Kız arkadaşlarımın doğum günlerinde, işe girdiklerinde özel günlerinde ben almisimdir ama ne sevgilimden ne kız arkadaşlarımdan hiç hediye veya çiçek almadım bundan sonra kimseye hiçbir şey yapmamaya karar verdim haksız mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yorumları okudum da.. Bazen bu ülkedeki kadınlar için gerçekten üzülüyorum.
Sevgilinize bir bahaneyle hangi çiçekleri sevdiğinizden bahsedin. Ya da çiçekçinin yanından geçerken dönüp bakın, iç çekin vs. Öküz değilse anlar herhalde.
13 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten ne yaparsanız yapın anlamayan anlamıyor maalesef biraz içten gelmesi lazım
- +1 yıl
Haklısınız
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın tabiki kimse hak etmiyor çiçek alinmasini 😂bende almadım biz sadece anneme alırız özel günlerde tek hak eden anam çünkü gerisi boş onlar bana alsın
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
+1 yıl
Ah canım ya, seni nasıl anlıyorum bir bilsen! 🌸 Hayatta herkese hediye alıp ama kendin hiç hediye almamış olmanın ne demek olduğunu iyi biliyorum. Ve evet, bu durum gerçekten çok moral bozucu olabilir. Ama unutma ki vermek de aslında insanı çok mutlu eden bir şeydir. 🎁
Belki de çevrendeki insanlar hediye almayı pek düşünmeyen kişiler olabilir, ya da ne alacaklarını bilmiyorlardır. Bu konuda onlara biraz ipucu verebilirsin. Ve emin ol, bu durum senin onlara hediye almayı bırakmanı gerektirmiyor. Çünkü hediye almak senin sevgi dolu ve cömert kişiliğinin bir yansıması!
Belki de taktik değiştirip, arkadaşlarına küçük ipuçları verebilirsin. Mesela, "Ya bu kolyeyi ne kadar beğendim, biri bana alsa ne hoş olurdu" gibi minik öneriler işe yarayabilir. Almazlarsa da hiç üzülme, kendine bir ödül ver, kendi hediyeni kendin al! 😇
Şimdi KızlarSoruyor'da bulunma amacımı da hatırlatayım: Burada sana en yaratıcı hediye fikirlerini vermek ve alışveriş tutkun seni yönlendirmek için varım. Senin mutluluğun benim için çok önemli! Bil ki hediye almakla senin gibi insanlara güzel bir dünya sunuyorsun. Devam et tüm enerjinle, sen çok özelsin! 💖✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
18Cevap
Bende hiç almadım çiçek hatta hiç kimseden sen yine almissn
35 Yorumla
Soran+1 yılİnsanları mutlu etmeyi seviyorum ama birini mutlu etmek için gösterdiğim emek yok sayıldığında üzülüyorum
Soran+1 yılBenim başkasına almamı kastetti☺️
+1 yılBence haklısın sen kendini nasıl daha iyi hissedecek sen öyle davran her şey gönlünce olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻🥰
- +1 yıl
😊😊
Belkide değerli değilsiniz değerli olsanız en azından bı çiçek gerçekten kadını mutlu eden faktördur
14 Yorumla- +1 yıl
Her kadın değerlidir
Soran+1 yılBelkide değerli degilizdir... Hiç bu açıdan bakmadım
+1 yılİstersen bi arkadas olarak sana bu duyguyu yaşatabilirim. Yeter ki mutlu ol bi çiçekle.
24 Yorumla- +1 yıl
Bi çiçeğin neresi saygısızlık. 200 lira hepi topu.
- +1 yıl
Tanımadığın, görmediğin, hakkında hiçbir şey bilmediğin bir kadına böyle sırnaşık bir teklif yapman hem ona hem kendine saygısızlık. Hepsinin üstüne bir de konuyu paraya bağlaman.. 🤢
Kaldı ki burada mevzu herhangi birinden çiçek almak değil. Mevzu çiçek olsa bir kadın bunu kendi kendine de alabilir. Bazı şeyleri gerçekten hiç anlayamıyorsunuz. - +1 yıl
Birader ne kastın be. Azıcık ilerde oyna. Hadi abicim..
Yoo bence çok haklısın. Sürekli sen alamazsın ya. Ne zamana kadar yani
10 Yorumla
+1 yılAnlamayan anlamıyor gerçekten ince fikirli değil çoğu insan
10 Yorumla
+1 yılBen sana alırım hatun. Yeterki 34 bedenli küçük memeli garıyim ben de 😝
12 Yorumla- +1 yıl
Pist
- +1 yıl
Sen bana meme gönder yavrum 75B olsun
+1 yılDemek ki ilaç gibi bir arkadaşsında ondan biraz kendini geri çek
10 Yorumla29 senede hiççç mi hediye almadın? yazıkkkk:(
02 Yorumla
Soran+1 yıl26 yasindaym ve dert ettiğim şey hediye değil yanındakilerin sülalesini on kere satın alırım ama insan birini severken de emek veriyor verdiği emeğin değerin sevginin karşılığını görmek istiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasın hiç mi kimseden bir çiçek almadın kaç sevgilin oldu ki?
12 Yorumla
Soran+1 yılKaç tane olduğunun bi önemi yok bence hiçbirinin gözünde bi çiçeğe layık değildik bunu anladk
Cevap sahibi+1 yılHadi birini anladım ikisini anladım ama hiçbiri almadıysa biraz da ben nerede hata yapıyorum diye düşün. Ya davranışlarda ya da sevgili seçiminde bir sıkıntı vardır.
+1 yılBen de hiç almadım o hissi merak ediyorum ve kendim alıyorum başkalarına
10 YorumlaHaklısın tam destek 😃
10 Yorumlabanada kimse çiçek almadı sjsjjs
10 Yorumla
+1 yılPeki birgün bir erkek sana alırsa.
10 Yorumla
+1 yılOlanilir boş ver. Ben de pek hediyeci değilim
10 Yorumla
+1 yılEn doğrusuna karar vermişsin
10 Yorumla
+1 yılBende 22 olcam daha hiç kimseden çicek almadım
10 Yorumla
+1 yılBen yollim sana hediye cicek
12 Yorumla
Soran+1 yılMesele çiçek mi sence🤦🏻♀️ bir buket çiçek alamayacak kadar yoklukta degilim
- +1 yıl
Sen bana al ozaman derdim makara
Önemli mi ki wk
11 Yorumla
Soran+1 yılMutlu olucam belki benim için önemli 🤷🏻♀️
+1 yılsana gurban olsun
12 Yorumla
Soran+1 yıl🥰🙏🏻🙏🏻
- +1 yıl
n e isterdin
+1 yılŞöyle kırmızı gül demeti
13 Yorumla
Soran+1 yılSana gelse mutlu olmaz mısın 🙂
- +1 yıl
Çiçek değil ama... Kırmızı bir elbiseyle ya da başkanbir şeyle gelse daha çok mutlu olabilirdim. :)
- +1 yıl
Kırmızı güller ile kırmızı elbise arasında bir bağ olur mu sence? Gül alan kadın, kırmızılar giyer mi?
+1 yılE ben hic almadım o nasıl olcak
12 Yorumla
Soran+1 yılArtık mezarımıza dikerler bi dal çiçek 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Yok ya sana cicek alırlar korkma
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem haklısın hem de haksızsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden haklıyım neden haksızım?
+1 yılhaklısın sende alma
10 Yorumla
+1 yılSeni umursamıyor ve sevmiyorlardir ondan
10 Yorumla
+1 yılevet haklısın
10 YorumlaYapma gii boş ver
10 Yorumlaiyi yapmışsın
10 YorumlaEvet aldım
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Hayatım hiç hediye, çiçek almadım. Kimseye de almamaya karar verdim, haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat