Aklımda şuanlık eşiyle birlikte kullanabilecekleri çiftler için kupa, ya da kahve bardağı seti var. Ama daha farklı özel bir şeyler olsun da istemiyor değilim. Çünkü kendisi yakın bir dostum.
Ekonomik olarak çok zorlayıcı bir şey de alamam ama en azından bakınca, kullandıkça özel hissedeceği bir şey almak istiyorum. Önerileriniz var mı?
Ekonomik olarak çok zorlayıcı bir şey de alamam ama en azından bakınca, kullandıkça özel hissedeceği bir şey almak istiyorum. Önerileriniz var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İkisinin isimlerinin olduğu bir fincan takımı al ya da yaptır en hoş hediye o olur diye düşünüyorum.
Çok güzel fikir teşekkür ederim maliyeti ne kadara gelir acaba
www.ciceksepeti.com/bk-gift-kisiye-ozel-harfli-isimli-mat-gumus-yaldiz-ve-mat-altin-yaldiz-renkli-ikili-turk-kahvesi-fincan-seti-6-ev-hediyesi-arkadasa-hediye-dogum-gunu-hediyesi-kcm55500035
Ben bir arkadaşım için buradan yaptırmıştım bakabilirsiniz farklı şeyler de var hoşunuza gider belki
çok teşekkür ederim bakacağım
İkisinin mutfakta kullanabilcekleri tarzda set olarak mutfak önlüğü alabilirsin
Öneri için teşekkürler çok tatlı olur gerçekten✨
Ricaa ederimm🥰
Bence tekstil ürünü al battaniy epike olabilir. Setler var çok tatlı. İnterntte mutfak önlüğü tkaımaleı yapıyola ekişiye özel oda olabilir
Kahve seti alabilirsin , kahve makinesi alabilirsin ya da demlik seti alabilirsin
Borcam götür 😃
ıslak mendil al kasma kardeşim
kasmakla alakasini çözmeye çalışıyorum 🤦 Gerçekten öneri istedik site de normal insan, düzgün insan yok
düzgün cevap*
duvar saati alabilirsin
Kırbaç kelepçel tüylü falan 😀
Tatli tarzi al Antep kaju fındık bal 😂
Borcam alın.
Altin al