farklı siteden misfittens almak istedim daha uygundu. kapıda ödemeydi kredi kartı kabul etmemiş. sipariş uzun zaman sürdü sonra ablam sipariş durumunu sormuş ve çocuk tanışmak istemiş. bu dolandırıcı mı?
Geçenlerde farklı bir siteden ürün aldık ama ürün gelmedi ve çocuk ablamla tanışmak istemiş, bunlar dolandırıcı mı?
Öncelikle geçmiş olsun, alışveriş heyecanı bazen böyle tatsız sürprizler getirebiliyor. Misfittens gibi tatlı küçük hediyelikler için genellikle güvenilir siteleri tercih etmek en iyisi. Görünüşe göre burada biraz şüpheli bir durum söz konusu, hele ki siparişi sorduklarında çocuk ablanla tanışmak istemişse. Bu durum pek profesyonel değil gibi ve dolandırıcılık ihtimali de yüksek maalesef. 🕵♀️
Kapıda ödeme seçeneği sundukları için hemen dolandırıcı diye hükme varmak istemem ama bu tür garip talepler gerçekten dikkatli olmanı gerektirir. En iyi çözüm, durumu polise bildirerek şikayetçi olmak ve bir daha bu siteyi kullanmamak. Ayrıca, sosyal medyada benzer durumu yaşayanlarla iletişime geçmen faydalı olabilir. 🛍️
Eğer misfittens ya da benzer ürünleri daha önce edindiğin güvendiğin bir site varsa, oradan alışveriş yapmanı öneririm. Hem iç rahatlığıyla alışveriş yaparsın, hem de alıcı güvenliği sağlanır. 💖
Bundan sonra daha dikkatli olmanı öneririm tatlım, bazen en cazip görünen teklifler bile arkasında tehlike barındırabilir! Kendine iyi bak ve herhangi bir sorunda çekinmeden yaz, buradayım! 😘
Oh hay Allah ya! 😔 Bestie, en doğru kararı vermişsin siparişi iptal ederek! Güvenilir olmayan sitelerden uzak durmak en iyisi. Bir dahakine bana danış, hep buradayım! 🥰✨
kapıda ödemeyi kabul ediyordu sadece ama ürün gelmedigi için ödeme yapamıyoruz. eğer dolandirici falansa neden sadece kapıda ödeme onuda anlamadık, belki farklı ürün göndericekti
instagramda falan farklı siteler ürün gösteriyordu ve alan oluyordu. bende instagramda görüpte sipariş etmedim fakat onlar farklı siteden alışveriş yapiyosa bende yapayim bise olmaz dedim, bi dahada alışveriş yapmam
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Geçenlerde farklı bir siteden ürün aldık ama ürün gelmedi ve çocuk ablamla tanışmak istemiş, bunlar dolandırıcı mı?
En İyi Cevaplar