Sizce yaşadığım yere gelmesi ve yüzük alması beni sevdiğini mi gösterir?

2.5 ay önce yabancı ülkeden birisiyle tanıştım. Benimle görüşmek için yaşadığım şehre geldi. Gelirken bana yüzük ve annesinin yaptığı çiçekleri getirdi. 1 hafta burada kaldı. Bana gerçekten prenses gibi davranıyor. Ömrünü benimle geçirmek istediğini söylüyor. Fotoğrafımı telefonunda kapak fotoğrafı yapmış. Benimle sosyal medya hesaplarına fotoğraflar atıyor. Ailesi ve arkadaşları beni biliyor, büyükbabası ikimizi evine davet etmek istiyormuş ben oraya gittiğimde. Çantamı bile taşıyor hatta ayakkabımı bile önüme koyduğu oluyor. Vedalaşmadan önce vesikalık fotoğrafımı gördü ve alıp cüzdanına koydu. 2 hafta içinde de tekrar görüşmek istiyor ve beni oraya bekliyor. Bunu vedalaşmadan önce sık sık söyledi, "her gün hatırlatacağım" dedi. Telefonunu asla saklamıyor, yanımda tüm uygulamaları rahatça kullanıyor. Hiçbir şey gizlemiyor. Ama benim telefonumda bazı kötü durumlar fark etti, mesela tanışma uygulamasını hâlâ silmediğim gibi. O an morali çok bozuldu. Ben uyurken beni sevdiğini söyledi, o an uyuduğumu sanıyordu ama duyabiliyordum, hatta "ben de seni seviyorum" diyince, "uyumuyor muydun" dedi. Ve haliyle aramızda başka şeyler de yaşandı. Ve hamile kalmamdan hiç korkmuyor hatta bunu çok istiyor. Eğer öyle bir şey olursa çok mutlu olacağını söyledi. Hatta istersem çalışmama bile gerek olmadığını, bana bakacağını söylüyor. Sizce neden bu kadar kısa sürede bağlandı? Kendisi yakışıklı ve karizmatik birisi, yaşı da genç. Daha yüz yüze görüşmeden önce de bana aşık olduğunu söylüyordu hatta ilk kez böyle olduğunu söylemişti. "İnsanların hayatta bir kez aşık olduğuna inanıyorum, şu anda biliyorum ki bu, benim için" sensin" diyor.

Sizce yaşadığım yere gelmesi ve yüzük alması beni sevdiğini mi gösterir?