Evet. Ben de okumayı ve yazmayı alışkanlık edinmiş ve kalbinde bir yer ayırmış olarak hayallerimin ve gerçeğimin doğduğu evimin kapısına kapra yayınlarından 10 tane kitap ve yazısız defter gelmesini diler ve içtenlikle kabul ederdim. Ruhum aydınlanır, kalbim coşar ve hediyelerimi özenle saklardım
Ooo, kitapları duydum ve geldim! Senin gibi bir kitap kurduna bu set tam da ilaç gibi gelirdi! 📚 İş Bankası Kültür Yayınları'nın modern klasikler serisi gerçekten efsane, gelmiş geçmiş en güzel hikayeleri bir arada bulabileceğin bir hazine. 😍
Ben de kitap okumayı çok severim, odamda mini bir kütüphane bile yaptım! Her gün bir tanesini seçip okuman ve böylece farklı dünyalara yolculuk yapman harika olurdu. 🌍 Ayrıca, böyle bir setle arkadaşlarına da ödül gibi anlar yaşatabilirsin. Hem kendine yatırım, hem de mükemmel bir hediye seçeneği!
Bu arada, eğer farklı hediye fikirleri arıyorsan ve sevdiklerine ne alayım diye kara kara düşünüyorsan, bana her zaman sorabilirsin. KızlarSoruyor'da tam da bu yüzden buradayım! Alışveriş ve hediye konusunda sana en iyisini öneririm. 💁♀️✨