Remington 4 ü bi arada saç şekillendirici almak istiyorum. Trendyolda bi satıcıda 2090 tl mediamarkt ve teknosa gibi satıcılarda 2900 tl. Acaba internettekini alsam bi sıkıntısı falan var mıdır ki 6 kişi yorum yapmış hepsi sevmiş. Diğer satıcılarla çok fiyat farkı var bence. Acaba bilip güvendiğim yerden 800 lira fazlaya mı alayım yoksa bi şey olmaz diye internetten mi alayım öğrenciyim ama kazıklanmak (tek korktuğum orijinal çıkmaz ya da kullanılmış çıkar diye) da istemiyorum sizce?
Alanlar da beğenmiş boş ver trendyoldan al
800 lira fark da olsa mediamarktdan al
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bildiğiniz yerden pahalıya almayı mı tercih edersiniz yoksa bilmediğiniz yerden ucuza almayı mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eger yorumlar olumlu ise uygun olan yerden alman mantikli 800 tl az bi fark degil sonucda
Aynen bencede. Sordum dışı jelatinli geliyormuş ilk biz açıyormuşuz. İçinde de belgesi var dedi internetten alacağım
Yani o zaman sorun olmaz diye dusunuyorum
Fark etmez benim için 800 tl çok değil aslında güvenmiyorsan diğerinden de olur
Çok değil dediğin 800 tl bir aylık yemekhane parası bizim.
Güvenmiyorum değil de internet ortamı olduğu için. Alanlar beğenmiş ama açık kutu falan gelirse iade de almazsa diye korkuyorum
Yoksa 2 yıl gatantili yazıyor
Hem olay sadece 800 lira değil orada hesaplı olduğunu bildiğim fazladan veresim gelmiyor ama jelatinle geliyorsa oradan alıcam sanırım
oe sen kimsinde kelime yapıyon pic es seviyem dusuk diye yazamadım yrrk kafalı kopek
orjinal ise uygna aalırım
Sahte yazacak değiller ya orijinal 2 yıl garantili yazıyor ama bilemedim ya
Kötü çıkarsa birde iade kabul etmezlerse?
Satıcıya yazdım açılmamış jelatinle mi geliyor diye evet derse internetten almayı düşünüyorum ama kararsızım hâlâ
Netten bilmiyorum ama alır almaz kontrol et derim birde sahte yazmasa da az çok anlaşılır markanın urunleri
bildiğim yerden ucuza almak
Süper