Trendyol sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz?
Aynı firmadan üç ürün sipariş ettim bir ürün yollanmış ikisi maalesef yok
Evde olmadığım için kargomu annem almış bu süreçte ne yapabilirim beni bilgilendirir misiniz
Trendyol sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz?
Aynı firmadan üç ürün sipariş ettim bir ürün yollanmış ikisi maalesef yok
Evde olmadığım için kargomu annem almış bu süreçte ne yapabilirim beni bilgilendirir misiniz
Ayri kargoyla verilmis olma ihtimali var ya da farkli gunler gelebilirler normal stoktan vs kaynaklı. Eger sorun cikarsa paketin ustundeki faturada kargo icerigi yaziyor onu sakla yani atiyorum toka. 1 adet yaziyor onun fotografini cekip şikayette bulunursun eger yanlislik varsa. O faturayi cekersen diger urunleride alabilirsin kolaylikla
Teşekkür ederim ben işimi garantiye alarak aramadan yana olayım en iyisi
Trendyol asistana bağlan teslim edilen sipariş bölümünden.
Hazır halde talepler çıkacak karşına ürünüm eksik ya da kusurlu yollandi
Oradan detayli şekilde anlat... talep oluştur..
Satın aldığın ürünün ama ulasmayan urunun yorumuna ve sorular kismina urunum ulaşmadı kargoyla iletisime geçemiyorum ilgilenir misiniz diye yaz... muhtemelen aktarmada eksik geldi ulaşır o
Cevap
3Cevap
Diğerleri kargoya verilmemiştir ki. Aynj ürün alsanda kargo ayni gün gelecek diye birsey yok hafta içi 3/4 güne hepsi gelir
Üç ürün teslim edildi gözüküyor
Bunun için dönüş yapılmalı henüz hiç bir dönüş yapılmalı
*yapılmadı
Peki neden firmayla iletişime geçmiyorsun yetkiliye ya da trendyoldan yazabilirsin zaten sizi bilgilendirme yapılacaktır
göndermemişler mi, kaybolmuş mu?
Üç ürün gönderildi gözüküyor yok annemde kargoyu alırken incelememiş satıcı ile iletişim olumsuz bugün trendyolu aramalı mıyım yoksa eksik ürün iadesi mi yapmalıyım bilmiyorum
Bilgi veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?