Alışveriş & Hediyeler Büyük yarışma: Cevabını paylaş, hediyeyi kazan! Pırlanta senin için ne demek? (Sayfa 6) Ariş Pırlanta Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4622 Büyük yarışma: Cevabını paylaş, hediyeyi kazan! Pırlanta senin için ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
Şanslımmmmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Baya etkilendim ☺️ çok güzel olmuş 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Bende pırlanta istiyorum yaaa bana ne 0 0 Yorumla
melisanınsoruları Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl parlak tasli pahali degerli mucevher 0 0 Yorumla
Doruk_kk Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Gümüş yüzük en güzelidir pırlantaya gerek yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En özel anını parlatan o anı unutulmaz kılan en değerli hatırlatıcı. 0 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Pırlanta pırlanta demek benim için 0 0 Yorumla
sessiztospa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 84% +1 yıl Aynen. Kesin pırlanta hediye gönderirsiniz ndjdndn 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Pırlanta kadınların ışıltısını daha çok yansıtır. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cok ışıltılı egzotik ve parıltılı bir nesne 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 454 cevap paylaştı. Pırlanta önemli kişiler takılır 0 0 Yorumla
mer_kar Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Karakter... Bir insanin güzel Karakteri. 0 0 Yorumla
Tufan3435 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl emperyalist tuzak, başka bi bir şey değil. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 447 cevap paylaştı. Pırlanta göz kamaştırıcı bir takı 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Beni değerli hissettiren bir taş. 0 0 Yorumla
neydineoldyy Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 69% +1 yıl Severiz pırlantayı zarif ve şık olması tercihim 0 0 Yorumla
ŞerefBekirAşkın26 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Bence evlilik teklifi demek pahalı bişey demek 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kalbimin ışıltısıdır tabii ki de. 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pırlanta zenginlik demek bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
226Cevap
Baya etkilendim ☺️ çok güzel olmuş
Bende pırlanta istiyorum yaaa bana ne
parlak tasli pahali degerli mucevher
Gümüş yüzük en güzelidir pırlantaya gerek yok
Pırlanta benim için yüzük demek
En özel anını parlatan o anı unutulmaz kılan en değerli hatırlatıcı.
Pırlanta pırlanta demek benim için
Gün yüzü gibi geliyor galiba
Aynen. Kesin pırlanta hediye gönderirsiniz ndjdndn
hazine demek çok değerli taş demek
Pırlanta 💍 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Pırlanta kadınların ışıltısını daha çok yansıtır.
Kalbimin nesnel hâlidir pırlanta 🧚🤍
Cok ışıltılı egzotik ve parıltılı bir nesne
Pırlanta önemli kişiler takılır
Karakter... Bir insanin güzel Karakteri.
emperyalist tuzak, başka bi bir şey değil.
Aşk demek, Romantizm demek
Erkekler de takabiliyor mu pırlanta
Narin ve zarif bir tasarım.
Hayal bile değil nasıl alalim
Pırlanta göz kamaştırıcı bir takı
Beni değerli hissettiren bir taş.
Çok beğendim çok teşekkür ederim
Güzel kadınlara çok yakışıyor gerçekten
Tabii ki sevdiğim erkek için
Severiz pırlantayı zarif ve şık olması tercihim
Bence evlilik teklifi demek pahalı bişey demek
Pırlanta demek Ariş Pırlanta demektir.
Evlilik, düğün, çoluk çocuk :D
Kalbimin ışıltısıdır tabii ki de.
Bir kadının mutluluğu gözlerindeki ışık.
Gümüş yüzük en güzelidir.
Pirlanta benim icin ask demek sevgi demek
Pırlanta benim için yeni aile demek)
kadın demek güzel bir kadın demek
takı demek bu kadar baska ne olabilir ki
Pırlanta benim için aşk demek 🤭
Partnerine vereceğin en güzel hediyelerden
Pırlanta Pırlantadır sonuçta pirlanta
Pırlantayı her kadın sever
parlayan bi taş. o kadar.
Çok guzel yuvarlak ya bayıldım resmen
Kızlar beğendiysen sorun yok 😄