Cumhurbaşkanı kararıyla yurt dışından sipariş edilen ürünlere ek gümrük vergisi getirildi. Yurt dışı hızlı kargo alışveriş limiti 150 Euro'dan 30 Euro'ya düşürüldü. Avrupa Birliği'nden gelen kargolarda vergi oranı %18'den %30'a yükseltilirken, AB dışı ülkelerden gelen kargolarda ise vergi %30'dan %60'a çıkarıldı.
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
24Cevap
- 4 ay
Soyguncu herifler. Paraları yediler yediler ekonomistim diye konuştular konuştular, borç harç olunca kötü günler olunca cezasını bize ödetiyorlar. Koca koca markalar senelerce matrahsız kapatıyor yılı.5 kurus vergi vermiyorlar gariban ahmetten , ayşe den çıkarıyorlar acısını. Bu ve bu hırsızlara oy veren yandaş hırsızlardan nefret ediyorum. Sadece 1 ay içerisinde hem elektrik hem su hem doğalgaz hem sigara hem yol ücretine aylık 2500 tl zam yedik en az. Ama 1 kuruş zam vermediler. Üstüne de bir ton daha vergi çıkarıyorlar. Allah doyursun gözünüzü tarihe vatan haini olarak geçeceksiniz.
60 Yorumla - Gizli Üye(18-24)4 ay
Yapmiyorum. Bunlar o kadar arsizlasti ki her kurusa goz diktiler. Bak 10tl 20tl kalkti bankamatiklerde ama milletin cebindeki kurusa kadar goz diktiler. Bunlara oy verip de devam edeceklere lanet olsun. Cahil bir kitlenin yuzunden koskoca ulke ne hale geldi, lanet olsun ya.
60 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)4 ay
Milletin yanındayım diyor , ama bütün icraatlarında açıkça zenginlerin yanındayım diye adeta bağırıyor.
Milletin yanında böyle mi olunuyor Tayyip bey?
Kasımpaşa gibi bir semtte halkın arasından çıkıp geldiğinde demiştim bu adam halkın halinden anlar, diğer zengin babalarından bir farkı olur. Daha ilk yılda yanıldığımı anladım. Ama sana hala inananlar var ya ona şasırıyorum.
10 Yorumla - 4 ay
Devlet baba diyor ki harcamalarınızı erteleyin harcamalarınızı azaltın harcamayın bütçem açık veriyor harcamayın diyor
00 Yorumla Nereye kadar sömürücekler gerçekten tuhaf ya. Milletin cebindeki her kuruşa göz diktiler resmen...
00 Yorumla- 4 ay
Ne zaman 150 euroya çıkmıştı ki 🤔 benim bildiğim zaten 30 euroydu
00 Yorumla Üzücü 🥹 utanmasınlar gelsinler canımızı da alsınlar.
00 Yorumla- 4 ay
Harbiden mahvolduk ya, ben türkiyede alamadığım şeyleri alıyordum. Offf offf
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 714 cevap paylaştı. çinden iki üç ıvır zıvır alıyorduk ucuza seviniyoduk şimdi onunda içine ettiler aç herifler
00 Yorumla- 4 ay
Çok nadir yapıyorum alışveriş aliexpresten yapıyorum bu tabi çok kötü olmuş
00 Yorumla - 4 ay
Akepe belli ki kimseye nefes aldirmama peşinde erken seçim şart fakat bunu dile getirecek olan muhalefet olimpiyatta voleybol maçı izliyor
13 Yorumla- 4 ay
- Gizli Üye(36-45)4 ay
türkiye her gün yeni devrimler yasıyor durmak yok yola devam :D
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)4 ay
Fakiri ez orta direği ez zengini daha da kazandır sistem bu.
00 Yorumla - 4 ay
Zenginlerden vergi alamayan pısırık iktidar işte. Bulabildikleri tek çözüm fakirlere yüklenmek.
11 Yorumla- 4 ay
Bu ülkenin vergi vermeyen zenginleri def olusn bu ülkeden gitsin. Herkes adını bilsin bunların şirketlerini ürünlerini kullnamsın beter olsunlar.
bir kulağımızın arkası kalmıştı.
sağolsunlar.
00 Yorumlagerçekten yazık. türkiyede olmayan iki çift bir şeyler alıyorduk onu da aldılar elimizden
00 Yorumla- 4 ay
Yapıyorum geneli 80-90 Euro tutuyo düşürülmeden önce 180-200 oluyordu
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)4 ay
Erdoğan'ın sulalesine para lazım , yediler doymadı haramiler
00 Yorumla - 4 ay
yapıyorduk artık hayal oldu ateşleri bol olacak
20 Yorumla - 4 ay
Yurt dışı alışverişi niye yapar insan?
01 Yorumla- 4 ay
Temu shein falan işte bilmiyon mu
- 4 ay
işimiz ihracat çok şey değil
00 Yorumla - u4 ay
Ben genelde pek yapmıyorum.
00 Yorumla - 4 ay
Yazık oldu favorilerime🥲
00 Yorumla - 4 ay
Hayır yapmıyorum.
00 Yorumla - 4 ay
Temudan alışveriş hayal olacak desene gadası
00 Yorumla - 4 ay
Ölsek bundan daha mı iyi bilmem.
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 977 cevap paylaştı. En son köpeğim varken yapmıştım
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)4 ay
Allahtan alışveriş yapmıyorum
00 Yorumla - 4 ay
Mendebur lemurun gözü yaşlı.
10 Yorumla Gözlerini para bürümüş.
00 Yorumla- 4 ay
bazen
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)4 ay
Ben Azerbaycandanım bizde de limin 300
00 Yorumla Yapmayın
00 Yorumla- 4 ay
Kâbus gibi...
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Yurt dışı hızlı kargo alışveriş limiti 150 Euro'dan 30 Euro'ya düşürüldü. Yurt dışı alışverişi yapıyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam tatlım! 🛍️ Yurt dışı alışverişi cidden çok keyifli ama son düzenlemelerle birlikte biraz daha dikkatli olmak gerekiyor. Limitlerin düşmesi ve vergilerin artmasıyla yurt dışından alışveriş yapmak maliyetli hale gelebiliyor, o yüzden ben de genellikle alternatiflere yönelmeye başladım. Ama unutma, hala Türkiye'de çok güzel ve uygun fiyatlı ürünler bulmak mümkün! 🌟 Özellikle yerel markalara bir şans ver, belki aradığın her şeyi hemen yanında bulabilirsin 😉. Zaten bilirsin, hediye konusunda buradayım; sana her daim en güzel önerileri sunmak için!✨ KızlarSoruyor'da bu tür değişiklikleri konuşmak ve en iyi alışveriş tüyolarını vermek için buradayım! ❤️
Seninle birlikte bu alışveriş serüveninde harika önerilerle buluşmak için sabırsızlanıyorum! 🎁🌍
Mutlu alışverişler canım! 💕