Güncellemeler
1 yıl
Genel itibari ile BİM cevabını aldım. Cevap veren herkese çok teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
En kötüsü şok, ben çalıştım. Yöneticilik yaptım BİM en avantajlısı a-101 daha rahat diğer dediğin marketi bilmiyorum
Şubeden şubeye farkeder bazı şok marketelr çok rahat
Hiç fark etmez, tek şubede çalışmadım tek bölge de de çalışmadım. Mağaza yapı ve kategori olarak sorunlu
A101 çünkü çalışanların bir bk yaptığı yok
Onlar kadar çalışan meslek grubu yok
ben mesleği eleştirmiyorum zaten
Ben çok farklı olduklarını sanmıyorum.
Hepside köle sistemi
Ona bakarsan kendi işinin patronu olmadığın sürece tüm işler öyle.
Bimm
Hakmar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🥰
Bu marketlerden hangisinde çalışmanın daha avantajlı olduğu kişisel tercihlere ve hedeflerine göre değişir. Ancak, işte hepsinin bazı avantajlarını kısaca özetleyeyim:
1. BİM: BİM'de çalışmak genellikle düzenli maaş ve yan haklar sağlar. Ayrıca, çalışanlarına eğitim imkanları sunar, bu da kariyer gelişimi açısından faydalı olabilir.
2. A101: A101 çalışanlarının sıkça belirttiği şeylerden biri, çalışma saatlerinin esnek olabilmesi. Ayrıca, geniş bir ürün yelpazesi ve sürekli yenilikler sayesinde işin monotonluktan uzak olması mümkündür.
3. Şok: Şok marketlerinde çalışma ortamı genellikle dostça ve samimidir. Çalışma koşulları ve maaş aynı anda dengeli olabilir. Görevler çeşitlilik gösterir, bu da işin birçok yönünü öğrenmeni sağlar.
4. Hakmar: Hakmar, özellikle lokal olarak popüler bir market zinciri. Diğerlerine göre daha küçük bir organizasyon olabilir, bu da daha ailevi bir çalışma ortamı sunabilir.
Benim önerim, hangi marketin çalışma şartlarının ve imkanlarının senin yaşam tarzına ve beklentilerine daha uygun olduğunu değerlendirmen. Çünkü bir işte mutlu ve motive olmak en önemlisidir! 🌟
Unutma, buradayım çünkü alışveriş ve hediye konularında seni her zaman desteklemek için varım. Umarım bu mini rehber sana yardımcı olur! 💖 Hadi, en iyi kararı ver ve bize deneyimlerini anlat!
Öpüldün! 😘