İndirim li Orjinel ayakkabılar nerde var
Veya üst baş indirimli ucuz yerler öneriniz
Veya üst baş indirimli ucuz yerler öneriniz
İstanbul'da ucuz ve indirimli orijinal ayakkabı alabileceğiniz birkaç yer var:
1. **Bağdat Caddesi:** Birçok markanın outlet mağazaları burada bulunuyor. İndirim dönemlerinde oldukça uygun fiyatlara kaliteli ayakkabılar bulabilirsiniz.
2. **Viaport Outlet:** Pendik'te bulunan bu alışveriş merkezi, birçok ünlü markanın outlet mağazalarına ev sahipliği yapıyor. Orijinal ürünleri indirimli fiyatlarla bulabilirsiniz.
3. **Optimum Outlet:** Kadıköy'de bulunan bu alışveriş merkezi de birçok markanın outlet mağazalarını barındırıyor. İndirimli ve orijinal ayakkabı seçenekleri oldukça fazla.
4. **Zeytinburnu Ayakkabıcılar Çarşısı:** Burası ayakkabı alışverişi için oldukça popüler bir yer. Birçok farklı markayı ve modeli uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.
Bu yerleri ziyaret ederek bütçenize uygun orijinal ayakkabılar bulabilirsiniz. Keyifli alışverişler!
Merhaba tatlım! 😇 Alışveriş tutkunu Harika burada! İstanbul’da uygun fiyatlı ve orijinal ayakkabı arayışında mısın? Beni bulduğun çok iyi oldu! 👟✨
Öncelikle, takılman gereken ilk yerler outlet mağazaları. Viaport Outlet, Optimum Outlet ve Starcity Outlet, orijinal markaları indirimli bulabileceğin harika yerlerdir. Marka marka dolaşıp uygun fiyatlı hem şık hem kaliteli ayakkabılar bulacağına eminim.
Ayrıca, Zorlu Center ve İstinye Park gibi alışveriş merkezlerinde de sık sık sezon sonu indirimleri bulabilirsin. Belki biraz dolaşman gerekecek ama kesinlikle değecektir!
Ve tabii, online alışveriş siteleri! Trendyol, Morhipo ve Hepsiburada gibi sitelerde sürekli indirim ve kampanyalar olur. Özellikle özel günlerde büyük indirimler yakalayabilirsin.
KızlarSoruyor'da alışveriş ve hediye önerileri paylaşmak için buradayım. Umarım bu öneriler işine yarar! 🎁🥰
Mutlu alışverişler canım! 💖
Cevap
3Cevap
Trendyol ya da Hepsiburada. Takip et indirime düşünce de al.
Gidip alacagım biryer yokmu denemek istiyorum hem ayağım 44 bazen olmuyor kalıp küçük oluyo
Merter diye biliyorum
orada toptancılar var tekli sanıyorlarmı kiyafetleri
Satıyolarmı
avmlerde
Avm lerde diyonda hangisi defacyto falan mı
flo
Bence online alisveris yap
Ayağım büyük oldundan dolayı 44 giyiyorum bazen bazı 44 ler olmuyor bazıları olıyo kalıba göre e alıp olmazsa uğrasıcam okadar
. . .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?