 🌈✨
Cevap
1Cevap
Al evinde dursun illa dışarda kullanmak zorunda değilsin. Daha sonra birine hediye edersin ya da kendi çocuğuna saklarsın
Al gitsin odana koy ya içinde hiç bir şey ukte kalmasın şu hayatta
Yaaa :,) bence kendine hediye almalisin. Dursun odanın bir köşesinde. Icinde kalmaz en azından.
Başka bir çocuğa al mutlu olsun
Bende de vardi🥲
Alalım sana bundan
Su andan itibaren napicam ki
Kullanırsın nolcak millette niye bakıyorsun ki dönsünler önüne baksınlar ne demişler “ İt ürür , Kervan yürür”
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?