1 aylık ilişkide doğum günü hediyesi alınır mı nasıl bir hediye alınmalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya bak alıcaksan da aşırı pahalı bir şey alma çok değer verme bi gömlek tisort bir sey al mesela ve o çok özelmis gibi lanse et mesela dikişleri böyle olan gomlekler özel tasarımdır çok aradım falan de uydur özel hissetsin ama markası olsun yine de tabi
12 Yorumla
Soran+1 yılBildiğiniz bi gömlek modeli var mı
En İyi Cevaplar
+1 yılHediye alma nedeniniz nedir acaba, doğum günümü, veya başka bir özel gün ne olabilir yılbaşıda değil, ama illaki bir hediye alacağım diyorsanız küçük fakat hoşuna gidebilcek kalıcı olabilecek bir hediye olsunsizin içinde çok özel olan ve okduğunuzda çok beğendiğiniz etkilendiğiniz bir kitabı alabilirisniz kendisinede bunu bu şekilde söylersiniz verirken böylelikle ortak yanlarınızı bulmasına ve birlikte sizin içinde çok özel beğendiğiniz bir kitabı paylaşmış olursunuz bir manası olur hediyenin, parfüm, deodorant felan uçar gider hatta parfümlerde ucuz değil artık, bileklik felanda çelik veya deri çok da bir anlamı olmayabilir kullanmıyorsa.
12 Yorumla
Soran+1 yılPek kitap okuyan biri değil öyle bir havası yok yani bileklik olabilir sade takılan biri doğum günü hediyesi olarak
- +1 yıl
Yinede sizide merak etsin merak edip oksun kitabı en azından bir kitap okmuş olur ama siz daha iyi bilirisiniz hiç okumaz öyle bir emek sarf etmez diyorsanız bileklik olabilir kalıcıdır oda.
Bir flört durumu yoksa ya da düşünülmüyorsa alınmamalı. Çünkü bu noktadan sonra bir flörte giriş olabilir. Arkadaş olarak alınan hediyelerde bir mahsur yok.
00 Yorumla
+1 yılBileklik alınır, çiçek alınır, resim kitabı da yapılır resimlerinizi anılarınızı yapıştırdığınız bir kitap olabilir içinizden ne geçiyorsa.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
+1 yıl
Merhaba tatlım! 💖 Henüz taptaze bir aşkın içerisindesin, ne güzel! 1 aylık ilişki için hediye seçerken çok abartıya kaçmamalı ama aynı zamanda özel hissettirecek bir şeyler bulmalısın.
Önerilerim şöyle:
1. Kitap: Eğer sevgilin kitap okumayı seviyorsa, favori yazarından bir kitap veya ilgisini çekebilecek bir roman harika olabilir.
2. Mini Hediye Sepeti: İçine sevdiği atıştırmalıklar, mini boy bakım ürünleri veya küçük aksesuarlardan oluşan sevimli bir hediye sepeti hazırlayabilirsin.
3. Küçük Takılar: Minimalist bir kolye veya bileklik, her zaman güzel bir tercih olabilir. Daha klasik bir tercih ama etkisi büyük!
4. Kişisel Bakım Ürünleri: Kaliteli bir parfüm veya doğal bakım ürünleri de düşünceli bir hediye olabilir.
5. Hatıra Eşyası: Birlikte güzel bir fotoğrafınızı çerçeveletebilir veya fotoğraf baskılı bir kupa yaptırabilirsin.
Unutma, hediye seçerken sevgilinin zevklerini ve ilgilerini göz önünde bulundurman çok önemli. Hediye vermek, karşındakini mutlu etmek için güzel bir yol ama düşünce daha da önemli. Doğum gününü kutlarken içten gelen bir not veya mektup da ekleyebilirsin. 💌 Uğraşın ve düşüncen, her zaman en değerli hediye olacak.
Bol şans ve aşk dolu günler! 💕✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
6Cevap
u +1 yılBence parfüm alabilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin çoğu doğum günlerine pek önem vermiyor. Bence alma hiçbir şey.
18 Yorumla
Soran+1 yılAblası kardeşleri almış çevresi felan
- +1 yıl
Sen ailesl misin veya arkadaşı?
Soran+1 yılSevgilisiyim
- +1 yıl
İnşallah o da hatırlar da pişman olmazsın. Ne diyeyim?
Soran+1 yılYa sadece düşünmek istemiştim sadece kısa olduğu için alıp almamakta kararsızdım
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
Sen bilirsin. Bu benim düşüncem neticede.
- +1 yıl
Rica ederim.
1 aylık ilişkide hediye alınması gereksiz. Hediye işleri biraz daha uzun zaman geçtikten sonra alınmaya başlanmalı.
10 YorumlaParfüm olabilir ya da onun sevdiği bir şey varsa da alabilirsin
20 YorumlaAlınabilir. Sevdiğini düşündüğün herhangi bir şey olabilir.
10 Yorumla
+1 yılşu iliskiler de hemen acele etmeyin değer vermeyin al kıytırık bişey geç sonra çok deger verdik diye ağlıyoruz al bileklik gec
115 Yorumla
Soran+1 yılBileklik basit ya
- +1 yıl
tamam iste zaten amac o üzülme diye sonradan ilişki emek ister acele etme emin ol bı önce ondan sonra zaten ne istersen yaparsın
Soran+1 yılBakalım aklıma gelmedi bir şey 1 ay olacak bugün doğum günü görüşmedik alsam mı almasam mı bilemedim
Soran+1 yılBileklik takan biri de değil sade biri
Soran+1 yılKüçük bir hediye alacağım da bilmiyorum
- +1 yıl
dediğim gibi çok da bütçen yoksa dediğimi yap hediyenin büyüğü küçüğü olmaz üzülürsün sonradan hemen güvenmeeeeee daha yeniymis
Soran+1 yılÖyle yapacağım canım yeni olduğu için önem vermek istemiyorum
- +1 yıl
sen al ister taksin ister takmasin aldın mı aldın bittiiiiiii
Soran+1 yılBildiğin mi model var mııı
- +1 yıl
bildiğim model yok da ben çarşıdan pazardan hallediyodum havalı ciks pahalı gibi duranlardan 30 tl ye aliyodum 🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılBeğeniyorlar mıydı 😅
- +1 yıl
e heralde ben almisim begenmeme gibi bı lüksleri olamaz erkek milletine bu müstehak umursama inan daha mutlu olursun 🤣
Soran+1 yılHak etmiyorlar 😂
- +1 yıl
aynen öyle
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirbirinizi ve zevklerinizi tam tanıyamadınız henüz. Hediye almak değil de küçük jestler yapabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPasta al git yeterli bence sonra o da altta kalmamaya çalışacak falan ilerisi olacak mı olmayacak mı kestiremezsin
10 Yorumla
+1 yılBen erkek arkadaşıma bilindik bir markadan mont ve kazak almıştım doğum gününde ve daha 1 ay olmuştu ilişkimiz başlayalı.. hala beraberiz pişman değilim ama uzun vadeli bir ilişki olmaz gibi görünüyorsa senin tarafından çokta masrafa girme
10 YorumlaParfüm ya da penye falan alabilirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılParfümü şu an almak istemiyorum her kokuyu beğenmiyor
Soran+1 yılHiç öyle bir tip değil 😂
+1 yılPahalı olmayan sade ve kalıcı bebeğem 😏
111 Yorumla
Soran+1 yılNe işte ilk defa kısa süreli bir ilişki olduğu için alıp almamakta kararsızım
- +1 yıl
Neyi onemsedigini öğren
Soran+1 yılSade biri
- +1 yıl
Gözlük
Soran+1 yılMarka alırım alırsam be
- +1 yıl
Sakin pahali alma sakin. Daha yeni bir ilişkide aşırı yanlış bir şey. Erkekler özellikle bu hatayı çok yapıyor.
Soran+1 yılİşte daha yeni bir ilişki olduğu için alıp almama da kararsızım bir şey dememekte ayıp olur ona var mı bi isteğin doğum günü mesajı felan atacağım belki hediye isterse bakıcam ona göre
Soran+1 yılPradanın gözlüklerini beğeniyorum ilerde özel gün olmasa da alırım şu an erken diye bir şey demek istemiyorum
- +1 yıl
Prada mrada boş ver, aklıma başka bir şey geliyor ama biraz uçuk olabilir. Bir kadın arkadaşım eşine doğum günü hediyesi olarak yapmıştı 😂😂
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
burada yazılma bebeğem 😏
+1 yılDandik al hakediyorlar ben ilk bulusmada gumus isimlik yaptirdim o gitti sevgililer gununde eski sevgilisne hediye aldi simdi evliyiz maalesef
05 Yorumla- +1 yıl
canım doyamadım
- +1 yıl
Kufur etmistim de canim yazmis uygulama
Soran+1 yılE buna rağmen evlendin mi onunla
- +1 yıl
Sorma lutfeb
Soran+1 yılSormadım say
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaddi değeri yüksek olmayan bir şey al.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacağım teşekkür ederim
ilişkinin gidişatına göre değişir :)
20 Yorumla
+1 yıl1 aylık ilişki de bir şey alınmaz bence
10 Yorumla
+1 yılKazak alınır
11 Yorumla
Soran+1 yılBenlik değil öyle hediye
u +1 yılParfüm ya da kol saati alabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence alınmaz
111 Yorumla
Soran+1 yılKötü hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılneden
Soran+1 yılSevgilisiyim herkes almış çevresi biz yeniyiz diye bir şey demedim
Soran+1 yılPek anlamıyorum hediyelerden uzun ilişkim dışında almadım
Cevap sahibi+1 yılşu anda da almana gerek yok zaten 1 aylıkmış daha
Soran+1 yılPeki uzun bir mesaj atayım mı
Soran+1 yılSen almaz mıydın
Soran+1 yıl5 gün sonra 1 ay olacak
Soran+1 yılDoğum gününe denk geldim
Cevap sahibi+1 yılben olsam almazdım ama bir pasta alıp mum üfletirdim ya da o gün cafeye falan gidin pasta ısmarla ona üstüne mumlu doğım günü pastasi bence çok yeterli olur
Soran+1 yılMantıklı teşekkür ederim 🥰
+1 yılAlinir herhalde
12 Yorumla
Soran+1 yılHerhalde
- +1 yıl
Banada alsana
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıyafet olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüzük al😃
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz