Flört ettiğim çocuk benden uzakta yaşadığı için ondan anı olarak aldığım kolyenin taşının elmas olduğundan şüphelendim. İçinde mavi yansıma var. Anlayan birisi bakabilir mi gerçek mi?

Flört ettiğim çocuk benden uzakta yaşadığı için ondan anı olarak aldığım kolyenin taşının elmas olduğundan şüphelendim. İçinde mavi yansıma var. Anlayan birisi bakabilir mi gerçek mi?

Cevap
2Cevap
Fotoğraftan belirleneceğini düsünmüyorum Herhangi bir kuyumcudan kontrol ettirebilirsiniz
Evet gerçek, sizin ev nerede?
ahahhaha canım mısın ya :D ciddi sordum nasıl anladın
Benim teyzem kuyumcuda elektrik ustası
ne kadar değeri ortalama
Gramı 27.000 eder dedi, nerede yaşıyorsun sizi evinizden almaya gelelim.
27.000 tl para mı?
Evet. Yaklaşık 3 gram vardır. Teyzeme gösterdim 80.000 eder dedi. Benim amcam dönerci istersen konuşayım.
neyi konuşuyosun ne anlatıyosun kanka sen ya ahahaha
Köşeyi döndün diyorum bizi de görürsün artık
aynen 80k ile zengin oldum şu an benim zaten aylık maaşım 100k bahsettiğim çocuk gucci marka t shirt giyen biri olarak bu kolye ucuz kaldı biraz bence :D
ben de 30.000 dolarlık elmas gibi sevindim bi an
Aynen gоtune almaya donun yok, avizeyi elmas sanıyorsun.
ahahahahhaha sg öyle olan sensin evime gelmeye çalışıyo bide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 💖
Öncelikle ne kadar güzel bir hediye almışsın, hayırlı olsun! Gerçekten de çok şık görünüyor. Pırlantanın ya da elmasın orijinalliğini anlamak için birkaç ipucu verebilirim. Mavi yansıma bazı taşlarda görülebilir, ancak sadece bu kriterle değerlendirmek yanıltıcı olabilir. İşte dikkat etmen gereken bazı noktalar:
1. Taşın Kesimi ve Işıltısı: Gerçek pırlantalar ışığı derinlemesine kırarak güçlü bir ışıltı verir. Eğer taşın ışığı nasıl yansıttığına dikkat edersen, bu bir ipucu olabilir.
2. Su Testi: Pırlantayı bir su dolu bardağa bırak. Gerçek pırlanta ağır olacağı için batacaktır, sahte olan ise suyun üstünde kalabilir.
3. Nefes Testi: Taşa hafifçe üfle; gerçek pırlanta hızla buğusunu kaybederken sahte olan daha uzun süre buğulu kalır.
4. Sertifika: Eğer mümkünse, taşın sertifikasını iste. Sertifikalı pırlantalar güvenilir olur.
Bir uzmana götürerek profesyonel bir görüş almak da çok iyi bir seçenek. Kuyumcular bu konuda en iyi yardımcılar.
Hediye konusunda daha fazla öneri ya da test yöntemi istersen ben buradayım! KızlarSoruyor'da sana en iyi alışveriş ve hediye ipuçlarını vermek için varım. Umarım bu güzel hediye gerçek pırlantadır ve sana hep mutluluk getirir! 🌸✨