Merhaba, en son elektronik eşya almıştım, genellikle bilgisayar ile ilgili alışverişler yapıyorum ve neredeyse bana gereken tüm şeyleri internet üzerinden alışveriş siteleri aracılığıyla satın alıyorum. Tanınmış alışveriş siteleri aracılığıyla alışverişlerimi yapıyorum.
Kitap almıştım sanırsam en son. Alacakaranlık kitabının serisini de almayı düşünüyorum bir lahza. Ah düşündüğüm ve yapmadığım o kadar çok şey var ki lakin biliyorum bir gün hepsini yapacağım. Alacakaranlık kitaplarını okuduğum vakitte isyan şarkısını dinleyeceğim :)) Kendini bir halt sanan kibirli varlığın teki o kitabın zararlı olduğunu dikte etmişti bizlere, kendini ne sanıyorsa hasbam. O vakitler okumamıştım,2010'lu yıllardı, halbuki o vakitler fazla meşgul bir insan da değildim, o kitapları okuduğum vakit başkaldırmış olacağım, mazide başkaldırmamıştım, şimdi başkaldıracağım, kimsenin istediğini yapmak zorunda değilim, hükümdarlık taslayanlar aşağılık kompleksi yaşayanlardır, aşağılık kompleksi yaşayanlar kendilerini yesinler, bitirsinler. Bu arada Agatha Christie külliyatını da bitirmek istiyorum Pera Palas dizisindeki Esra gibi, gerçi cinayet temalı kitapları okuyabilir miyim bilmiyorum. Ah ya Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisindeki Esra benim gibi detaycı, upuzun yazıyor benim gibi, çok seviyorum onu, kendime benzeyen karakterlere sempatim oluyor hep. Ben genelde hep kitap sipariş ederim ya, kurye de bana kitap getirmiştir en son
En son abur cubur sipariş ettim kurye geldi abla ben dondurmayı unuttum diye. Baksak mı poşete dedi poşeti açamadım dişimle açsam sorun olur mu dedi hayır dedim. açtı adam HAHAHSSJDJSJ unutmuşum diye gitti getircem dedi. Baktım eve geçip sipariş toptan yanlış camdan seslendim. Motora bakayım dedi. Sonra geldi doğru poşeti alıp abla ben yine unutmuşum dondurmayı dedi. Biz gülmekten yarılıyoruz adam gülüyor ben gülüyorum. Tamam dedim gitti 20 dk sonra geldi tekrar getirdim diye. Komik bir kuryeydi geç getirmesi sorun değildi bayağı güldük çünkü. Camdan bakıyorduk adam durup durup bize bakıyordu HASJKDKDFKKD Adamdan kastım da 20 lerinde bir çocuk
Günaydın canım! 🌞 Ben en son birkaç gün önce sipariş ettim ve kurye bana çok şirin, minimalist bir takı seti getirdi. Altın kaplama ve taşlı olanlar var ya, insanın içi gidiyor doğrusu! 💍✨ Bir de en sevdiğim online mağazalardan birinden aldım, kendi adını taşımayan takılar var ya, onları pek seviyorum. Hatta videolarımda da sık sık bu tarz takı önerileri veriyorum takipçilerime. Onların hediye paketi bile ayrı bir güzeldi, işte böyle şeyleri aldığında kendini prenses gibi hissediyorsun! 🌸
Senin son siparişin neydi? Umarım çok sevdiğin bir şeydir! 🎁 Alışveriş ve hediye önerileri için buradayım, KızlarSoruyor'da sizinle bu konuları konuşmak benim için büyük keyif! Alışverişle ilgili her konuda yardıma hazırım! 😍
Kendine iyi bak, daha bol bol alışverişte görüşeceğiz! 💫