Alışveriş & Hediyeler Wi-fi durduk yere niden yavaşlar ya? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Noldukine Güncellemeler1 yıl Düzelditiililili Wi-fi durduk yere niden yavaşlar ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. modemi sıfırlamak çözüm olabilir 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hmm
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Mac adresi modemle iletişim kurmuyordur dns ayarları çakışıyordur vpn ler engel oluyordur modem ip almıyordur wifi driveri pc ile uyumlu değildir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 5 şık arasında kaldım Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Modemle aranda bir mesafe olmadıysa modemi değiştirin. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kesin mi ya onda mı sorun vardır sencesi😞 Yorumla nomercy7 1 yıl Ben nereden bileyim? : İnterneti kaç kişi kullanıyor? Bir download olayı mı var? Altyapınız iyi mi? Kaç mbps internet kullanıyorsunuz? Ben bilmem. Yorumla
Nolmuskine__ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Altyapı çalışması vardir istersen müşteri hizmetlerini arayıp sor 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 604 cevap paylaştı. Pastırma sıcaklarına karşı feryadı isyan etmiştur 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Yiok artık kdkgjf Yorumla Semih6934 1 yıl Sinyal dalgaları sıcak hava dalgaları karşısında esas duruşa geçmiştir belki bilemezük ahdjajd Yorumla Soran 1 yıl Ahaha😂 Yorumla Semih6934 1 yıl 😂😂 Yorumla
mᎪhᏢᎬᏒᎥ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Modemle alakalı olabilir ya da bağlanan çoktur 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bağlanan az aslında Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Sorun cihazda olabilir virüs programı yükle 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Modem de sorun vardır 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Düzeldi aradık Yorumla Richardgör 1 yıl Bu güncellemeyi yapsan mı Yorumla Soran 1 yıl Niye uğraştiriyon djjf Yorumla Richardgör 1 yıl İçimden feldi Yorumla Soran 1 yıl Peko Yorumla Richardgör 1 yıl Bayo Yorumla
pattadanak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 69% 1 yıl Modemin fişinin çek 10 saniye bekle geri tak 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Yok olmuyodu denedim, aradık sonra düzeldi 🙄 Yorumla pattadanak 1 yıl Sen fişi iyi çekememişsindir Yorumla Soran 1 yıl Nasi çekicektim ki djjgjf Yorumla pattadanak 1 yıl Uzaktan çekicen o zaman daha etkili olur sen diyorsun ya uzaktan görmedin diye sen de uzaktan çekmedin 😀😀😀 Yorumla Soran 1 yıl Ahaha osun mu djjfjdjf Yorumla pattadanak 1 yıl 😇 oyumsu Yorumla Soran 1 yıl Ehuehue Yorumla pattadanak 1 yıl 🤔🤔🤔 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Modemi camdan at 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Deniyim Yorumla
çikiçükübabaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kilo almış 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Gomik kfjg Yorumla çikiçükübabaaa 1 yıl İşetirim Yorumla Soran 1 yıl Kendimi bitik hissediorum galiba the end djjgjdg Yorumla çikiçükübabaaa 1 yıl Deme zıpır zıpır olman gereken yaşlar ceylan gibi zıplıcan zamanlar nen var Yorumla Soran 1 yıl The end hastalığına yakalanmisim Yorumla çikiçükübabaaa 1 yıl Ona da çıkarırız aşı hatta var heralde ya denemek gerek Yorumla
hakann27363 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl Kapat aç yap başka kim bağlı wifiye 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kimse bağlı değil Yorumla
_UgROzcN_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl bazen sinyallerde sıkıntı olabiliyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Dünden beri ya Yorumla _UgROzcN_ 1 yıl cihazı yeniden başlatsaydın Yorumla Soran 1 yıl Yaptım Yorumla _UgROzcN_ 1 yıl hangi firma ile çalışıyorsan ara söyle Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Altyapı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yardım et. d Yorumla CarLosss 1 yıl Arasana çağrı yerını Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
modemi sıfırlamak çözüm olabilir
Hmm
Mac adresi modemle iletişim kurmuyordur dns ayarları çakışıyordur vpn ler engel oluyordur modem ip almıyordur wifi driveri pc ile uyumlu değildir
5 şık arasında kaldım
Modemle aranda bir mesafe olmadıysa modemi değiştirin.
Kesin mi ya onda mı sorun vardır sencesi😞
Ben nereden bileyim? : İnterneti kaç kişi kullanıyor? Bir download olayı mı var? Altyapınız iyi mi? Kaç mbps internet kullanıyorsunuz? Ben bilmem.
Altyapı çalışması vardir istersen müşteri hizmetlerini arayıp sor
Pastırma sıcaklarına karşı feryadı isyan etmiştur
Yiok artık kdkgjf
Sinyal dalgaları sıcak hava dalgaları karşısında esas duruşa geçmiştir belki bilemezük ahdjajd
Ahaha😂
😂😂
Modemle alakalı olabilir ya da bağlanan çoktur
Bağlanan az aslında
Sorun cihazda olabilir virüs programı yükle
Modem de sorun vardır
Düzeldi aradık
Bu güncellemeyi yapsan mı
Niye uğraştiriyon djjf
İçimden feldi
Peko
Bayo
Modemin fişinin çek 10 saniye bekle geri tak
Yok olmuyodu denedim, aradık sonra düzeldi 🙄
Sen fişi iyi çekememişsindir
Nasi çekicektim ki djjgjf
Uzaktan çekicen o zaman daha etkili olur sen diyorsun ya uzaktan görmedin diye sen de uzaktan çekmedin 😀😀😀
Ahaha osun mu djjfjdjf
😇 oyumsu
Ehuehue
🤔🤔🤔
Modemi camdan at
Deniyim
İzleniyordur
Kilo almış
Gomik kfjg
İşetirim
Kendimi bitik hissediorum galiba the end djjgjdg
Deme zıpır zıpır olman gereken yaşlar ceylan gibi zıplıcan zamanlar nen var