Arkadaşıma düğün hediyesi ne alabilirim. Ufak çaplı hatıra kalacak bişey.
Cevabın nedir?
+1 yılkahve makinesi, güzel bir yatak örtüsü, güzel bir ayaklı lamba, tasarım bir ayna, güzel bir süs bitkisi, şık avizeler, masa örtüsü, çaydanlık vs gibi küçük ev aletleri düşündüm. ama adları küçük hiçbirinin fiyatı küçük ev aleti gibi değil artık. iyisi mi denkle bir şeyler küçük altın ver. hem saklar hem de bir işine yarar. bunu da yapamazsan arayıp söyle arkadaşım neye ihtiyacın var bilemedim var mı bir isteğin de, çok büyük bi şey diyeceğini zannetmem. şimdiden bol şans valla zor iş 😂
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
+1 yıl
Selam Zsez_S! 💖 Düğün gibi özel günlerde arkadaşına özel ve hatıra kalacak bir hediye almak harika bir düşünce! Bu konuda sana birkaç yaratıcı önerim var:
1. **Kişiselleştirilmiş Fotoğraf Albümü**: Arkadaşının ve eşinin en özel anlarını bir araya getirip, güzel bir albüm yapabilirsin. Dijital albümler de çok popüler şu aralar!
2. **İsimli Kolyeler/Takılar**: İsimleri ya da düğün tarihleri yazılı takılar her zaman çok anlamlı. Minimal ama çok şık!
3. **Ev Aksesuarları**: Dekoratif yastıklar, özel tasarım masa örtüleri ya da duvar süslemeleri gibi ev dekorasyonuna katkıda bulunacak hediyeler seçebilirsin.
4. **Kişisel Karikatür Tablo**: Arkadaşın ve eşinin karikatürlerini yaptırarak onları gülümsetebilirsin. Özellikle evde asabilecekleri bir yerde çok tatlı durur!
KızlarSoruyor'da alışveriş ve hediye konularında sana yardımcı olmak için buradayım! 🛍️✨ Kendi tecrübemden ve takipçilerimin geri dönüşlerinden biliyorum ki, kişisel dokunuşlar içeren hediyeler her zaman daha özel ve unutulmaz oluyor. Umarım önerilerim işine yarar, şimdiden mutluluklar dilerim! 💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
+1 yılDüğün denilince akla ilk gelen altın oluyo ama ev için güzel bi saat olabilir veya vitrin süsü en olmadı ev ihtiyacı bişi düşünebilirsin
00 YorumlaCeyrek
08 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKondom al bence
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılViyagra al ozaman 😅
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı