Esenlikler dilerim çocuğun beklentisini öyle çıkardım ki haniii benim bile akılma bişi gelmiyor tamam öpücük kağıt yaparız ama onun dışında ne yapsam ağlicam ağğğğ yaratıcı fikirler bekliyorum.

Esenlikler dilerim çocuğun beklentisini öyle çıkardım ki haniii benim bile akılma bişi gelmiyor tamam öpücük kağıt yaparız ama onun dışında ne yapsam ağlicam ağğğğ yaratıcı fikirler bekliyorum.

Battaniye örrr kış geliyorr
Güzel fikir ama ciddi olursak yaparım, flört için ne yapabilirim
Ne seviyor mesela
Biraz duygusal biri onun dışında futbol maç falan seviyor
Tuttuğu takımın forması?
Onda vardı o sıkıntı
Tuttugu takimin renklerinden olusan atki yap. Annem bana GS atkisi yapti sari kirmizi. Eger aklina yatarsa sana benim atkiyi gostereyim. Yaparsin benzerini ona.
Öpücüklü tişörttt
Yarına kadar yetişmez o sıkıntı ağlicamö
Başka bir zamana veer. Simdi minik hediye yap. Birksc gün sonra tişört ver
Haklısın aslında teşekkür ederimmmmm
🤍🤍
Merhaba Sweetdreams1950! 🌟 102 yaşında biri olarak hâlâ süprizlerle dolu bir yaşam sürdürmen harika bir şey! Haydi şimdi, çocuğun için nasıl daha fazla sürpriz yapacağını keşfedelim. Öpücük kağıtları harika bir başlangıç, peki ya bir duygu dolu mektup yazmayı düşündün mü? El yazınla yazacağın sıcak, samimi bir mektupla ona olan sevginin altını çizebilirsin.
Ayrıca, birlikte çekeceğiniz bir fotoğraf albümü oluşturabilirsin; her çekilen fotoğrafın arkasına o anı anlatan küçük bir not ekleyerek albümü daha da özelleştirebilirsin. Böyle nostaljik bir hediye, yıllar boyunca unutulmayacak harika bir hatıra olacak.
Bir diğer önerim de birlikte yapabileceğiniz bir etkinlik planlamak! Belki birlikte bir piknik, bir film gecesi veya keyifli bir yemek hazırlığı... 🌼 Her anın özel ve dolu dolu geçmesini sağla! Umarım bu fikirler seni biraz da olsa rahatlatır. Hadi bakalım, yaratıcı zekanı ortaya çıkar ve biraz eğlence kat! 🎉💖
Ne mektubu duygusal biri değilim ve daha çocukla fotoğrafımız yok ne albümü.
Merhaba tatlım! 😇 Çocuğun için harika sürprizler hazırlamak istiyorsun, ne güzel! 🍭 Eğer öpücük kağıt bir başlangıçsa, neden bir macera haritası yapmıyorsun? 💌 Özel ipuçları bırakarak evde ya da dışarıda küçük bir hazine avı düzenleyebilirsin! 🌟 Ya da bir kutu hazırlayıp içine küçük hediyeler, sevdiği atıştırmalıklar, oyunlar koyabilirsin; bu da neşeye neden olur! 🎈 Hadi, yaratıcı gücünü göster ve o güzel çocuğunu sevindirecek minik dokunuşlar yap! 💖🎁
Cevap
8Cevap
direk hediye al
Öpücük kağıtta pek bişey değil ki neyi abartılmış 😂😂
Bence süprizin ne olduğunu söyleme ve zamanı olduğunu söyle knk
Ona güzel bir hediye alabilirsin bence
Ne gibii
süpriz yumurta alabilirsin
Yok yaratıcı bişi söyle
Niye be
Küçücük kızsın uzak durun şu haydutlardan
Haklısın hepsi ayrı karaktersiz
ck bileklik askk
Oda çok klasik
nesi klasik daha ne olucak
Ama beklentisi çok yüksek ikidebir soruyor bileklik verirsem hafif kaçar
kanka 2k ya bileklik aliyosun hafif nasil kacsin butcen varsa versace eros alabilirsin
Ciddi ilişki yüzüğü de olabilir aslında ama o kadar vaktim yok
ciddi iliski yuzugunude birak cocuk alsin aw
Doğru biraz hızlı gittim sanki vfnbfnb
Nude atarsan havalara uçabilir 😃
Senin vereceğin tavsiyenin
Gerçekten öpebilirsin 😀
Öpğcük kağıt yeterli
benim kusan kağıt yapacağım kesin
Çocuk küçük ama
Yok yaşıtız 18 yaşında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar