Herhangi bir küçük ve değersiz gözüken bir nesne, en değerli şey olabilir. Aynı zaman da büyük ve değerli görünen bir nesne de en değersiz şey olabilir. Pırlanta benim için önem arz eden, değerli görünen bir şey olsa idi değerli olurdu.
Pırlanta giyince bana kesinlikle "sadece değerli bir taş, evliler takar tek" Düşünceleri asla ve katiyyen gelmiyo o düşünceler yerine kadının çekiciliğini ve asaletiğini öne çıkardığı bir takıdan fazlası ve çok değerli bir kadın geliyor💍
Pirlanta denildiginde ilk akla gelen halk dilinde ( pirlanta gibi cocuk.) karakderi yerinde oturmasini kalkmasini bilmesi saygili sadakatli olmasi temiz kalpli merhametli denildiginde pirlanta cikiyor ortaya 😄
Pırlanta benim için annem demek. Pırlantanın ham maddesi elmas yerin altında yüksek ısıyla oluşurken nasıl için için yanıp parlamaya devam ediyorsa annem de acılar içinde tebessüm etmeye devam ediyor. 💎👩👧💎
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Pırlanta; en sert, bozulmaz, kırılmaz, güçlü ve dayanıklı demek. Hammaddesi elmas oluşurken yerin altında nasıl ynı da Her yerde ve her koşulda parlayabilen. 💎
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Düzeltme: Herkes başka insanlar gibi olmak isterken ben hayatım boyunca pırlanta gibi olmak istedim; kırılmaz, güçlü ve her koşulda parlayan olmak.. Ariş’in pırlanta limanında bu özelliklere erişmek imkansız değil. 💎💎💎💎
Pırlanta güzelligiyle büyüler orası ayrı ama içinde biriktirdiği duygular çok daha derin kimine göre aşk kimine göre mücevher kimine göre para kimine göre sevgidir ama içinde biriktirdiği duygular paha biçilemez
Pırlanta benim için sevdiğim kişiyle bir yol çizmek demektir bir kişiyi çok sevmenin bedeli bir daha kimseyi sevememek olduğu için hayatımın içinde çok büyük bir anlam taşır vazgeçilmez bir parça demektir
Benim için pırlanta farklılık ve kendini değerli hissetmek demek. Farklılıktan ziyade herkese farklı duygular uyandırması her kadını mutlu etmesi ve evlenen çiftler için ilk adımı sembolize etmesi. Kalite demek.
Ah, şu pırlantalar! Yuvarlak, prenses, kalp veya oval kesimleri, göz alıcı parlaklıkları, hiç azalmayan değerleri ile belki de kıymetli taşların en özeli!
Hiç bir zaman abartı sevmedim sade, güzel ve şık şeyler severim pırlanta güzel kadınlar sever ama abartılacak derecede büyük olmasına gerek yok illa olmasına da gerek yok.
Pırlanta benim için güzelleştirmek demektir Pırlanta yüzük, bileklik, kolye hangisini kullanırsam kullanayım kendimi güzel hissederim. Çünkü parlak şeyler kendimi süslü güzel hissettirir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Açıkcası pek de ilgi alanım olmayan konular bunlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bana göre şıklık demek ışıltı demek kombinimin güzel bir parçası demek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
pırlanta ışıltı demek güzellik demek nebılıyım takı işteee güzel bişey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
226Cevap
Pırlanta aslında hiç bir şey karşındaki kişiye değer veriyorsan onu her şekilde her şey ile mutlu edebilirsin
#Hükümdar
Herhangi bir küçük ve değersiz gözüken bir nesne, en değerli şey olabilir. Aynı zaman da büyük ve değerli görünen bir nesne de en değersiz şey olabilir. Pırlanta benim için önem arz eden, değerli görünen bir şey olsa idi değerli olurdu.
Pırlanta giyince bana kesinlikle "sadece değerli bir taş, evliler takar tek" Düşünceleri asla ve katiyyen gelmiyo o düşünceler yerine kadının çekiciliğini ve asaletiğini öne çıkardığı bir takıdan fazlası ve çok değerli bir kadın geliyor💍
Pirlanta denildiginde ilk akla gelen halk dilinde ( pirlanta gibi cocuk.) karakderi yerinde oturmasini kalkmasini bilmesi saygili sadakatli olmasi temiz kalpli merhametli denildiginde pirlanta cikiyor ortaya 😄
İnce işçilik, pahalı ve özel günlerin olmazsa olmazı (evlilik teklifi. Doğum günü)
Pırlanta benim için annem demek. Pırlantanın ham maddesi elmas yerin altında yüksek ısıyla oluşurken nasıl için için yanıp parlamaya devam ediyorsa annem de acılar içinde tebessüm etmeye devam ediyor. 💎👩👧💎
Pırlanta; en sert, bozulmaz, kırılmaz, güçlü ve dayanıklı demek. Hammaddesi elmas oluşurken yerin altında nasıl ynı da Her yerde ve her koşulda parlayabilen. 💎
Düzeltme: Herkes başka insanlar gibi olmak isterken ben hayatım boyunca pırlanta gibi olmak istedim; kırılmaz, güçlü ve her koşulda parlayan olmak.. Ariş’in pırlanta limanında bu özelliklere erişmek imkansız değil. 💎💎💎💎
Pırlanta güzelligiyle büyüler orası ayrı ama içinde biriktirdiği duygular çok daha derin kimine göre aşk kimine göre mücevher kimine göre para kimine göre sevgidir ama içinde biriktirdiği duygular paha biçilemez
Pırlanta hediye etmek karşılıklı sevginin en iyi göstergesidir.
Pırlanta benim için sevdiğim kişiyle bir yol çizmek demektir bir kişiyi çok sevmenin bedeli bir daha kimseyi sevememek olduğu için hayatımın içinde çok büyük bir anlam taşır vazgeçilmez bir parça demektir
Benim için pırlanta farklılık ve kendini değerli hissetmek demek. Farklılıktan ziyade herkese farklı duygular uyandırması her kadını mutlu etmesi ve evlenen çiftler için ilk adımı sembolize etmesi. Kalite demek.
Ah, şu pırlantalar! Yuvarlak, prenses, kalp veya oval kesimleri, göz alıcı parlaklıkları, hiç azalmayan değerleri ile belki de kıymetli taşların en özeli!
Hiç bir zaman abartı sevmedim sade, güzel ve şık şeyler severim pırlanta güzel kadınlar sever ama abartılacak derecede büyük olmasına gerek yok illa olmasına da gerek yok.
Bence pırlanta değer demek.
Gerçek bir beyefendi tanımının ete kemiğe bürünmüş halinden bir kadına verilen değer.
Benim kadınıma değer, bu da benim ona verdiğim değer..
Pırlanta benim için ışıltı, zerafet , ince düşünce anlamına gelebilir ✨🎉🌊🎶
Pırlanta benim için güzelleştirmek demektir Pırlanta yüzük, bileklik, kolye hangisini kullanırsam kullanayım kendimi güzel hissederim. Çünkü parlak şeyler kendimi süslü güzel hissettirir.
Açıkcası pek de ilgi alanım olmayan konular bunlar.
Bana göre şıklık demek ışıltı demek kombinimin güzel bir parçası demek
pırlanta ışıltı demek güzellik demek nebılıyım takı işteee güzel bişey
Prensess Pırlanta benim değerli bi aksesuardir 😍
"Evet, evet, evet!" demek :D anlayan anladı!
Pırlanta ben demektir. Ben gibi zarif ışıltılı gösterişli bir o kadar kibar. Bir gün takmak dileğiyle :)
Pırlanta benim için olmazsa olmazım biz kadınların zarafetini ortaya çıkarıyor
para ya da sevdiğim adamdan gelecek dayalı yatırım (evlilik)
pırlanta bence zenginlik demek benım için ah ah
Pırlanta kadının simgesidir bence zarif olmalı bir kadın alımlı ve pırlanta gibi zor erişilip hep değerli kalmalı 🌸🥰
Pırlanta gosterişin sembolü bazende aşkın anlamı demek bana göre pırlanta birine değer verdiğinde onun üzerinde görmek istediğin bir şey
Takılar hakkında pek bişey bilmiyorum ama bildiğim tek şey pırlanta sade bi taş olmasına rağmen tek kelimeyle asiliğin ve zarifliğin simgesidir
Pırlanta benim için soyuttan somut geçmek demektir. Yani içimdeki parlaklığı pırlantalarla dışarı yansıtıyorum. kisa ve öz
Ah ah ah ne güzel pırlanta birgün bizede nasip olur mu? Almak😀😀😀😀😀😀Ey pırlanta sen bul beni ben seni bulamıyom
@Ariş Pırlanta pırlanta bir taştan ibaret olmadığı kesin bir kadının parmağında durunda değeri daha çok yükseliyor ve kadını eşsiz kılıyor
Kadının kalbine giden yol ona hediye vermekten geçiyor hediye verirken estetik ve pahalılık göz ardı edilmeyen bir gerçek
Pırlanta benim için dünyadaki en parlak yıldızdır ona baktığında sadece onla sen parlarsın birlikte iki yıldızı olup parlarsınız :)
Kadının kalbine giden yol ona hediye vermekten geçiyor hediye verirken estetik ve pahalılık göz ardı edilmeyen bir gerçek
Doğada ki en sert element elmas ve kesimi pırlanta ise kalpten çıkıp sözcüğe dökülen sözdür pırlanta..
Pırlanta sadece değerli bir taş değildir bence pırlanta doğal güzelliği saflığı çekiciliği de ifade eder. Ayrıca aşkında simgesidir. <3 :))
Bana bir papatya ile birlikte bile teklif yapsa o kişiyi gerçekten seviyorsam asla sıkıntı etmem pırlanta sadece görünüş
Pırlanta bir kadını mutlu edebilecek Onu heyecanlandiran ve evliliğe ilk adımı getiren bir şey benim için
Pırlanta mecazi manada sorulmuş herkesde ne kadar anlatmış pırlantayı😂
Pırlanta benim için bir edep
Pahalı olduğu için erkeklerin korkulu rüyası, gösterişli olduğu için kadınların vazgeçilmezi 😍
İnsanı sanat eseri yapmaya bir adım daha ulaştıran , zenginliğini şanını şöhretini gösteren takılar diyebilirim
Pırlanta benim için sadece zavallı bir taş demek ona ruhu veren karşı cins ruhu verirse o zaman aşk demek
“F” renge sahip olan pırlantaların daha değerli olduğu cevabını vermek mümkündür. Ariş’in pırlanta koleksiyonunda olacagını düşünüyorum.
pırlanta kadınların gösteriş için istediği ama erkek kendi gerçekten aldıysa o kızı istediğini belirten bir hediyedir.
Bırak evlilik teklifi, hediye dahi bile edilmedi bana bir yüzük. Çok merakım var… büyük Baget taş yüzük hayalimmm bir de alnımdan öpülmesi…
Eline sağlık güzel olmuş 🙂
Sana karşı kırılmaz saf ve güneş gibi parlak olan duygularım
pırlantayı cogu kadın gibi bende cok severim cidden mükemmel
Benim için olmasa ile kadınlar için çok şey ifade ediyor
Erkek arkadaşım aldı bana beni bu kadar mutlu eden başka bir şey yoktu
Pırlanta aşk demek farklı farklı hikayeler demek farklı yerlere gezintiler demek
Aklima Gelen tek sarki var... Sarki sozleri 'tektasimi kendim aldim' devami sarkinin? Bilmem
Çok güzel modelleri var ilk fırsatta kendimi odullendiricem
Ariş pırlanta gerçekten çok güzel bir. Tam bir evlilik ürünü. Çok sevdim.
Pırlanta ne demek bilmem ama , aşk dolu bir kalp pırlanta demek bence
Pırlanta büyüklüğüne göre fiyatı olan pahallı süs takısı 🤣
Pırlanta benim için en değerli varlık olarak bilinir
Ben ve hediye çıkması hee kainatın düzenine karşı çıkmaktır bu
Her kadinda olmali illa, pirlanta dedigin ihtiyac yani
Ariş pırlanta markasının kolyesi çok güzel ablama aldım çok beğendi❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️