Alışveriş & Hediyeler Büyük yarışma: Cevabını paylaş, hediyeyi kazan! Pırlanta senin için ne demek? (Sayfa 4) Ariş Pırlanta Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4622 Büyük yarışma: Cevabını paylaş, hediyeyi kazan! Pırlanta senin için ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
Queen_Shine Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Benim için pırlanta sevdiğimin kalbidir tabii henüz bulamadım henüz gerçekten aşık olamadım 0 0 Yorumla
Visalinurr Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Pırlanta benim için lüks gösterişli zarif hanımefendilerin çokça tercih ettiği bir takı 0 0 Yorumla
Rüveyda_Shine Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Sevdiğim erkeğin kalbi benim için pırlanta tabii onu henüz bulamadım 0 0 Yorumla
Almilammm Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Hiç bilmem marlin monro kadar yakışır mı pırlanta üstüme 0 0 Yorumla
MART_NİSAN_MAYİS Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl Pırlanta güzeldir, hoştur ama çok büyüğü sevmem. Küçükleri hem şık hem de zarif duruyor. 0 0 Yorumla
differenthoney Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Tasli tuslu seyler yeri geldiginde iyi olabilir 0 0 Yorumla
Nazlı__Rüya Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Benim için pırlanta sevdiğim erkeğin kalbi paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
muhammedsss Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Pırlanta alırken her zaman stil pırlantaya önem verilmeli 0 0 Yorumla
hafsanursnck Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Pırlantayı herkes taşıyamaz çünkü pırlanta asil insanlar içindir 0 0 Yorumla
zerafalan Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Pırlanta bence zarafet demek bir kadının zarafetini en iyi gösteren şey pırlanta seçimi bence 0 0 Yorumla
shiva_0369 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Pırlanta tam olarak ne olduğuna göre anlami degisir ama tek taş pırlanta bende aşk anlamina gelir 0 0 Yorumla
cockmaster Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Kadınların ruhunu temsil eder ışıl ışıl ve parlak 0 0 Yorumla
antibiyot Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl Bir mücevher değerinde denilebilecek eşsiz bir taş. 0 0 Yorumla
birhatun___ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl Benim de bir gün olucak elbet. Kendim alicam kendim takicam hıh 0 0 Yorumla
Cozumbendedir Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Pırlanta eşinin sana bir tik daha sergisini arttır. ak 0 0 Yorumla
ZaaflardanAnlıyorum Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Pırlantırı Hediye Olarak Ve Daha Şık Durduğu İçin Daha Çok Seviyorum 0 0 Yorumla
iyimiböyle34 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 1 yıl Pırlanta değerledir ve insana kendini değerli hissetirir😎 0 0 Yorumla
haloefect Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Mükemmel parlaklık, yüksek sertlik ve dayanıklılık. 0 0 Yorumla
sevvalarslann00 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Pırlanta benim için sanat demek tıpkı bir eser gibi 0 0 Yorumla
Bcc_9777 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 yıl Yüzük işte, ama bence asıl onu değerlendiren şey onu veren kişi diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
AXELDARİAN Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Pırlanta diyince özellikle erkeklerin aklına direkt para gelir diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Hasretcane Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Pırlanta demek hayattaki en değerli varlık ve kişinin en değerlisi demek 0 0 Yorumla
cjjdhehdudh Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Kesinlikle aksesuar çok önemli bana da çok yakışır 💍 0 0 Yorumla
Mylittleponnyy Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Pırlanta zerafettir. Her durumda bulunduğu ortamda zarifliği konuşturur. 0 0 Yorumla
Alef34 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Zarafet ve inceliğin birleşimi pırlantadır.Kalite ve güvenin adresi ariş pırlantadır. 0 0 Yorumla
zattiri_ZortZort Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Pırlanta ne olsada degeri duşmez hic bir zaman neyse odur 0 0 Yorumla
Ayazbey006 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl birkaç yüzü olacak biçimde yontulmuş ve foyasız parlak elmas. 0 0 Yorumla
Diiyosunn Takip Et Xper 4 Yaş: 37 1 yıl Ariş mutluluğun sembolü kalite güven aşk ve mutluluk 0 0 Yorumla
Mryusufkyn9 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Bence bir bayana verilebilecek en nadide hediyelerden biri 0 0 Yorumla
Güçlü__Peri Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Benim için pırlanta sevdiğim erkeğin kalbi tabii onu bulabilirsem 0 0 Yorumla
ryrey1212 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Prlantami hediyeyse kabul edebilirim sorun yok ahahaha 0 0 Yorumla
Olmuyorsaolmiyordur Takip Et Xper 5 Yaş: 110 1 yıl Zaten pırlantayı bana benden başka alacak biri yok😁 0 0 Yorumla
Pepsicikız Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Pek bir anlamı yok ama karşı taraftan sevgiyi göstermek için veriliyor olması hoş bir şey. 0 0 Yorumla
Hypertext34 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 1 yıl Benim için sadece karşı cinse alabileceğim pahalı bir materyal 😄 0 0 Yorumla
Tatlı_EsinTi Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Benim gönlümün pırlantası sevdiğim erkektir o da henüz bulunamadı 0 0 Yorumla
Güzel__Düşler Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Pırlanta benim sevdiğim erkeğin kalbidir diye düşünüyorum gerçi o erkeği henüz bulmuş değilim 0 0 Yorumla
MantıklıSorular Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Pırlantayı alıp ta kime takalım kardeşim yok ki manita 0 0 Yorumla
Merolano Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Pırlanta küpe bayılırım sadece bu yeter aksesuarım budur. 0 0 Yorumla
Meraklı_Lara Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Pırlanta benim için sevdiğim erkeğin kalbi demektir o da henüz bulunamadı 0 0 Yorumla
Muhlise01 Takip Et Xper 1 Yaş: 46 +1 yıl Altına çok bir yaram yok ama gümüşle aram çok iyi 0 0 Yorumla
Zodiac35Tr Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl Aşkın ölümsüz hatırası. Aşkı taçlandıran nazik bir dokunuş 0 0 Yorumla
Dream_castle Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Pırlanta benim için zarafet alameti ve zariflik göstergesii😇💕 0 0 Yorumla
Efkslllllllll Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Her kız prenses ve pırlantayi her şeyin en iyisini hak eder🩵 0 0 Yorumla
hemharbihembarbie9 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Pırlanta benim için abideleri tamamlayan vazgeçilmez bir aksesuar😍 0 0 Yorumla
ZilLi_MeLis Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Tabii ki de sevdiğim erkek paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
AşağıİnenPiston Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Evlilik teklifi demek :D Kızlar sağ olsun :D 0 0 Yorumla
gokhanbaran Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Pırlanta benim için hayatını sürdürebiliceğin kadının ellerine yakışan en güzel şey 0 0 Yorumla
Süperkız500t Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Pırlanta benim için evlilik demek, özel gün demek. 0 0 Yorumla
Rock_Lee Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bu tarz değerli taşların günümüzde statü belirlemesi çağ dışı bir anlayış 0 0 Yorumla
Ergünbyrktrr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bilemedm acaba neymiş çok da dikkatimi çeken bişy değil gerçi 0 0 Yorumla
Hornyboi Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Yatırım olmakla beraber kadına yakışan en güzel aksesuarlardan biri 0 0 Yorumla
architect_ist Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Hiçbir zaman modası geçmeyen, her zaman popüler bir tercih.. 0 0 Yorumla
Sergio07 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Pırlanta benim için sevdiğim kadını mutlu edecek bir aksesuardır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
226Cevap
Benim için pırlanta sevdiğimin kalbidir tabii henüz bulamadım henüz gerçekten aşık olamadım
Pırlanta benim için lüks gösterişli zarif hanımefendilerin çokça tercih ettiği bir takı
Sevdiğim erkeğin kalbi benim için pırlanta tabii onu henüz bulamadım
Hiç bilmem marlin monro kadar yakışır mı pırlanta üstüme
Pırlanta güzeldir, hoştur ama çok büyüğü sevmem. Küçükleri hem şık hem de zarif duruyor.
Tasli tuslu seyler yeri geldiginde iyi olabilir
Benim için pırlanta sevdiğim erkeğin kalbi paylaşım için teşekkürler
Pırlanta alırken her zaman stil pırlantaya önem verilmeli
Pırlantayı herkes taşıyamaz çünkü pırlanta asil insanlar içindir
Pırlanta bence zarafet demek bir kadının zarafetini en iyi gösteren şey pırlanta seçimi bence
Pırlanta tam olarak ne olduğuna göre anlami degisir ama tek taş pırlanta bende aşk anlamina gelir
Kadınların ruhunu temsil eder ışıl ışıl ve parlak
Bir mücevher değerinde denilebilecek eşsiz bir taş.
Benim de bir gün olucak elbet. Kendim alicam kendim takicam hıh
Pırlanta eşinin sana bir tik daha sergisini arttır. ak
Pırlantırı Hediye Olarak Ve Daha Şık Durduğu İçin Daha Çok Seviyorum
Pırlanta değerledir ve insana kendini değerli hissetirir😎
Mükemmel parlaklık, yüksek sertlik ve dayanıklılık.
Pırlanta benim için sanat demek tıpkı bir eser gibi
Benim için pırlanta sevdiğim erkeğin kalbidir
Yüzük işte, ama bence asıl onu değerlendiren şey onu veren kişi diye düşünüyorum
Pırlanta diyince özellikle erkeklerin aklına direkt para gelir diye düşünüyorum
Pırlanta demek hayattaki en değerli varlık ve kişinin en değerlisi demek
Kesinlikle aksesuar çok önemli bana da çok yakışır 💍
Pırlanta zerafettir. Her durumda bulunduğu ortamda zarifliği konuşturur.
Zarafet ve inceliğin birleşimi pırlantadır.
Kalite ve güvenin adresi ariş pırlantadır.
pırlanta için yapılacaklar listesine alındı :D
pırlanta tabi ki de ama diğerleri de olabilir
Pırlanta ne olsada degeri duşmez hic bir zaman neyse odur
birkaç yüzü olacak biçimde yontulmuş ve foyasız parlak elmas.
Ariş mutluluğun sembolü kalite güven aşk ve mutluluk
Bence bir bayana verilebilecek en nadide hediyelerden biri
Benim için pırlanta sevdiğim erkeğin kalbi tabii onu bulabilirsem
Prlantami hediyeyse kabul edebilirim sorun yok ahahaha
Zaten pırlantayı bana benden başka alacak biri yok😁
Pek bir anlamı yok ama karşı taraftan sevgiyi göstermek için veriliyor olması hoş bir şey.
Benim için sadece karşı cinse alabileceğim pahalı bir materyal 😄
Benim gönlümün pırlantası sevdiğim erkektir o da henüz bulunamadı
Pırlanta benim sevdiğim erkeğin kalbidir diye düşünüyorum gerçi o erkeği henüz bulmuş değilim
Pırlantayı alıp ta kime takalım kardeşim yok ki manita
Hiç bir şey ifade etmiyor. Yorumlar guzel ama
Pırlanta küpe bayılırım sadece bu yeter aksesuarım budur.
Pırlanta benim için sevdiğim erkeğin kalbi demektir o da henüz bulunamadı
Pırlanta zahmetten başka bir şey olmasa gerek
Altına çok bir yaram yok ama gümüşle aram çok iyi
Aşkın ölümsüz hatırası. Aşkı taçlandıran nazik bir dokunuş
Pırlanta benim için zarafet alameti ve zariflik göstergesii😇💕
Her kız prenses ve pırlantayi her şeyin en iyisini hak eder🩵
Pırlanta benim için abideleri tamamlayan vazgeçilmez bir aksesuar😍
Tabii ki de sevdiğim erkek paylaşım için teşekkürler
Evlilik teklifi demek :D Kızlar sağ olsun :D
çok ışıltılı gösteriş meraklısı olanlar icin
Pırlanta benim için hayatını sürdürebiliceğin kadının ellerine yakışan en güzel şey
Pırlanta benim için evlilik demek, özel gün demek.
Bu tarz değerli taşların günümüzde statü belirlemesi çağ dışı bir anlayış
Bilemedm acaba neymiş çok da dikkatimi çeken bişy değil gerçi
Yatırım olmakla beraber kadına yakışan en güzel aksesuarlardan biri
Zerafet içte ki pırıltının dışa yansıması falan
Hiçbir zaman modası geçmeyen, her zaman popüler bir tercih..
Pırlanta benim için sevdiğim kadını mutlu edecek bir aksesuardır.