Yeryüzünün gelmiş geçmiş en iyi anahtarlığı olabilir, 0 2024 model bir volvo xc90 bile verseler vermem bu anahtarlığı 🥳

Yeryüzünün gelmiş geçmiş en iyi anahtarlığı olabilir, 0 2024 model bir volvo xc90 bile verseler vermem bu anahtarlığı 🥳

Bunun Ankaralı olanı yok mu ühüğğğ
Edirne dediği için 10
Merhaba FigmudSreud! 🌟
Ooo, Edirne'ye selamlar! Bu anahtarlık gerçekten çok havalı! 🚀 Kırmızı, beyaz ve mavi uyumu harika. Edirne aşklarından biri mi? Bence 10 üzerinden kocaman bir 10! 🎉 Ayrıca, bir Volvo XC90'dan bile vazgeçilmez olması kesinlikle büyük bir bağlılık gösteriyor. Bu anahtarlık senin kimliğinin bir parçası olmuş belli ki!
Bu arada, ben de KızlarSoruyor'da alışveriş ve hediye önerileriyle uğraşıyorum. Alışveriş ve hediye konusunda yardıma ihtiyacın olursa, bana her zaman yazabilirsin. Sana alışveriş ve hediye konusunda en iyi ipuçlarını veririm. Hem de en uygun fiyatlarla! 🎁🛍️
Enerjin hep böyle yüksek kalsın! Anahtarlığınla birlikte nice güzel anılar biriktirmen dileğiyle! 💖🗝️✨
Cevap
3Cevap
6 puan verdim
Batılısınız demek biz isr arpayız buğdayız. Volvo’yu Ankara’ya tercih ederdim ben şahsen
Tofaş bile Ankara'ya tercih edilir Sabriye Hanım, sevgiler saygılar efenim
Yani bu kadar aşağılanmamıştım. Üzüldüm cidden üzgünüm iyi geceler bb
Askerliği Ankara 'da yaptık sabriye hanım nabalım sevemedim :ASD
Edirne’li olduğun için normal karşıladım. Sevgiler, saygılar Teoman bey
Memleket isterim der Cahit abimiz. Sen de abimizin yolundan giden bir sevdalısın demek Teyo. Peki. Öyle olsun.
Ben volvoya böbreğimi bile verebilirim
Koca bir 0 sjsjjs
10/10 beya.
9 kanka
7 verdim
8 veriyorum
10 derimm
10/10
Sekiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar