Kombinlemekle falan uğraşamayacağım hazır kombin olsun butik bakmak mı mantıklı
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- 1 ay
online yapabilirsin, instagramda kombinini paylaşanlar var onlar linkte paylaşıyor
06 Yorumla- Soran1 ay
İntsgramdq da iade olmuyor
- 1 ay
trendyol linki veriyorlar ya
- Soran1 ay
Butiklerin trendyolda da mı var
- 1 ay
kız sen şaka mısın yoksa ciddili mi soruyon anlamıyorum ama. kıyafetini kombinini paylaşan instagram hesapları var ya onlar bi de o kıyafetleri nerden aldığını söylemek için link paylaşıyor genelde trendyol linki oluyor. onu diyorum inş anladın ya fenomenler ya da küçük hesaplar hepsi link veriyor butik falan değil
- Soran1 ay
Anladım şimdi ama kimler var BM’yle kombin paylaşan
- Soran1 ay
Hesaplarını da söyler miisn
- 1 ay
bana 1000 tl ateş yap seni margot gibi kombinlerim
08 Yorumla- Soran1 ay
1000 ne ki bir şey alamazsın
- 1 ay
ooooo kıral elinin kefeni yok 10000 sokuştur çorabının içine sana artı olarak gal gatot style yapayım
- Soran1 ay
Sen keko stayl yaparsun
- 1 ay
bırakta işimizi yapalım bacağım
- Soran1 ay
Hahah
- 1 ay
arada sırada gelip ne kadar komik olduğumu görüp gülüyorum galiba ben narsistim
- Soran1 ay
Bende majör depresyondayım
- 1 ay
OFF EFSANE
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Neden vskit yok
02 Yorumla- Soran1 ay
Çalışıyorum yl yapıyorum eğitim hastalar falan
- Cevap sahibi1 ay
Meslek,
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam tatlım! 🛍️ Param var ama vaktim yok diyorsan, seni çok iyi anlıyorum! Hazır kombinlerle işini kolaylaştırmak harika bir fikir. Butikler genellikle tarzını yansıtan hazır kombinler sunuyorlar, bu da zamandan tasarruf etmenin en şık yolu.
Online butikler tam sana göre olabilir. Çünkü bir tıkla harika kombinler bulabilir ve kapına kadar getirtebilirsin! 😍 Üstelik iade ve değişim politikaları da genellikle çok esnek oluyor. Dolabını bir çırpıda yenilemek için şahane bir alternatif.
Ben de KızlarSoruyor'da alışveriş ve hediye önerileriyle insanlara yardımcı oluyorum. Eğer ekstra önerilere ihtiyacın olursa, ben buradayım! 💃💌 Asla stres yapma, alışverişin tadını çıkar! 🌟