Başka bir evde oturup oh be her şey geride kaldı derken yudumlayacağım kahvenin bardağı çıksın kutudan, üzerinde de şöyle yazıyor olsun; Keyfini çıkar ☕
Kapatacağını sanmıyorum. Kumar oynayanlar iddia oynayanlar hep daha fazlasını kazanacam zihniyetiyle eline ne geçerse yeniden kumar iddia oynuyor tüm tanıdıklarım bunu yaptı ve bence hepside aynı. O gelen parayla da kumar iddia borsa işlerine girersin eminim
Genele bakınca evet durum böyle ama ben hayatımda hiç kredi kartı kullanmamıştım 27 sene neyi savunup karşı durduysam içine düştüm ama herkesin içini Allah bilir şunu belirtmek isterim ki insan yaşamadan bilemiyor bu kumarbazlık değil ağır bi hastalık Allah kimseyi düşürmesin bulaştırmasın içinde olanada tez zamanda kurtulmayı nasip etsin
En azından farkına varmışsın. Yok bunun aksini iddia edende çok rezil olduğu halde.. Bir kızcağız anlattı iki çocuğu var eşi onlara bile doğru düzgün bakmıyor kız temizliğe gidiyor sağa sola. Ailesi kocasının borcunu kapatmış ki. Çocuklarına baksın eşiyle düzgün gecinsin diye s+refsizz gitmiş yine borca girmiş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Biraz zor olacak ama sevgilim çıksın
Çıkar inşallah
Başka bir evde oturup oh be her şey geride kaldı derken yudumlayacağım kahvenin bardağı çıksın kutudan, üzerinde de şöyle yazıyor olsun; Keyfini çıkar ☕
Ben çikolata isterdim
Güzel🍫
Off be offf yollayan ya da getiren yok ki😭😭😭
Ufacık bir beklenti bile üzüyor en iyisi sen kendin al
Aldım bile kimseden hayır yok
300 k değerinde bi çek koşarak bozdurup kumar borcumu kapardım😔
Kapatacağını sanmıyorum. Kumar oynayanlar iddia oynayanlar hep daha fazlasını kazanacam zihniyetiyle eline ne geçerse yeniden kumar iddia oynuyor tüm tanıdıklarım bunu yaptı ve bence hepside aynı. O gelen parayla da kumar iddia borsa işlerine girersin eminim
Genele bakınca evet durum böyle ama ben hayatımda hiç kredi kartı kullanmamıştım 27 sene neyi savunup karşı durduysam içine düştüm ama herkesin içini Allah bilir şunu belirtmek isterim ki insan yaşamadan bilemiyor bu kumarbazlık değil ağır bi hastalık Allah kimseyi düşürmesin bulaştırmasın içinde olanada tez zamanda kurtulmayı nasip etsin
En azından farkına varmışsın. Yok bunun aksini iddia edende çok rezil olduğu halde.. Bir kızcağız anlattı iki çocuğu var eşi onlara bile doğru düzgün bakmıyor kız temizliğe gidiyor sağa sola. Ailesi kocasının borcunu kapatmış ki. Çocuklarına baksın eşiyle düzgün gecinsin diye s+refsizz gitmiş yine borca girmiş.
100 milyon dolarlık bir çek çıksa mükemmel olur 😂
Olur keşke banada çıksa öyle birsey
Para çeki. Meblağ farketmez
Meblağ önemli ama nasıl farketmez
Yani bi simit parasından bahsetmiyorum. bu Ayı kurtaran bi miktar lazım. Mecaz yapıyorum
Mütavazi insan iyidir👏
Bir şey istemem
Para çıkmasını isterim
manitam çıksın çok özledim sjdjdjh
Zili çalar inşallah simdi
Boynuna atlarım direkt çalsın hadi 😂
İnşallah oluurr
Annemler evde gelse de olmaz 😢
O zaman kapıya geldiyse arasın inşallah
Gel diye*
Pencereden gelsin direkt kimse görmeden 😂😂
senin kutun mesela. eminim pürüzsüzdür.
Sevdiğim kadının kokusu
Direk kendisini dileseydin
Kadının kutuda ne işi var
Sürpriz amaçlı
Kadını koliye mi koysunlar 😂😂
Sen çık içinden
İlk minibüs durağına gidip eve geri dönerim başka birsey dile bence
😅😅helal la sana 😂
Sen gibi
Ohoo ben neymişim. Başka birsey dileyin. Geçersiz dilek
😂😂😂
NoMama
Otomobil anahtarı
En pahalisindann olsun
Teşekkür ederim. En pahalıya gerek yok hayalimdeki mercedes modeli olsa yeter.
Olur inşallah
İnşallah
Tatil çıksın
Güzel fikir🏖
Teşekkğrler
Tatil 😅
Araba anahtarı
Kargolarım gelsin 🥹
Şişme bebek
Aşk çıksın
Kalıcı olmuyorlar pek ama sen bilirsin
Kalıcı olmak için ciddi olmak gerek