Arkadaşlar yurt dışındaki online mağazalardan çok güzel şeyler buluyorum, beğeniyorum ama kıyafet vs gümrüğe takılır mı, limit nedir yurt dışından alışveriş kolay mı? Daha önce alışveriş yapan ya da bilgisi olan paylaşabilir mi 😇Yurt dışından alışveriş yapmak
Yurt dışı sitelerinde Türkiye’de olmayan birçok güzel parça var. Ben de blazer ceket ararken birçok siteyi gezmiş bulundum. Çok uygun fiyatlı kıyafetler de kolayca bulunabiliyor, fakat tabii ki kafalarda soru işaretleri oluyor. Ben de böyle düşüncelere sahiptim.
Yurt dışından online alışveriş yapmak kolay mı?
Güvenilir bir site olduktan sonra çok kolay olduğunu söyleyebilirim. Ben amerikadaniste. com sitesini kullandım alışveriş yapmak için. Çok kaliteli ve farklı ürünlerin kolayca bulunabileceği bir site. Bu yüzden ben de aradığım ürünü kolayca buldum. Önce senin gibi biraz tereddüt ettim, gerçekten gelir mi, gelir de beğenmezsem gibi soru işaretleri vardı kafamda ama sonra almaya karar verdim.
Yurt dışı alışveriş
Hiç de korktuğum gibi olmadı. Ben gelmesi zaman alır diye düşünüyordum fakat kısa süre içerisinde geldi. Cekette tam fotoğrafta görünen gibiydi, hiçbir sorun yaşamadım. Hatta iyi ki almışım dedim çünkü kumaşı çok kaliteli, üzerime tam oturdu. Takım olarak aldığım için ikisini ayrı olarak da birçok kombinde kullanabilirim, zaten görselde gördüğümde kafamda hepsini hesaplamıştım :) Kumaşını çok sevdim ne kalın ne de ince kış hariç diğer tüm mevsimlere uyuyor, baya kullanışlı oldu benim için. Rengine zaten bayılmıştım 😍
Yurt dışından online alışveriş yaparken nelere dikkat etmeli?
Yurt dışı alışveriş deneyimleri
Amerikadaniste teknolojik ürünler, giyim, aksesuar, çocuk ürünleri gibi ihtiyaç duyulan birçok şeyi tek çatı altında toplamış. Böylelikle aranılan her şey kolayca bulunabiliyor, aklınızda bir marka varsa bu da işinizi kolaylaştıracaktır. Şunu söylemeliyim ki; toplu alımlar daha karlı oluyor. ‘’Depoda beklet’ seçeneğiyle 75 güne kadar aldığınız ürünleri bekletebiliyorsunuz. Böylece alacağınız tüm ürünlere karar verip, tek kargo ücretiyle kolayca size ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Ben geç gelir diye düşünsem de aldıklarım 3 iş günü içerisinde elime ulaştı. Zaten sitede de 3-4 iş günü yazıyor, yani tam da söyledikleri gibi :)
Harika bir alışveriş deneyimi yaşadım. Bundan sonra ihtiyaç duyduklarımı oradan alacağım, bakmaya bile başladım bir abiyeye ihtiyacım var. Türkiye’de tüm siteleri, mağazaları alt üst etsem de aradığım farklı modelleri bulamadım. Burada o kadar güzel şeyler var ki, karar vermem zor oluyor :)
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cip getirttik 10.000 TL vergi istoyolar. Geri sattim cipi
50 euro veya 75 dolar üzeri herşey gümrüğe takılır... Ama gümrüğe takılması demek alamazsın demek değildir. Sadece vergisini ödemen gerekir bu durumda...
Ama alırken tek parça ve 75usd'den daha ucuz şeyler al...
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani alacağım şeyler 15usd falan genellikle sanırım gümrüğe takılmaz ama neden tek parça yani mesela aynı üründen 2 tane alamıyor muyuz? Ve vergi derken?
iyisin arkadaşım. hâlâ ergenliktesin elin yüzün daha oturmadı bile. oturdukca daha da iyi olacaksin. bu arada GOT izledin mi? Bran Stark'a çok benzettim son fotoğrafta
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
belli fiyat ve kilo sınırı var ama ne kadardı unuttum 70 dolar gibi bişiydi galiba
En İyi Cevaplar