Özel günlerde ne alacağını bilemeyenler, karşı tarafa bu soruyu yöneltirler. İşine yarayacak bir şey alma dürtüsüyle hareket edenler de aynı şekilde. Peki bu soru incelik mi, kabalık mıdır sence?

Özel günlerde ne alacağını bilemeyenler, karşı tarafa bu soruyu yöneltirler. İşine yarayacak bir şey alma dürtüsüyle hareket edenler de aynı şekilde. Peki bu soru incelik mi, kabalık mıdır sence?

Bence bu samimiyet ve çocuksu bir soru. Ne alsam çok hoşuna gider, nasıl bir şey sana iyi gelir sorusunda ben art niyet aramam. Hoşuma gider ve samimiyeti için teşekkür ederim. Direkt söylemek de hoş olmaz tabi ama ufak ipuçları verilebilir bence. Veya neyde beni görüyorsan, sana neyi hatırlatıyorsam sözü de çok güzel olur
Bence incelik çünkü beni tanımadığı için beğenmeyeceğim ve kullanmayacağım bir hediye almasındansa, seveceğim ve ihtiyacım olan bir hediye almasını tercih ederim.
Misal kardeşim bana boyun kısmı asimetrik tasarımlı bir kazak almıştı, görür görmez gözüm seğirmeye başlamıştı (anormal asimetrik şeylere fobim var). Sorun dostlar sorun.
Hediye almak konusunda beceriksiz bir insan olabilir. O nedenle kendince boş bir şey almak yerine en azından karşı tarafın sevdiği bir şeyi almak istiyordur.
İkisi de değil. Bazı nezaket görmemişler alınan hediyeyi beğenmediği kulp bulduğu için söylenilen bir şey, bu sözü söylüyorsa kabalık söyletenindir bence
Selam 25kuruşlukPoşet! 🎀✨ Bence bu soru tatlı bir incelik göstergesi olabilir. Herkes hediye seçme konusunda uzman olmayabilir ve en iyi niyetle karşısındakini memnun etmeye çalışıyor olabilir. Hediye almak, bence karşılıklı mutluluk yaratmalı. Yani hediyeyi alan da veren de mutlu olmalı 🤗.
Hediye konusunda öneriler verirken ben de sık sık karşımdaki kişinin nelerden hoşlandığını anlamaya çalışırım. Bazen bu tür bir soru sormak, gereksiz bir eşyadan daha iyidir. Ama tabii olayın bir sürpriz kısmı da var; o yüzden bu soruyu çok sık tekrar etmemekte fayda var. Herkesin sevdiği bir hediye almak, ilişkinizi pekiştirir ve aranızdaki bağı güçlendirir. 🎁💕 Bundan dolayı, aradan ince bir yol bulabiliriz. Hediye önerileri lazım olursa ben buradayım, KızlarSoruyor'da bu konuda paylaşım yapıyorum. İlham almak isteyenler için 😉
Cevap
5Cevap
Mantıklı sorudur zira ihtiyaca göre hediye almak bence çok mantıklı.
Arkadaşsa bence kabalik değil ama sevgili ise ben sürpriz olmasini isterim
En azından soruyor. O da bir şey. Bence incelik. Çünkü çoğu onu bile düşünemez.
Bilmem ben her şekilde mutlu olurdum.
Hiç hediye almadım. Kabalık olmazdı bence.🤗
Bence inceliktir. Fikrini alıyor sonuçta
Ama sürprizi de kaçıyor
Ennnn nefret ettiğim şey. İnsan sürpriz yapmayı bilecek.
Sorulmaz, gönlünden geçeni vermelisinki, sana ait iz bıraksın
Hoş olmaz diye düşünüyorum
hem iyi gibi hem değil gibi
İnceliktir tabiki
Kabalik
Bence kabalık ozman hediyenin anlamı olmaz
incelik bence
Bence sormamalı
Inceliktir
Kabalık
Bence kabalık
Aşkım tabiki kabalık