Alışveriş & Hediyeler Büyük yarışma: Cevabını paylaş, hediyeyi kazan! Pırlanta senin için ne demek? (Sayfa 5) Ariş Pırlanta Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4622 Büyük yarışma: Cevabını paylaş, hediyeyi kazan! Pırlanta senin için ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
isiiilllll Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl güzellik sadelik zariflik eğet bana alınırsa kendimi çok değerli hissederim 0 0 Yorumla
Criam Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Şu patlayıp göz kamaştıran Bir kadın taktiği zaman kör olunan taş 0 0 Yorumla
bunebiçimhikayeböyle Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Pırlanta benim için evliliğe giden yolun ilk adımıdır. Sonrasını sonra düşünürüz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Pırlanta bir kadının en yakın arkadaşıdır Çünkü ona hiçbir zaman ayrılmayan tek şey pırlanta ve mücevherdir ✨️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benim için pırlanta, karanlıkta kuyuya düşmüş birinin kuyudan çıkmak için son bir umutla baktığı gökyüzündeki en parlak yıldızdır. 💎=🌠 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Pırlanta bir mücevher kadınların en yakın arkadaşı en çok temas eden şey pırlanta kadar güzel bir şey yok ✨️ 0 0 Yorumla
renklidunyam34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 79% 1 yıl Altını daha çok seviyorum ben nedense 0 0 Yorumla
ferhat3659 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Hediye edeceğim kimse olmadıktan sonra :) 0 0 Yorumla
kskajakak Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 95% 1 yıl Pırlanta diyince Aklıma sadece evlilik geliyor 0 0 Yorumla
misssssgibi Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Pırlanta benim için sevgi ifadesi demek 0 0 Yorumla
Deniz_mavisi_ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 91% 1 yıl Bu hediye parlıyor resmen çok güzel 0 0 Yorumla
finslave95 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Hakedecek kadında daha da güzel duruyor 0 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% 1 yıl İnce işçilik zariflik göz kamaştırıcı olması 0 0 Yorumla
__Rüveyda Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 94% 1 yıl Benim için pırlanta sevdiğim insanın kalbi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Pırlanta aslında çok da önemli değil benim için fakat çok etkileyici gözüküyorlar 0 0 Yorumla
Hassasdokunus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 86% 1 yıl Bayanların bizden beklediği hediye demek:) 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 348 cevap paylaştı. Pırlanta bana aşkı tamamlayan şeydir bana göre 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Artık bir şey ifade etmiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Tek taşını alacakların gözü yaşlı, artık tüm kadınlar tek taşlı 😂😂 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Alırken değerli satarken hayal kırıklığı demek☺️ 0 0 Yorumla
leafclover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Pırlanta demek gözlerimizdeki ışıltı demek 😄 0 0 Yorumla
sosyopsikopatadamm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Harika görünüyor işlemeleri yeminle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
226Cevap
güzellik sadelik zariflik eğet bana alınırsa kendimi çok değerli hissederim
Şu patlayıp göz kamaştıran Bir kadın taktiği zaman kör olunan taş
Pırlanta benim için evliliğe giden yolun ilk adımıdır. Sonrasını sonra düşünürüz
Pırlanta benim için sonsuzluk ve sadakattir :)
Pırlanta bir kadının en yakın arkadaşıdır Çünkü ona hiçbir zaman ayrılmayan tek şey pırlanta ve mücevherdir ✨️
Benim için pırlanta, karanlıkta kuyuya düşmüş birinin kuyudan çıkmak için son bir umutla baktığı gökyüzündeki en parlak yıldızdır. 💎=🌠
Pırlanta bir mücevher kadınların en yakın arkadaşı en çok temas eden şey pırlanta kadar güzel bir şey yok ✨️
Kutsal degerli anlamlı efsane
Parlayan, ışıldayan bi'şey.
pırlanta bence sadece bi taş manevi değer önemli benim için
Sevdiğim erkek diyorum ben
Yüzükleri çok severim 💎💍
Pırlanta benim için pırlanta demek
Evlenme teklifi 😂 başka türlü sahip olabileceğimi sanmıyorum
Benim için bir şey ifade etmiyor
Benim için pırlanta netliktir.
Altını daha çok seviyorum ben nedense
Pırlanta olmadan aşk olmaz
Hediye edeceğim kimse olmadıktan sonra :)
Pırlanta diyince Aklıma sadece evlilik geliyor
Pırlanta benim için sevgi ifadesi demek
Pırlanta benim için en güzel şey
Bu hediye parlıyor resmen çok güzel
Özel insana değecek bir şey demek.
guzellik cekicilik lükslük bi kadina verilebilicek en iyi hediye
Benim için pırlanta güzedir
çok güzel bir yazı pırlanta önemli her kadın için
Hakedecek kadında daha da güzel duruyor
Gösteriş demek, statü demek...
En sevdiğim eşya💎💎💎😉😉😉
Ariş pırlanta iyi ki varsın
ışıltıma ışık katmak demek 😻
Çok güzel görünüyor bence
Mutluluk ve sevgi demek tabiki
İnce işçilik zariflik göz kamaştırıcı olması
Parmaktan kalbe bir yol benim için 🫠
Aksesuar bana göre sadece
Benim için pırlanta sevdiğim insanın kalbi
Pırlanta aslında çok da önemli değil benim için fakat çok etkileyici gözüküyorlar
Sevdiğim kadın olabilir 😅
Bence zariflik demek pırlanta
Pırlanta benim için süs zarafet sembolü.
Bayanların bizden beklediği hediye demek:)
Pırlanta bana aşkı tamamlayan şeydir bana göre
Artık bir şey ifade etmiyor
Tek taşını alacakların gözü yaşlı, artık tüm kadınlar tek taşlı 😂😂
Alırken değerli satarken hayal kırıklığı demek☺️
Ariş Pırlanta en iyisi 😊
Ariş Pırlanta hep göz kamaştırır.
Güzel bir aksesuar bence 😁😁
Evlilik teklifi demek yani
Pırlanta bence aşk ve tutkuyu simgeleyen mükemmel bir hediye
Pırlanta demek gözlerimizdeki ışıltı demek 😄
Ne kadar güzel ya muhteşem
Zerafet demek naif ve ışıl ışıl