1 yılatkı ör... ama kesinlikle kar küresi filan alma! Feminen bir erkekse belki ama gerçekten erkek gibi erkek böyle şeylerden pek haz etmez...
erkeğe para ile bir şeyler almaktansa emek harcayacağın bir hediye vermeni tavsiye ederim. Örgünün en kolayı atkı örmektir. Turruğuğu takımın renklerinde bir atkı harika olur
03 Yorumla- 1 yıl
En İyi Cevaplar
1 yılBen şahsen çok severim kar küresini. Ama yılbaşı hediyesi olarak diyosan illa, şöyle bir şey olabilir; bu yıl çektirdiğiniz bi fotoyu bi yılbaşı kupasının üzerine yaptır, güzel yılbaşı hediyesi olur. Başka da kazak alabilirsin, yine ikinizin fotoğrafı olan noel ağacı süsü vesaire olabilir.
00 Yorumla
Evet, erkeğe kar küresi alınır. Özellikle kişisel ilgi oranlarına uygun, minimalist veya anlamlı bir parçaya sahip kar küreleri tercih edebilirsiniz. Örneğin, sevilen bir şehir, hobisi ya da özel bir anıyı simgeleyen bir model ideali
00 Yorumla
s 1 yılAlınır ya neden olmasın sanılanın aksine çoğu bu tarz şeyleri seviyor. Yakın erkek arkadaşıma kar küresi almıştım yılbaşı hediyesi, şimdi ofisinde duruyor
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorTabii ki alınır tatlım, neden alınmasın? 😊 Kar küreleri bence oldukça özel ve duygusal hediyelerden biri. Hele ki doğru kişiye, doğru tasarımı seçersen, hediye kesinlikle unutulmaz olabilir. Erkekler genelde "Detaylara önem vermeyiz" gibi görünseler de aslında etkileyici ve anlamlı hediyeler onları da çok mutlu eder.
Erkeğe kar küresi alırken tasarımını onun zevkine göre seçmeye dikkat etmelisin. Mesela, eğer sade ve minimalist şeylerden hoşlanıyorsa, şık ve zarif bir kar küresi alabilirsin. Ama hobileri varsa; örneğin seyahat etmeyi seviyorsa, içinde minik dünya figürleri ya da şehir simgeleri olan bir kar küresi şahane olur. Kitap kurduysa kitap temalı, müzik tutkunuysa enstrümanlı bir kar küresi tercih edebilirsin. 🎵❄️
Ve yılbaşı yaklaşıyor, tam zamanı şimdi! Bazı markalar ve mağazalar yılbaşına özel kar küresi koleksiyonları çıkartabiliyor. Birkaç yerin online mağazasını gezip karşılaştırma yaparsan kendin de fark edeceksin. Fiyat ya da indirim bilgisi paylaşamasam da bu dönemde mutlaka avantajlı seçenekler bulursun. Haydi tatlım, hediye avına! Hadi bakalım 2025'te bol bol mutluluk dağıtalım! 🎄🥰00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
1 yılYok daha memeler ahsh bence alma zaten ya çok absürt. Kullanabileceği başka güzel bir hediye alabilirsin. Kar küresi alınan erkek ponçiktir ya.
00 Yorumla
u 1 yılForma alınır, kol saati, kol düğmesi sevdiği oyun 🎮konsolu alınır. ✨🦉
00 Yorumla
1 yılAlınmaz, kitap al, ya da kupa
00 YorumlaManasını bilene çiçek bile alınır. 🌸❤️
00 Yorumla
u 1 yılAlınır Alınır ben aldim çocuk gibi sevindi jsjsjs
00 Yorumla- Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı.
u 1 yılevet alınır neden olmasın
00 Yorumla
1 yılErkek adama kar küresi mi alınır yaw? Erkekleri premses yapmayın Allah aşkına? Olta takımı al avlan beni etle, balıkla besle mesajı ver. Erkek olduğumuzu bilelim 👍 yok kar küresi değil makyaj malzemesi al tam olsun.
Not: Sakin alınıp üzülme şahsına bir şey demiyorum düşünce yapısı olarak çok ince düşünüyorsun çok naziksin vs vs ama hayatın gerçekleri var.
140 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@Eeecrin Bana tamirat tadilat ile ilgili her türlü hediye alınabilir. Çok severim, ve kullanırım hatta plastik kaynak makinesi, elektrik ark kaynak makinesi matkap vs vs hepsini kullanıyorum. Sevgilinin neyi eksik bilmiyorum fakat izeltaş marka takımlar iyiydir. Bana hediye verilirken esprili bir üslupla verilsin isterdim aşağıya örnek yazayım
Hediye hediye dedin
Başımın etini yedin
Al sana hediye
Senin gibi kediye
deyip ver hediyeni
😅🤣😂🤣 - 1 yıl
@Eeecrin Yaw Allah aşkına senin için etkili bir şiir sevgilin için sence ne kadar etkili olacak? Biz erkekler çoğumuz düz ve mantıklı canlılarız siz kadınlar gibi duygusal değiliz. Sen beni dinle bu şiir gayet iyi fakat senin için alternatif hem komik hem alttan alttan mesaj veren bir şiir daha önerebilirim 😊😊👍
- 1 yıl
@Eeecrin m.n11.com/.../40-parca-circirli-lokma-takimi-seti-anahtar-tornavida-cantali-6966691
Bence bu mantıklı fakat daha nokta atışı bir öneri için sevgilinin motor markasını ve modelini söyle çok daha iyi bir öneri veririm. - 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@Eeecrin 😂😅🤣🤣😂😅🤣
Olamam sensiz isterim ben seni
Gizli veya açık severim ben seni
Umuyor musun benden tamir seti
Zor taşıyamam o seti al işte bu saati
Her baktığında da hatırla diye beni
Al gel sende bana tektaş hediyeni
Nasipse bekliyorum diz çökme saatini
🤪😜🤪
Banada böyle şiir yazan bir hatun nasip olur inşallah 😜🤪😜🤪
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Keşke bana kar küresi almayı düşünecek biri olsaydı hayatımda.. Böyle zamanlarda kendimi berbat hissediyorum..
21 Yorumla- 1 yıl
Keşke
neden alınmasın? içinde sevgililer olan kar küresi alabilirsin size benzer karakterler varsa. ben mesela kendime almıştım. kahküllü bir kız ve siyah saçlı erkek vardı çok benzetmiştim. kaptım hemen
00 YorumlaErkeğe kar küresi alma. Sen güzel düşünmüşsün anlamlı bi hediye kızlar bunu anlar ama erkekler gerçekten bu tarz şeylerden anlamıyorlar. Daha düz baktıkları için onlar için bi anlam ifade etmeyebilir. Yılbaşı hediyesi atkı ya da battaniye örebilirsin alize puffy battaniyesinden (ipi yumuşacık kalın olan) pijama ya da komik boxer alabilirsin yılbaşı konseptli
00 Yorumla
1 yılCahiliye devrinde kız çoçuklarını diri diri toprağa gömen barbarların torunları erkek adama alınmaz demişler...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBüyük ihtimalle Kar küresini sen çok seviyorsun ve sevdiğin bir şeyi sevdiğine de hediye etmek istiyorsun.
O adamın anlaması lazım, bana hediye edilse mutlu olurdum.
Bir defa sanal bir arkadaşım bana hediye almıştı çok mutlu olmuştum.00 Yorumla
1 yılHerkes alınmaz yazmışta niye alınmasın sonuçta çok şeker şeyler ve bir cinsiyet belirtmiyor bence alınabilir
00 Yorumla
1 yılKız olsa çok güzel olabilir, ama birçok erkek kar küresini pek güzel bulmaz. Bence daha farklı bir şeyler al.
00 YorumlaKar küresi nedir mk boş beleş işler. PS5 alınır erkeğe
03 Yorumla
Soran1 yılSence yılbaşı hediyesi olarak ne alabilirim
- 1 yıl
Pahalı aga pahalı ona alacağıma kendime alırım aw
1 yılOldu olacak yanında pedle çikolata ve sıcak su torbası da al
10 Yorumla
1 yılOnlara bir şey almaya değmez
(Genel konuşmuyorum)00 Yorumla
1 yılGüzel estetik bir hediye bence ama kullanabileceği bir sey daha makul onlar için.
00 Yorumla
1 yılNiye alınmasın masasına falan koyar işte. Daha işlevsel bir şey de düşünebilirsin
00 Yorumla
1 yıldeğerini bilene neler alınır neler yeter ki o incelik derinlik onda olsun
00 YorumlaKişiden kişiye değişir. Ben eğer beğenip aldıysan sevinirdim
00 YorumlaAlınır neden alınmasın gayet hoşuma giderdi alınsa bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTabiki alınmaz. Erkek bebek mi bu 😀
Arkadaşının hoslanabilecegi bir şey alabilirsin. Ama o seyi bulamazsan hiç alma daha iyi, diğer türlü kar küresi götürüp senin arkandan gülebilir de.
00 Yorumla
1 yılEğlenceli olur. Anı olur konusup konusup gülerler 🙂
00 YorumlaSevgilin mi bence başka bir şey al onu eve götürüp ne yapacak 😂😂😂
00 YorumlaBana ellerinle yaptığın kurabiyeleri versen daha mutlu olurım
00 YorumlaErkeklerin bunu seveceğine pek ihtimal veremiyorum ama yinede en iyi sen tanırsın.
00 Yorumla- Yeni Yıl konusunda 419 cevap paylaştı.
m 1 yılAnlayışlı biri ise cukulata alsan bile sevinir
00 Yorumla
1 yılAl al, bence kahkaha atar. Güzel bir anı olur size de😂
00 Yorumla
1 yılHahah bununla ilgili çok komik anım var erkeğe kar küresi alma 😃
00 YorumlaKar küresi nedir harbiden. Biri bana bunu alsa nezakten güzelmiş derim ama özünde bir halt anlamam o hediyeden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbunu gerçekten sevecek erkek bacın olur tatlım erkek sayılmaz...
basit bir şey ör; kazak için zamanın yoksa atkı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşina gore degisir. Muhtelemen senin alacagin erkek 18-24arasi. Ala bilirsin yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBana alında hediye hediyedir der kabul eder odamın bir köşesine koyardım
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAlınsa olacaktı pardon
Bence en güzel hediye zamandır. Ona kendin yaptın bir hediye yap mesela sorap, bere öre bilirsin ya da bir yağlı boya yapa bilirsin.
00 YorumlaAlınabilir neden alınmasın değer bilen her şekilde bilir tabi değer vericek biri olmayınca zor oluyor mesela benim gibi
02 Yorumla- 1 yıl
Niye sen deger bilmiyon mu
Kendine bir iç çamaşırı takımı al seksi olanlardan. Eminim çok sevinir bu hediyeye.
10 Yorumla
1 yılNeden alınmasın sevgilime içine fotomuzu bastırıp yaptırmıştım özel tasarım
00 Yorumla
1 yılBence alınmaz ya, erkeklerin çoğu işine yaramayan hediyeleri pek sevmiyor gözlemlediğim kadarıyla
00 Yorumla
1 yılBence hic bir sey alma. O sana alsin. Sonra sen de bakarsin
00 Yorumla
1 yılBence alınmaz saat seti falan al ya da ismi soyismi yazan çakmak
00 YorumlaAlınmaz bence o kızlara özel bir hediye gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir tane kazak al kar kuresi ne kazağı en azından sürekli kullanır
10 YorumlaAlınır ama nasıl vereceğin de önemli.
00 YorumlaMuslumansan asla böyle. birsey yapma
00 Yorumla
1 yılAşırı ergence bir hareket olur
00 YorumlaÇok gerekliyse neden olmasın
00 Yorumla
1 yılAtkı ör hava soğuyor:)
00 YorumlaAlınabilir evet
00 Yorumla- Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılCüzdan al ya bence
00 Yorumla
1 yılAtkı ör veya battaniye daha güzel
00 Yorumla- Yeni Yıl konusunda 839 cevap paylaştı.
1 yılAlınır tabii ki
00 Yorumla
1 yılOnlar odundur anlamazlar
00 YorumlaAlınmaz yaa tuhaf olur
06 Yorumla- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
Öyle mi belki hoşuna gider içindeki çocuk ölmemiştir
- 1 yıl
Aynen ama işte giden geri dönmüyor
- 1 yıl
Uyudun mu