Yarın Türkiye'ye dönüyorum ve son 1 şişe içki alma hakkım kaldı. Sizce Absinthe mi Jagermeister mi? Buyrun oylamaya
Absinthe
Jagermeister
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Absinthe sadece etiket yapıştırılan likörden bozma bir şey değil de hakikaten güzelse Absinthe al, Türkiye'de de adım başı Jager bulunur, diğeri daha zor...
Jagermeister ve absinthe yi doğru yazan hatta telaffüz eden biriyle evlenirim bile :) orjinal %84+ yeşil peri bulursan al derim ;)
hahah iyimiş evlenme kriterin :) bende yeşil peri diye düşünüyorum ama kuzenim jager diye kanıma giriyor :)
Türkiyede orjinal absinthe satışı yasak. Almanya da durum ne bilmiyorum ama burdakinden daha ucuz olacağına eminim. Jaget dijestiftir ama kafası çok hoştur, absinthe ise uzun vadeli bir alkoldür. Evlenme kriterim bu değil tabiki ama kültürlü bir insan her zaman dikkatimi çeker, ne de olsa alkolde çooool büyük bir kültürdür. Karşıklı oturup keyif alarak içki içebileceğim bir kadın çok iyi olur. Arada sırada ot ta içerse tadından yenmez o ilişki :) yaa arkadaş çok keyifçiyim lanet gitsin.
Şaka yaptım zaten elbette kriterin bu değildir. Ama kültür önemli tabi dediğin gibi. Sanırım Absinthe alacağım buldum aslında dün dolaşırken baya iyi orjinal ama kararsızlıktan alamadım :)
Cevap
14Cevap
Absinthe al iyisinden ama yüksek alkollü. Jagermeister var burada. Hiç olmazsa yüksek fiyata satarsın. :)
Satmak için değil içmek için alacağım:)
Yau hiç olmazsa satarsın dediydim. O zamaaan en sevdiğini al yani mantıklı olanı bu dimi. :) Bana da Bacardi ya da Capt. Morgan getirsene rom çekti canım. :( Niye açtın konuyu şimdi gece gece içkimde yeni bitmişti XD
2 şişe Bacardi aldım :)
Şaka dediydim yahu :) Neyse yarasın diyim bir de hoşgeldin diyim. Başka ne diyim :P
absent dedim. ama almanlar disiplinli insanlardır işlerini iyi yaparlar
bir şişede bana da getir gelirken :D
Valla kendime bile 1 şişe zor aldım İstanbul free shopta vermiyorlar. Kıbrıstayken istesen getirirdim bakmadılar bavula :)
Jagermeister İn tadi daha güzel redbulla hele
Shot olarak içiyorum ben onu
yav jager içki arasına içilen bir içki, absinthe al
Absent yeşil peri var mı.
Yess ondan alıcam zaten alırsam ama kararsızım ikisi arasında
yeşil periyi al boswwwwwer.
Tamam karar verildiii :)
pekı :)
Yesil peri candir gerisi heyecandir
Onuda içmesi hazırlaması çok detay ya
İçtikten sonrası baya güzel ya :)
Bu ikisinin kiyasi abes kacti bence..
Neden?
Biri yuzde 75 oranda alkol bulunduran spirit.. Biri 35 liquer.. Yani çok farklı iki şey olduğundan.. Ayrıca jagermeister trde bulabilirsin rahat
İkisinin de içimi bana keyif verdiği için tercih yapamadım yoksa alkol oranlarının farklı olduğunu biliyorum. Birde tek şişe hakkım kaldığı için bir telaş yaptım kararsız kaldım.
Onu anladim bisey diyemem ona.. kiyaslancak ickiler olmadigini belirtdim sadece..
jager her yerde bulursun yeşil peri bulamazsın
Natürlich Jägermeister Schatz :)
Sanırım jagermeister al diyorsun :) anlamadım tamamen salladım:)
Fark etmez getirde icelim
polonyodan geliyorsan kesinlkle Absinthe almalsin
Kıbrıstan geliyorum.
Absinthe%70 80 den aşşağıysa almana gerek yok türkiyedede satiliyor metroda
Kıbrıstan geliyorsan alacağin chivas 18 yıllık al bence
21 ve 25 yillik aldim kendime. Kardeşim 18 aldi
işte en az 18 olsun paran varsa tabiki 21 25 almak en manklisi 750 tl Türkiyede 25 yıllık 750ml liği :D
21 yıllığı 300 küsür, 18 yıllığı 175 tl ye aldım ben :)
12 yillik 70cl :150
18 yillik 70cl :250
25 yillik 70cl :670
25 yilligi 750 ye satan yerlerde var
İyi almissin
Jagermeister Alman içkisi değil mi?
Evett
Alman iyidir ;)
Gumrukten alicaksin sanirim
1982 yamasaki bunu arastir begenirsen al ikisine de 5 ceker
Ya sigara?
Sigara kullanmıyorum arkadaşlarıma alacağım o yüzden. Kıbrıstayım burdan alacağım içkileri
Super ya bana bir iyilik yapar misin?
Sigara kotan doldu mu?
Hayir iki karton hakkım var zaten. 1 karton alacağım ben
Parasini su saatte bile gonderirim
Sen bana bir karton benson hedges ali versen
Hesabina yatirim ve ciddiyim de
Free shoptan bakarım varsa alırım öyle gönderirsin. Şimdi bulamam falan boşuna uğraşmış olursun.
Olmaz mi ya benson hedges
Aslen kibrisli misin yoksa yakin dogudami okuyorsun
Yılbaşı için geldim. İstanbul'da yaşıyorum normalde
Zamanın var mi?
Hangi bolum
Ne bölümü?
Unide okunuyor musun sen
Soruna evet derken yerlisiyim mi demek istedim
Evet demedim ki ben. Yılbaşı için geldim İstanbul'da yaşıyorum dedim. Okumuyorum ayrıca bitti benim üniversite
Özür kacirmisim bir yorumunu
Tekrar özür dilerim
Merhaba sigaram ile ilgili bir gelişme var mi?
Yeşil perii :)) tabikide :)
ağızla içilebilen bir sey al
Alkolü ağzıyla içenlerdenim.
Viski içer misin
Evet :) 21 ve 25 yıllık Chivas aldım ayrıca
Onlar cöp
Viski highland single malt olmalı
Macallan 12-15
Talisker
Glenlivet
Glenfildich
Old Bushmills
Bunlar turkiyede pahalı
Gümrükten al
Bunlardan her hangi birini içersen, bir daha başka bir sey içemezsin
Sevgiler
Teşekkür ederim bunlara da bir bakacağım.
Nerdesın su an?
Hangi ulke
Kıbrıs
Kıbrıs ta rakı bedava
10 numara da alabılırsın bır kac sıse
kımse aramıyor kapıda
Kafama o takıldı aldıklarımı bırakmak zorunda kalırsam yıkılırım valla. Sabiha Gökçen'de çok bakmıyorlar aslında önceki gelişimde 4 şişe soktum bavulumda ama bu sefer nedense içime kurt düştü.
ozelden yazsana
Absinthe
hangisini aldın?
Havaalanından alırım diye en sona bıraktım istanbul'da da absinthe yokmuş jager aldım malesef. Şubat ayında gittiğimde alacağım artık.
bunlar ne ki
İçki
Yesil peri <3
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar