mental sorunlarım geçmiyor, psikologa çalışıyorum gibi. Geçen kendime bir kaç parça kıyafet aldım. ürün seçme, kargo gelecek açııp giycem diye bi heyecanlandım. Beni bi biraz motive etti oyaladı. Acaba pskiloga gitmeyi bırakıp kendimi alışverişe, bakıma mı versem? Zihnimi bunlarla doldursam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılPsikoloğum ve bazı yorumlara gerçekten şok oldum. Psikolog seni manipüle etmez, tabii ki seni yönlendirmez de senin aslında bildiğin ama o anda düşünemediğin şeyleri kendi başına düşünebilecek hale getirmeye çalışır seni. Yani aslında bunun mantığı şu ben sana ne yapman gerektiğini söylersem benim hayatımı yaşarsın ve bana bağımlı hale gelirsin ama senin kendi içinde mantıklı ve acımasız olmayan bir tarafın var eğer ben o anlayışı kendin için de kullanmanı sağlarsam kendi hayatını yaşarsın ve bana ömrün boyunca bağımlı bir hale gelmezsin artık sorunlar karşına çıktığında kendin nasıl başa çıkabileceğini bilirsin.
alışveriş ve terapi konusuna gelecek olursak aslında ikisinin hiç benzer bir yanı yok tek benzer yanları senin için bir çözüm olması. O yüzden şöyle düşünebilirsin alışveriş kısa süreli biz çözümdür o günü kurtarır ama bir süre sonra alışverişe de tolerans geliştirirsin ve sana yeterli gelmemeye başlar daha fazlasını daha fazlasını istersin ve en sonunda yine bir faydasını göremezsin. Terapi bu açıdan farklıdır terapi o gününü kurtarmaz ve amacı seni o gün mutlu etmek değildir. Bazen terapi seanslarından çok mutsuz ayrıldığın da olabilir. Terapinin amacı sen bir araçtayken direksiyonda duran senken psikoloğun sana o aracı nasıl kullanacağını öğretmesidir aslında
114 Yorumla- 1 yıl
"mantıklı ve acımasız olmayan bir tarafın var" bu manipulasyonun kralı... nerden biliyorsun mantıklı olduğunu veya mantıklı olmak zorunda mı? kendi istediği gibi bir insan olmasını düşündüğünü zannederken aslında "senin (aslında sistemin) istediği" gibi bir insan olmasını istiyorsun.
tabi daha temel bir konu bozulan psikoloji neden bozuldu? yani temeli "ekarte" ediyorsun.. şöyle bir durum ; bir insanın beyni birileri tarafından darp ediyolar bunun uzmanları beyni yapabildiği ölçüde onarmaya çalışıyor fakat tabi yapamıyor..
yani sonuç odaklı düşünme var (bu çok kesin ve net) savaşlar olur ve ölüm çok önemli değil, engelli kalanlar ortaya çıkar , savaşın olmaması gerektiği hiç düşünülmez. psikolojik sorunların neredeyse tamamı "insan zihninin yarattığı sistem ve başka insanlar (bunlar zihinsel insanlar)" zihinsel insanı toksik -kötü hatta cahil olarak tanımlayabiliriz. yani düzeltilmesi çok çok zor olan durumları insan zihinin yaşamı yarattığı düşünüldüğünde esasen kendisi yaratır ve tabi onarması çokta mümkün olmaz ve zaten akıl almaz bir zaman ve para kaybına yol açar. evet sağlıklı insanlar "şizofren" yapılıyor sonra şizofreni tedavi edelimeyior ilaçlarla zihinsel özürlü hale getiriliyor. psikolog olmadan önce insan zihninin "kötü" olduğunu anlamak gerekiyor, sistemin dışına çıkamazsan ancak insanları manipule edersin. - 1 yıl
çok çarpıcı bir şey vardır "eşitsizlik" eşitsizliği hiç bir insan asla ve asla kabul etmez, "eşitsizliği" insan zihninin oluşturduğu yaşam yaratır (insan zihni tanrı rolundedir) ve aslında bütün sorunların temelinde bu vardır , bilinçsiz olarak insanlar eşitsizliği ekarte ettiklerini düşünürler ama bunu algılarlar ve bu akıl almaz şekilde insanın kendi içinde kaos yaratır. doğal değildir , tanrı mutlak eşitlikten yanadır ve insan "tanrı dışı" bir canlıdır , doğal değildir. manipulasyonu "yutanlar, kabul edenler" fazla sorun çıkarmadan (sisteme göre) yaşama uyum sağlar.
- 1 yıl
@VuR-KaN manipülasyon değil neden değil, ben kendi mantığımı sana aşılamaktan bahsetmiyorum. Senin mantıklı tarafın senin acımasız tarafından bahsediyorum. Senin mantıklı tarafın benim için çok mantıksız olabilir bana göre mantıksız kararlar verebilirsin bu beni terapi ortamında da dışında da ilgilendirmez. Terapi ortamında yaptığın şey kendi düşünce biçimine göre mantıklı mı ona bakarım. Ki zaten bir eylemle bulunduysan ve bundan dolayı için rahatsa (bu kendine zarar vermek, intihar, başka bir canlıya zarar vermek olmadığı sürece) ben buna karışmam seni rahatsız eden istemediğin kısımlara bakarım çünkü “bozulmayana dokunma” kuralını uygularım. Yani hiçbir psikoloğun amacı kimseye toplum normlarını aşılamak değil. Kendi doğrusunu bulmasını sağlamak. Zaten de kimse psikoloğa zorla getirilmiyor inan ki. Senin verdiğin örnek aslında alakasız çünkü senin verdiğin örnekle gidersek diyelim savaştasın ve tek kolunu kaybettin senin mantığınla benim oraya yeni bir kol dikmem gerekiyor çünkü normlar iki kollu insanları kabul ediyor ama ben öyle yapmıyorum sen tek kolunla nasıl yaşaman gerektiğini bilmiyorsun eksikliğini hissediyorsun, yaşam kalitenin düştüğünü düşünüyorsun ve yardıma ihtiyacın var ama o kolun bir geri dönüşü yok. Ben sana tek kolla nasıl yaşayabileceğini öğretiyorum.++++
- 1 yıl
Günlük sorunları olan insanlar için yorum yapıyorsun belki günlük yaşamda herkesin karşısına gelebilecek sorunları insan kendisi çözebilir haklısın ama hayatında hiç uzatılmış yaş sürecinde olan birisini, gerçekten okbye sahip birisini, veya en basitinden panik bozukluğa sahip birisini görmediğin çok açık. Bunlar insanların kendi başlarına çözmeleri zor olan sorunlar. Mesela panik bozukluğu olan çoğu insan neden panik atak geçirdiğini bilmez. O an onu tetikleyen şeyleri bilmez ki zaten belli bir rutini varsa bazen bir şeyin tetiklemesi de gerekmez. Bu gibi insanlara çözüm önerin nedir peki? Ve son olarak şizofreni ciddi bir psikiyatrik bozukluktur ve bununla psikiyatristler ilgilenir. Genellikle genetik kökenli olur. Kimse kimseyi en baştan şizofren yapamaz. Lütfen bir şeye körü körüne inanmadan önce araştır. Mesela neden her ülkede psikoloji bölümü ve psikologlar var o zaman bunu araştır. Makaleler oku veya güvenmiyorsan makalelere terapiye düzenli giden insanlar bul sor iyi geliyor mu de nesi iyi geliyor de. Araştırmadan hiçbir yere varmıyor çünkü dediklerin
- 1 yıl
Merhaba, bu sene psikoloji bölümü için hazırlanıyorum ve kafama takılan, önemli bazı konular var. Başka psikoloji öğrencileri ve psikologlara da danıştım ama tam olarak cevabımı alamadım. İzniniz olursa, size yazabilir miyim acaba? Herkese açık şekilde sormak istemiyorum ☺️
- 1 yıl
@GeceninKralicesiii tabii ki yazabilirsiniz seve seve cevaplarım
- 1 yıl
Hocam o kadar kazanmayinca gidemiyorsun Bile.
- 1 yıl
@yalnızlıkhissi26 bazı halk sağlığı merkezlerinde psikologlar çalışıyor. Oradan ücretsiz bir şekilde faydalanabilirsiniz.
- 1 yıl
Mesela Eskişehir de aklınıza gelen bir yer var mı?
- 1 yıl
@kissandtell şu an duyguları azaltmak için kadınlık hormonu alıyorum 1 sene kullandım. Azalttı ama yine ağlama krizlerim yoksunluk yalnızlık... depo provera 4 kutu 1 ay rahatlatır bastırıyor bütün duyguları kafam karışık.
- 1 yıl
@yalnızlıkhissi26 ya ben ankarayı biliyorum gölbaşında var mesela onu biliyorum eskişehir hakkında bilgim yok ama şunu bil (ki bunu psikiyatristler de söyler) bir ilacı sürekli kullanmak zorundaysan ve kullanmayınca kötü oluyorsan bu iyileşmemişsin demektir ama bir araştır bak bence eskişehirde de mutlaka vardır diye düşünüyorum
- 1 yıl
@kissandtell hormonlari ben gönülü kendim alip yapiyorim ama antidepresan beni bitiriyor. ders çalışamıyorum. Kadın dikkatimi dağıtıyor.
- 1 yıl
@kissandtell bakarim teşekkür ederim
- 1 yıl
@yalnızlıkhissi26 yok zaten ben antidepresan için söyledim hormonlar konusunu bilmiyorum bir kadın doğum doktoru daha iyi bilir o mevzuyu. Ne demek rica ederimmm
En İyi Cevaplar
1 yılBelki psikoloğunu değiştirmek, hatta özellikle farklı ekol ile terapi veren psikoloğu bulmak senin için daha iyi olabilir. Alışveriş tabii mutlu edebilir fakat sorunların temelde çözülmediği müddetçe sana yalnız ağrı kesici gibi gelir. Etkisi geçtiğinde tekrar aynı olursun yani. Psikoloğun hangi terapi ekolüyle çalışıyordu?
00 Yorumla
1 yılSelam sevgili gizli üye.
Alışveriş sana anlık terapi etkisi verecektir. Fakat bir uzmandan destek alman yani psikoloğa gitmen senin ruhuna uzun vadede etki eden ve ruhuna yayılan bir terapidir. Psikoloğa gitmen gerekiyorsa lütfen ihmal etme.
Sevgiler🌸
00 Yorumla
1 yılKolayı var.
Tek birşeye bağlı yaşamak ya da çözümü sadece birşeye bağlamak sizin o sorunla baş ediyor olduğunuzu ve çözüme ulasabilmenize yardımcı olmaz.
Sizde üzerine birşeyler koyup çabalamak zorundasınız.
Şunun gibi hastalandiniz doktora gidip ilaç aldınız.
İlacı içiyorsunuz fakat hastalığın süresince yapmamanız gereken şeyleri yapmaya devam ediyorsunuz.
Doktorun hiç bir yararı olmaz ki.
Hastalık devam edecektir.
Geçici çözümler hiç bir zaman sonuca ulaşmanıza yardimcı olmaz.
Şu da var belki geçici bir süre için etkisi olabilir fakat ya sonra.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba tatlım! 💕 Öncelikle, buradayken bu konuyu bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Alışveriş hepimize iyi geliyor, kabul! Ama mental sağlık konuları gerçekten ciddi ve profesyonel destek gerektiriyor. Senin de söylediğin gibi, alışveriş kısa süreli bir mutluluk getirebilir ama kalıcı bir çözüm değil.
Eğer psikoloğunu değiştirmeyi ya da seans sıklığını azaltmayı düşünüyorsan bunu onunla konuşarak dengeyi bulabilirsin. Ancak tamamen bırakmak yerine belki de alışverişi bir ödül mekanizması gibi kullanabilirsin. Mesela, her başarılı terapi seansından sonra kendine küçük ama tatlı bir hediye almak gibi. 🛍️✨ Bu şekilde hem terapi sürecini desteklemiş olursun hem de alışverişten aldığın mutluluğu daha anlamlı kılarsın.
Unutma ki kendini şımartman ve bakıma özen göstermen de çok önemli. Ara sıra alışveriş yaparak kendine küçük güzellikler sunmak da hayatının bir parçası olabilir. Senin sağlığın her şeyden önemli, kendine çok iyi bak! ❤️🍀00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
81Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılboş ver o kadar para vermeyi ben bedava dinlerim seni gadası
00 Yorumla evt knk her şey sende biter, psikolog seni manipule eder (kandırır) senin gerçeklerinle ilglii olmayan şizofrenik şeyler söyler.. bir insanın isteği somuttur, mesela yakışıklı , seni seven sevgili istiyon bunu psikolog sana getirip önüne koymaz. bunu senin yapmanı ister.. sende dersin ki "bu ne si. kim iş lan ben yapacaksam sana niye para veriyom gö.. tveren" dediğin anda zaten iyileşmişsindir..
paranı kendine harca , dolardırıcı bile paranı dolandırırken daha fazla çaba harcar.
18 Yorumla- 1 yıl
Gerçek bir psikolog öyle konuşmaz 😂😂
- 1 yıl
Vay anasını bilim insanı konuştu psikoloji yokmuş 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Senin gibi cesur cahillere bir sürü kanıt sersek de yine istediğinizi okursunuz O yüzden hiç uğraşamam
- 1 yıl
@flawsome25 olum senin bildiğin hi bişiy yok, psikologların, psikiyatristlerin de yok , şizofreni yaşıyolar , hayatları manipulasyon, insanları mal yerine koyup beyin yıkıyolar. büyü biraz sonra konuşalım ...
- 1 yıl
Sen büyüdün de mi daha düzgün bile yazamıyorsun 🤣🤣
- 1 yıl
@flawsome25 knk sen çok boş yapıyon senle eksiden de kavga etmiştik!
- 1 yıl
bak senin o çok taptığın "bilim" varya, lgbt yi normalleştirdi, DSM diye bi b0kluk var abd de onlar yapıyo bunu, ve testesteronu 1500 olan 1.90 boyunda kaslı erkeklerin popon 22 santim ya.. rak var.
al sana "bilimmmmmm"" bi b0k bildiğni sanıyon. adamlar manipule ediyor diyorum anlamıyon.
1 yılAlisveris senin sorunalrini hali altina süpürür. O yapay heyecanlanma da seni alışveriş bağımlılığına götürür. Hem fakirlesirsin hem de bağımlılık yasamana sebep olur.
Psikologun dedikleriyle de sınırlı kalma, düzgün bir hobi edin veya spora basla ve sosyalles.23 Yorumla
Soran1 yılvayy ne güzel dedin evet yapay bi heyecan şimdilik güzel geliyo
- 1 yıl
Ayrica 2 bin liraya alinacak fazla bisey yok artik
Soran1 yılbiliyorum işte bir iki bişey alırım geçen pantolon aldım 1000 tlydi ama çok güzeldi
1 yılMerhaba,
Evet kesinlikle doğru yoldasın çok güzel düşünüyorsun! 😅
Ücretsiz terapi verilir yapılır, mantıklı sorunlar çözülür! 😅
Çok pis psikolojik eğitimler aldım, seminerler aldım, Bakırköy, Erenköy, Özel psikologlar, of of of!
Para tuzağı hepsi, hiçbir şey yaptıkları yok, sersem edici ilaçlar verirler anca bir de orasından burasından hastalıklar tanılar koyarlar!20 Yorumla
1 yılhayır, daha mantıklı değil. terapinin amacı sorunlarının altında yatan kaynağı bulup bunun üzerine gitmek ve iyileşmek. alışverişse sorunlarından kaçmana, anlık mutluluklar yaşamana yarıyor. alışveriş gibi insana iyi gelen kısa mutluluğa para yatırmaktansa uzun süren ama sonunda kalıcı bir iyileşme yaşatan terapiye para vermeyi tercih ederim. kapitalizme eşlik edecekseniz böyle ediverin.
10 Yorumla
1 yılAylık 2000 lira konuşmaya vereceğine alışverişe ver inan bana daha mutlu olursun. O kadar 3 senede doktor ve ilacın veremediği mutluluğu 1 senede alışveriş verdi şu an daha sıkıntısızım. Hasta - doktor ilişki psikolojisi de var üstünde. Bıraktığında daha iyi hissedeceksin ama önce kendinle yüzleşmen gerek.
10 Yorumla
1 yılSpora başlayıp buna odaklanabilirsin belki ne kaynaklı psikolog gidiyorsunuz bilemiyorum ama spor düzenli saatler de doğru oran da protein tüketimi antremanlar egzersizler ve kardiyo sabah kalkınca kahve kardiyo saat 10 beslenme ve saat 14-15 ve 18-19 arası düzenli 20 gr protein tüketimi yapıp egzersiz kardiyo ve soğuk duş vs bunlar harici ara zamanlar da ise kaliteli diziler filmler vs izleyebilirsiniz umarım atlatırsınız bana iyi geldi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılPsikologlara benim güvenim yok. Çoğu mesleğinde çok yetersizler.
Psikologa giden bir kız arkadaşım var. O da memnun değil. Benimle sohbet ona çok daha iyi geliyor. Bir de arada beraber oluyoruz, bu onu çok mutlu ediyor.
Sen de belki psikologunu değiştirir, beraber olacağın iyi birini bulursan çok daha iyi hissedersin.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 348 cevap paylaştı. Psikoloğa 2000 TL mi kazığın en iyisini sen yiyorsun söyleyeyim 🙄 meditasyon yapsan kendine daha çok katkın olur insan sadece kendi kendini çözebilir bir başkası değil
20 YorumlaArkadaşım emin ol her şey kafada biter önce sen iyi olmak istyeceksin yoksa psikolog hikaye anca ilaç dayayıp gönderiyorlar baksan onların bile ne sorunları vardır kendini iyileştremeyen seni mi iyileştirecek boş ver
00 Yorumla
1 yılKendine bakmak zaten iyi hissettirir ama her sorun da bunlara sığınırsan bir süre sonra gereğinden fazla alışveriş gereğinden fazla bakım yapmaya başlayabilirsin ve böylece hem cildine hem de parana zarar verirsin.
00 Yorumla
1 yılArkadaşım için gittik. İlk seferde 2000 TL ödedi. Üç saat konuştular. On gün sonra yine gelmeli dendi yine gittik. 1000 TL ödedi bu sefer. Her gidişte böyle olacaksa büyük sıkıntı.
03 Yorumla
Soran1 yılbi de çağırdıkça gidiyon mecbur
- 1 yıl
Geçmiş olsun. Umarım tamamen iyi olur, ve gönlünüzden ne geçiyorsa onu yaparsınız.
Soran1 yılsağ ol
1 yılHersey sana bağlı. Psikologlar faydalı olmaz ki. Onlar sadece dinler ve asıl kendini iyileştiren kissinin kendisi olur hep. Sen iyileşmeye hazır değilsen 10 tane psikologa da gitsen fayda etmez.
10 Yorumla
1 yılmeditasyon deneyebilirsin. namaz da olur
sosyalleşmek açık hava
birde psikolojide bir
terim vardır re ile başlayan bişeydi
bir şey
düşünmemek için seni zorlayacak uzun süreli bi parkur mesela 5 saat bisiklet biniyorsun odaklanip düşünmeyi engelliyorsun10 YorumlaAlış verişi de belli zaman sonra gelirini oluyor çünkü sağlılikli düşünmediğimiz için aldıklarımı o anki ruh halimize göre yarın olunca hic gerekli değil diyoruz... devletin piskolugu var ya da seni anlayan empati kuran senin zaaflarınndan beslenmeyen biriyle arkadaşlık kurmalısin seni. asaga çeken kim varsa onları hayatından çıkar kendini sev kendine değer verki herkezden sevgi değer görürsün
00 YorumlaAnlattığından aldığım izlenime göre söylüyorum, sanki psikoloğunu değiştirsen daha iyi olur gibi görünüyor. Ama seni mutlu eden şeylere de odaklanmaya devam et bence :)
00 YorumlaKaç yaşındasın bilmiyorum ama 18 yaşının altındaysan kurslara yazılabilirsin spor için etkinlikler var Hem yeni arkadaşlar edinirsin hem de paran cebinde kalır, Eğer Reşit bir hastaysan da çok güzel kurslar var dil öğrenme, gitar bunlara yazılabilirsin ve ayrıca paranı biriktirip Belki yaza doğru ailenle bir küçük tatile çıkabilirsin, ve ayrıca gönüllü Psikologlar var para almadan seni dinleyen bir araştır derim :)
00 Yorumla
1 yılcanim sen kimseyi dinleme evet o parayi alisverise ver psikolog sorun cozmezzzz bos para kaybi
10 Yorumla
1 yılAlışverişe gitmek tehlikeli fiyatlari gordukden sonra biraz daha sinirlenebilirsiniz (baya sinirlenirsin)
00 Yorumla
1 yılNamaz kılmayı dene müslüman isen Üveys zikri yap hatta ben senden daha kötüydüm namaza başladım kendime geldim
00 YorumlaBen bu pskoloji ile awm yi alsam anca düzelir pskoloğa gitsem 10 seans sürer her türlü fakir kalıyom mdmsösşs
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 318 cevap paylaştı. Bence psikoloğa gitmeye devam et sağlık açısından alışveriş geçici bir süreç uzman her zaman için iyi dir
00 YorumlaKılık kıyafet geçici mutluluk verir, sana tavsiyem psikoloğa devam et. Kalıcı hasar kalmaması daha önemli.
00 Yorumla
1 yılBu senin tercihin zengin isen iyi gelebilir zaten psikolog yüzde yüz fayda sağlar diye bir şey yok iş sende bitiyor
00 Yorumla
1 yılPsikoloğa ben de ayda 2000 Lira veriyorum bu beni çok geriyor 😂😂
01 Yorumla
Soran1 yılsinirleniyorum bunun için de terapi gerek
1 yılbence de yaa, git alışveriş yap elbiseler al kuoför git, Çakır keyfi seviş daha mutlu olursun. yemeden içmeden ne diye para veriyorsun
00 YorumlaGel bana çay çorba bedava üste para veriyos.
00 Yorumla
1 yılBana bir kahve ikram et. Yol paramı karşıla akşama kadar dinleyeyim. 😄
00 Yorumlaşöyle yakışıklı zengin ve espirili bir sevgilin olsa seni iyileştirirdi.
00 Yorumla
u 1 yılBence iyi bir oyun 🎮 konsolu al en güzeli stres atarsın hem eğlenirsin.
00 YorumlaValla aynen yeni kıyafet al giy , gezmeye git şehir. disina. git günü birlik daha iyi..
00 Yorumla
1 yılKesinlikle bi derece daha iyi. Bi yandan da, mera ediyorum, psikolog ne diyo?
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 323 cevap paylaştı.
1 yılKadınlar için her ikisi de terapi oluyor 😅😅👍🏻
00 Yorumla
1 yılSpor hap ve kendine güven, kimseyle tartisma gerisi geliyor, alisveris gecici mutluluk
00 YorumlaYoutube'da kişisel gelişim videoları var ya da kişisel gelişim kitapları oku.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl2000 ne ne rakı masası kurulur biliyormusunuz yanına birde Kafa dengi bir arkadaş buldun mu mis gibi al sana terapi.
02 Yorumla
Soran1 yıl2000den fazla tutar
Cevap sahibi1 yılYok canım aşırıya kaçmadan gayet kurulabilir
Gizli Üye(25-29)1 yılNe gibi sorunların olduğuna bağlı ihtiyaç dışı para harcamak doğru bir davranış değil bence psikoloğa gitmeye devam et 2000 TL den bir şey kaybetmezsin
00 Yorumla
1 yılYeteri kadar fayda sağladığını düşünüyorsan devam etmeyebilirsin.
01 Yorumla- 1 yıl
Ya da fayda sağlamıyorsa zaten gitme. Ya da psikoloğunu değiştir. Herkes işini yeterince iyi yapmıyor maalesef. Daha faydalı olacak psikologlar bulabilirsin
Ormanda ilahi müzik eşliğinde koşu yapmak
00 Yorumla
1 yılspora git, başka kurslara git dans falan daha iyi.
00 Yorumlaerkeklere spor yapmak kadınlara alışveriş yapmak psikolojiye iyi geliyor.
00 Yorumla
1 yılAynen bencede trendyolda Hepsiburada ya gir daha iyi
00 YorumlaAslan kadını güzellik salonu alışveriş merkezlerini severrr
00 Yorumla
1 yılAlışveriş Piskoloğun fiyatını aşmıyorsa daha iyi tabi
00 Yorumla
1 yıl2.000 mi neden bu kadar ucuz psikoloğa gittiğine eminmisin?
Ben 25 bin veriyorum aylık🤔01 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca bilmeyen insanlara karşı bence güncellemede şunu paylaşmayı unutma
Psikoloğ ve psikiyatrist aynı şeyler değiller diye belirt bilmeyen çok fazla insan var seni hasta zannedebilirler.
Gizli Üye(36-45)1 yılO parayı psikoloğa vereceğine sokak hayvanlarına 2000 tl lik yem alıp kendi ellerinle besle daha çabuk iyileşirsin
04 Yorumla
Soran1 yılhasta değilim kii
Cevap sahibi1 yılHasta değilsin bitanem zaten delisin sadece ama bunu birlikte aşabiliriz
Soran1 yılaaa niye birlikte aşıyoz
Cevap sahibi1 yılne bilyim böyle yürürsem belki düşersin diye düşündüm
1 yılBi süre sonra oda sıkıcak yeni arladaşlıklar hobiler edinmelisin
00 YorumlaPsikolog derdini dinliyor ilaç yazıyor ilaçla çözülmez kafanda bitiricksin ayda 2kere de bakıyosa ztn gitme para tuzagi kuaföre git alisverise çık tatile çık kafani dagitirsan eğer pskolojınde yerıne gelir
00 Yorumla
1 yılBen üniversitenin psikoloğuna gidiyordum ücretsizdi, yaklaşık 22 seans gittim her seans birbirinden keyifliydi, bazen psikoloğum seansın kendinede iyi geldiğini söylerdi... Diyeceğim şu doğru kişi ile görüşüyorsan verdiğin parayı gözün görmez
00 Yorumlapsikologların çoğu oturup senin bir şeyler anlatmanı bekliyor, haftaya tekrar çağırıyor. bu şekilde 1 ayda düzelecek problem 10 ayda anca düzeliyor. psikolog da bol kazanıyor tabii. iyi psikolog sayısı maalesef az
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAlışveriş yap makta nefret ediyorum sen benim yerime alışverişe git ben senin yerine terapiye parasını veririm 🤣🤣
00 Yorumla
1 yıl2000 tl'yle pek bir şey alamazsın bence psikologa devam et
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 621 cevap paylaştı.
1 yılBence de matikli kendinle ilgilenmek sana iyi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen git genede alışveriş anlık zevk verir sonra çökersin içine ama...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeans başına 2000 ₺ yi bana versen. Sırtıma alıp koşarak gezdirirdim.
00 Yorumla
1 yılsürekli alışveriş yapmak da normal bir durum olmuyor ve psikolojiyi etkiliyor. ara sıra yapabiliyorsan yap ama abartmadan. psikolog daha mantıklı bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMantıklı bir yaklaşım, bunu deneyin probleminiz devam ederse buradan ben ücretsiz yardım edeyim.
00 Yorumla
1 yılBaşka etkinliklere kendini verirsen zaten psikolojik hiç bir sorunun kalmaz bence resime yönel müziğe yönel bence
02 Yorumla
Soran1 yılikisininde de yeteneğim yok kurslara gitmiştim önceden
- 1 yıl
Müzik dinlemelisin müzik herşeye iyi gelir beni sakinleştirdiği bile oluyordu
1 yılPsikolog para tuzağı en iyi şey arkadaş ortamında saatlerce gülmek kafa dengi arkadaş bul takma geçer hersey
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Psikologa ayda 2 kere 2000 TL vermekten yoruldum, alışveriş yapsam daha mı mutlu olurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler