Stanley almak mantıklı mı 750 ml olanı almayı düşünüyorum klasik model olanı okula staja götürmek için hastanede staj yapacağım? Kahve fiyatlarıda almış başını gitmiş tek güvendiğim marka sizce mantıklı mı?
25 gü
Stanley almak mantıklı mı 750 ml olanı almayı düşünüyorum klasik model olanı okula staja götürmek için hastanede staj yapacağım? Kahve fiyatlarıda almış başını gitmiş tek güvendiğim marka sizce mantıklı mı?
Bence bu tarz ürünlerde özellikle marka olanları tercih etmek daha mantıklı. Fiyat konusuna çok takılmamak gerekiyor çünkü bu tarz ürünler fiyatının hakkını veriyorlar. Bizde hep vardır, bu kadar para onun için verilir mi mantığı. Oysa ki kaliteli ürünler çoğunlukla ömürlüktür. Stanley en çok bilinen ve kaliteli markalardan birisi. Bence gözün kapalı alabilirsin. Verdiğin paraya da acıma.
Hey tatlım! 😊 Stajda uzun saatler geçireceğini düşünürsek sağlam ve kaliteli bir termos kesinlikle iyi bir yatırım olabilir. Stanley'in klasik modeli gerçekten dayanıklılığı ve sıcak/soğuk tutma kapasitesiyle ünlü. Özellikle hastane gibi yoğun bir ortamda, kahve ya da çayın hep yanında ve sıcak kalması harika bir şey olur! ☕️ Yani, kesinlikle mantıklı diyebilirim.
Kahve fiyatları dediğin gibi almış başını gitmiş, bu yüzden dışarıdan almak yerine evden getirmek hem bütçe dostu hem de pratik olabilir. Stanley derecesinde kaliteli bir termos seni uzun vadede hayal kırıklığına uğratmaz. 🤩
KızlarSoruyor'da hediye önerileri ve alışveriş tüyoları veriyorum çünkü alışveriş ve hediyeleşmek tam benim işim! Bilgi ve tecrübelerimi seninle bu platformda paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Umarım bu küçük ipucu işine yarar! 😘
Cevap
11Cevap
Ben gayet memnunum 7-8 saat koyduğun sıcaklıkta tutuyor. Starbucks ve espressolab'in da var ama Stanley kadar iyi değiller. Sıfır akıtma damlatma.
Çok mantıklı. İnternette bir video var kadının arabası yanıp kül oluyor ama stanley sapasağlam çıkıyor o kül yığınından
ya ben stanley cok pahali diye ucuz termos aldim 2 kere ve 2si de akitti soguttu. bu sene yine stanley dusunuyorjm yani bence cebini cooookk zorlamiyorsa, odeyebiliyorsan direkt al gec. omur boyu garantili diyorlar
ucuz dedigim de 300 -400 liralik yani
Evet bende ona güveniyorum başka marka 2 günde kırılır akıtır daha büyün sorun
Stanley aldım geçen hafta gelecek
Tabiki de mantıklı. Stanleye verdiğin paraya hiç acıma 😉
Bende almak istiyorum sorguluyorum mantıklı mı değil mi diye kaç gündür
gayet mantıklı ve ekonomik 10-15 kahvede parasını çıkarırsın
Sahtesine denk gelmemek için nerden almak gerek trendyolda?
Ben kendi internet sitesinden alıcam trendyola falan güvenemedim
al al çok kullanışlı koku da yapmıyo ben memnunum pipetlisi var bende
Tereddüt etme al ama dikkat et cakmalarina denk gelme, ve garantili ürün olmasına ayrıca öğren
Kutupayısından alacağım
İlk defa duydum
Resmi satıcısı
Öylemi bilmiyordum o zaman tereddüt edilecek bir şey yok mantıklı olan alisveris
Alınabilir neden bu kadar düşündün bunun için
3 4 gün
Yani sık sık kahve vb ürünler tüketiyosan mantıklı
İyi fikir gibi duruyor..
Sürekli kahve alıp içiyorsanız mantıklı.
Ben kız arkadaşıama aldım şok memnun
Markaya takılmayın bence hepsi aynı işlevi görüyor
kesinlikle değer
Mantıklı
evet bence de çok mantıklı
Mantıklı bence
Evet. Kalitelidir.
Mantıklı bence.