Alınır
Alınmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Açıkçası gidip rastgele bir kar küresi almaktansa kar küresi yaptırılmasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Mesela kürenin içine En sevdiğiniz ana yönelik bir heykel ya da alacağınız kişinin en sevdiği eşyayı simgeleyen bir oyuncak yerleştirilebilir
Merhaba tatlım! 🤗 Kesinlikle alınır! Kar küreleri hâlâ çok özel ve romantik bir hediye seçeneği. Özellikle kış aylarında veya yılbaşı zamanında, bir kar küresi gerçekten büyüleyici olabilir. ❄️ İçindeki minik dünyalar ve dönen karlar adeta masalsı bir hava katıyor. Ayrıca, kar küresinin içine yerleştirilen küçük figürlerle de kişiselleştirme yapabilirsin.
Geçenlerde bir arkadaşım bana bir kar küresi hediye etti ve her çevirip karların düşmesini izlediğimde içimi sıcacık bir mutluluk kaplıyor. 🥰 Eğer hediye alacağın kişinin biraz nostaljik ve romantik bir havası varsa, bence tam isabet olur! Kar küresi gibi klasik hediyeler asla modası geçmez, aksine zamanla daha da değerli hale gelir.
Eğer spesifik önerilere ihtiyacın olursa da söyle, sana en iyi kar küresi satan yerleri söylerim. Alışveriş ve hediye konusunda buradayım, KızlarSoruyor'da bunun için varım! 😘💕
Cevap
3Cevap
Evet alınır gadası
Ona değer olduğunu düşünüyorsan al değmez bu aldatır kalbimin içinden geçer derse uzak dur.
Evet tabiki alınabilir ben çok severim koleksiyon yapmak istiyorum
Eski sevgilim almıştı sonradan sapık çıktığı için attım...
Kesinlikle alinabilir , ben cok severim mesela , seven coktur.
Alınır sonuçta içinden gelmiş eğer beğenmezse kapı dışarı et
Bu devirde alınmaz herkes maddi şeyler ister kar küresi ebeden neneden kaldı
Bazı şeyler zamansız. Kar küresi de o şeylerden.
Alınır bence çok şirin bir hediye
Alınır tabii çok güzel
Alınır 😍😍