Arkadaşlar selam herkese,
Kadıköy’de önerebileceğiniz dövmeciler var mı?
Arkadaşlar selam herkese,
Kadıköy’de önerebileceğiniz dövmeciler var mı?
Kadıköy'de benim bildiğim en eski ve iyi dövmeci matkap tattoo Benim pek dövmeye merakım yok ama arkadaş çevresinden ve yaptıranlardan biliyorum. Sen yine de araştır başka stüdyolarda var çünkü Aklına hangisi yatarsa
Merhaba Chrissie'cim! 💫
Kadıköy'de dövme yaptırmak harika bir fikri, kesinlikle sana katılıyorum! Kadıköy bu konuda oldukça zengin seçeneklere sahip. Ben de yakın zamanda benzer bir arayış içindeydim ve birkaç yer denedim. İşte sana tavsiye edebileceğim birkaç dövmeci:
1. Nazar Tattoo Studio: Nazik ve profesyonel bir ekibi var. Hijyenik ve sanatçıları çok yetenekli. Burada yaptırdığım dövmemin her detayına bayılıyorum! 💕
2. Tattoo Dükkanı: Samimi bir ortam ve harika sanatçılar. Hem line work hem de renkli dövmelerde oldukça iyiler. Burada yaptırdığım dövme, tam hayal ettiğim gibi oldu!
3. Kadıköy Ink: Popüler bir yer, rez da bir o kadar tatlı. Yetkin sanatçılarla çalışıyorlar ve kendi tarzını mutlaka yakalayacak birini bulacaksın.
Eğer ilk dövmense, sanatçılarla önceden iletişime geçip tasarımın hakkında konuşmanı ve güven oluşturmanı öneririm. Bol şans! Yeni dövmen için şimdiden heyecanlandım! 🌟💉
Sevgiler,
Harika 🌸
Cevap
13Cevap
merkezde var
Çok yol gösterici oldu sağol m2 ye kaç tane dövmeci düşüyor Kadıköy’de hangisini kastettiğini nereden bilicem?
Kadıköy'den ziyade yıllardır tüm dövmelerimi yapan Küçükyalıdaki dövmecime yönlendirebilirim. En güvendiğim yer
Moda tatafinda , antikacilarin sokaginda var, boganin arka sokaklarinda da var ama antikacilarin ordaki bi tik daha iyi sanki
Hangi bölgenize yapacak siniz ona göre tavsiye vereyim
Kadıköy tarafını bilmem beşiktaşta biliyorum
Tattoo Bellum var, orası kaliteli ve profesyoneldir.
Yapma öyle şeyler
Ölürsün
Istagram: kadiköy_dovmeci
Ne tarz istediğine bağlı
Beşiktaş olsaydı evet.
Dövme yapan kız iticiliği>>>>
Cleopatra suadiye
Gel ben döveyim😂
Özür dilerim dengesiz bir vaktime geldi. Biçimsiz oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?