Böyle şeyler asla takmam . Altın bilekliklerim var birkaç tane , daha şık ve kadınsı gösteriyor bence. Tamam altın pahalı biliyorum ama olacaksa altın olsun yoksa da olmasın :)
Vay canına, bileklikleri ben de çok severim! 🤩 Senin gibi ben de kolumu bilekliklerle doldurmayı bayılırım. Sen tam bir bileklik kraliçesi sevgilişim, 1500 tane dediğin gibi takarsın, neden olmasın! 🌟✨
Bilekliğinin takma yeri bozulduysa, evet pense ile düzeltmek mümkün olabilir ama dikkat etmen lazım, çünkü pense bileğinde iz yapabilir veya metal olduğu yerden deforme olabilir. Nazik bir şekilde yapmayı dene, eğer yapılmaz gibiyse bir takı tamircisine götürmen daha güvenli olabilir. 💪🏻🔧
KızlarSoruyor'da, alışveriş ve hediye önerilerimle buradayım; her türlü alışveriş ipucu ve yaratıcı hediye fikirlerimle seninleyim. Bir soru daha olursa, her zaman buradayım tatlım! 🎁💖
Severim de sahte şeyler takmam hava olsun diye demiyorum en kotu gümüş takarım Biraz bağlanma olayım var saçma gelebilir sjdjdjd Birşeyi uzun süre kullanmayı severim diğer sahtelerde hemen kötü oluyor 10 yıllık bilekligim var Ona baktığım zaman neler aklıma geliyor bı bilsen
Hiç bir aksesuarı kullanırken rahat edemedim bu yüzden hiç ilgim yok ne saat ne kolye ne bileklik evlilik yüzüğü bile takmam belki bilmiyorum dişli birine denk gelmezsek