Alışveriş & Hediyeler Büyük yarışma: Cevabını paylaş, hediyeyi kazan! Pırlanta senin için ne demek? (Sayfa 2) Ariş Pırlanta Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4622 Büyük yarışma: Cevabını paylaş, hediyeyi kazan! Pırlanta senin için ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
best_cover90s Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ariş'in pırlanta koleksiyonu büyüleyici 😍 Takıları gerçekten çok iyi, en yakın zamanda mağazaya gidip incelemek istiyorum çok beğendim. Sağ eller havaya pırlantalar buraya diyorum! 🌸 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 462 cevap paylaştı. Pırlanta diyince aklıma gösteriş ve şatafat geliyor oyuzden hiç ilgimi de çekmiyor sadelikten yanayım 1 0 Yorumla
Einfalch Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Benim için sevdiğim kadının hak ettiği muhteşem bir aksesuar 🥳🤩 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sevdiğim kadın diyerekten çekiliyorum sahneden. :D 2 0 Yorumla
XRuveydaX Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Benim için pırlanta sevdiğimin aşkımın kalbidir tabii henüz bulamadım ama ileride bulacağımı düşünüyorum paylaşım 0 0 Yorumla
xzywomen Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 94% 1 yıl Pırlanta benim için sonsuz parıltı demek içi de nice ışıkları barındıran bı okadar gizemli kapıları aralayan o sonsuz ışıltı 💎 0 0 Yorumla
beybisiiimsiii Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 75% 1 yıl Pirlanta kesinlikle ask demek sevgi demek aris pirlantalar ayri zateeen ask demek hediye demek belkii evlilik demeek 0 0 Yorumla
Bay_İbne Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Pırlanta deyince aklıma gelen tek şarkı var... Tektaşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım eller havaya... 0 0 Yorumla
İronclaww Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Pırlanta, zarafet ve değerin sembolüdür. Göz alıcı parlaklığıyla özel anların ve sonsuz aşkın simgesidir. 0 0 Yorumla
strongowl13 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Asaletin Ruhun İstisnasız Şaheseri 💎Arzuların Rengiyle İşlenmiş Şehvet💎Ahengin Rüyası İhtişamın Şekli 💎 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Alınmaması gereken bir takı.. alırken pahalı satarken yarı parasını çikarmıyor, hepnsatıcı kazanıyor... 0 0 Yorumla
Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl kendim dısında hiç bir pırlanta cazip gelmedi en fantastic pırlantanın kendim olduğunu düsünüyorum🤭🤭🤭 0 0 Yorumla
Vivtora Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 62% +1 yıl Güzel bir kadin göze iyi bir kadinda kalbe hoş gorunur birincisi pirlanta ikincisi de hazinedir 0 0 Yorumla
Eylülgns2 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Asaletin tacıdır benim için bir takıdan çok daha fazlasıdır. Bütün kombinlerimin tamamlayıcısıdır. 0 0 Yorumla
gskız21 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 44% +1 yıl benim için pırlantaaa değerli bişeyy yalan yok 😅 ama aynı zamanda gösteris şatafat guzel bişey ya neyse kazanamam zaten ben 🤣 0 0 Yorumla
YooNaSoo Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hmm bı anlam yükleyemedim aslında... Sevdiğiniz adamdan alıyorsanız dünyanın en kıymetli hazinesi olabilir☺️ 0 0 Yorumla
Nemesis3435 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Pırlanta alırken paha biçilemez satarken değeri olmayan toplumun boşa anlam kattığı ve kızların sadece yarışmak için özendiği bir takı 0 0 Yorumla
EsMer-SeKer38 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Ailem ❤️ demek…Hersey gelip geçici aile kalıcı Pırlanta gibi ailem var Evrene binlerce kez şükür ederim 0 0 Yorumla
prenses_z Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Pırlanta benim için şıklık ve asalet demek. Kesinlikle her kadına yakışıyor ve ayrı bir güzellik katıyor. 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kızımın gözleri 😍 saf temiz parlak ışıltılı dikkat çekici güzel mutluluk saçan paha biçilmez hiç birşeye değişilmez 🩷 0 0 Yorumla
sumeyyeklc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Pırlanta pastanın üstündeki çilektir. Pasta kötüyse çileğin güzel olması bir anlam ifade etmez. 0 0 Yorumla
Venüstengeldimm Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Ben altıncıyım pırlanta diyincede aklıma kara elmas filmi geliyor 1 0 Yorumla
güneş887 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Birine değerli bi şey almak ona çok değer verdiğini gösterebilir. Pırlanta gibi mesela 0 0 Yorumla
GörüşKraliçesi Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 93% 1 yıl Pırlanta benim için coj anlamli özellikle svegilim alınca 0 0 Yorumla
Naturelive Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Pırlanta benim için onun gözleri ve dudakları demektir.. :) 0 0 Yorumla
Kulturlucahil35 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Hediye güzel tabiki nadide bir parça sonu ya 0 0 Yorumla
Rüveyda_GüzeLi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Benim için pırlanta sevdiğim erkeğin kalbidir her ne kadar şimdi bulmamış olsam da 0 0 Yorumla
yorumcu008 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% 1 yıl Benim için evlilik demek yani aklıma sadece bu geliyor 0 0 Yorumla
Munis1Bey Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Benim için pırlanta sahip olduğum manevi en değerli şeydir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Pırlantaya laik olabilir miyim bilmiyorum. Değerli mücevherler değerli görülen kişiye alınır. Bir gün değer görebilir miyim? Bilmiyorum 0 0 Yorumla
dilekkbebiss Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl pırıl pırıl parlamaktır pırlanta... parıltı her kadının hakkıysa benimde hakkımdır pırlanta :) 0 0 Yorumla
kullanııcı Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 77% 1 yıl her şey demek anaaam param olsada alsam bi çekiliş yapın da 0 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Pırlanta beni için bana göre zarif değerli bir taş yani peki de bir önemi olmasa da öyle 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Hayattaki mücadele ve ne olursa olsun parlamak! 0 0 Yorumla
ölesimgeldi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 92% 1 yıl ışıltıma ışıltı katması için beyfendim tarafından alınan tatlış hediye💅🏻 0 0 Yorumla
Melodi_Perisi Takip Et Xper 2 Yaş: 22 , eic 92% 1 yıl Pırlanta benim için sevdiğim erkeğin kalbi kapıyı henüz bulamadım onu umarım bir gün bulurum 0 0 Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Değer verdiğim kişiye sunduğum bir armağan olduğu için ona isim vermek gerekirse Değerlim derdim 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Sevdiğinin bir göstergesi olarak maddiyata dökülmüş bir nesle 0 0 Yorumla
TheSexCoach Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 66% +1 yıl Erkeğin nezaketini, önemsemesini ve gücünü gösteren değerli maden. 0 0 Yorumla
fundaskmn Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 55% +1 yıl Pırlanta benim için beni temsil eden paralk güzel nadide parça demek 0 0 Yorumla
Günsel_ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bence mutluluk çok severim alan olsada kullansak 0 0 Yorumla
Yagmur7273 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Pırlanta benim için eşsiz güzelliktir. Duyguların yansımasıdır bence 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Pırlanta benim için şıklık ve asalet demek. 0 0 Yorumla
yunusyunus1903 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 39% +1 yıl Pırlanta kazanırsam önüme çıkan ilk kişiye evlilik teklif edicem 😂 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl PırLanta benim için diğer herhangi taşlara benzemeyen; parıldayan bir taşa denir. . 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kanlı elmas filminden izlediğimize göre pırlanta kan demek gözyaşı demek 0 0 Yorumla
kuzgunz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Pırlanta çok iyi bir seçim ve özel günlerin en güzel hediyesi 0 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% +1 yıl Pırlanta demek takı demek farklı bı anlamı yok benim icin 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 349 cevap paylaştı. Ayy çok güzeller ya bayıldım 😍 bende istiyorum bunlardan 0 0 Yorumla
BadonunBabasi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Pirlanta bir kadinin isigini yansitan en onemli detaydir 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% +1 yıl Gösteriş demek çok para verip bedava satmak demek 0 0 Yorumla
süleymaaannn Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 82% +1 yıl Bir kadın, neden sevdiği erkeğe pırlanta hediye etmez? Hemde aris neden olmasın… 🧛♂️ 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 561 cevap paylaştı. Millet methiye düzmüş😂 Pırlanta taş işte ışıldaklı falan 0 0 Yorumla
strongerrs55 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Maddi yönden taş parçası, manevi yönden evliliğin sembolü 0 0 Yorumla
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl parlak, maddi yönden değerli bi taş parçasıBana sıradan bi taş parçası gibi geliyor 0 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Dünyanın bütün pırlantalarını önüme serse ne olur, bana pırlanta gibi davranmadıktan sonra. e 0 0 Yorumla
payiz_demsall1373 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Pırlanta benim için kadın demek kadın demek huzur demek mutluluk demek 0 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sevdiğin kız alabileceğin en gösterişli yüzüktür bence 0 0 Yorumla
ferhatımben Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Pırlanta yatırımlık olmaz göstermelik olur aris güzel marka ama 0 0 Yorumla
Grbryrb Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Şıklık zarafet kendini iyi hissettemek Enerjinin dışa yansımış halı demek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
226Cevap
Ariş'in pırlanta koleksiyonu büyüleyici 😍 Takıları gerçekten çok iyi, en yakın zamanda mağazaya gidip incelemek istiyorum çok beğendim. Sağ eller havaya pırlantalar buraya diyorum! 🌸
Pırlanta diyince aklıma gösteriş ve şatafat geliyor oyuzden hiç ilgimi de çekmiyor sadelikten yanayım
Benim için sevdiğim kadının hak ettiği muhteşem bir aksesuar 🥳🤩
Sevdiğim kadın diyerekten çekiliyorum sahneden. :D
Benim için pırlanta sevdiğimin aşkımın kalbidir tabii henüz bulamadım ama ileride bulacağımı düşünüyorum paylaşım
Pırlanta benim için sonsuz parıltı demek içi de nice ışıkları barındıran bı okadar gizemli kapıları aralayan o sonsuz ışıltı 💎
Pirlanta kesinlikle ask demek sevgi demek aris pirlantalar ayri zateeen ask demek hediye demek belkii evlilik demeek
Pırlanta deyince aklıma gelen tek şarkı var... Tektaşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım eller havaya...
Pırlanta, zarafet ve değerin sembolüdür. Göz alıcı parlaklığıyla özel anların ve sonsuz aşkın simgesidir.
Asaletin Ruhun İstisnasız Şaheseri 💎
Arzuların Rengiyle İşlenmiş Şehvet💎
Ahengin Rüyası İhtişamın Şekli 💎
Alınmaması gereken bir takı.. alırken pahalı satarken yarı parasını çikarmıyor, hepnsatıcı kazanıyor...
kendim dısında hiç bir pırlanta cazip gelmedi en fantastic pırlantanın kendim olduğunu düsünüyorum🤭🤭🤭
Güzel bir kadin göze iyi bir kadinda kalbe hoş gorunur birincisi pirlanta ikincisi de hazinedir
Asaletin tacıdır benim için bir takıdan çok daha fazlasıdır. Bütün kombinlerimin tamamlayıcısıdır.
benim için pırlantaaa değerli bişeyy yalan yok 😅 ama aynı zamanda gösteris şatafat guzel bişey ya neyse kazanamam zaten ben 🤣
Hmm bı anlam yükleyemedim aslında... Sevdiğiniz adamdan alıyorsanız dünyanın en kıymetli hazinesi olabilir☺️
Pırlanta alırken paha biçilemez satarken değeri olmayan toplumun boşa anlam kattığı ve kızların sadece yarışmak için özendiği bir takı
Ailem ❤️ demek…
Hersey gelip geçici aile kalıcı
Pırlanta gibi ailem var
Evrene binlerce kez şükür ederim
Pırlanta benim için şıklık ve asalet demek. Kesinlikle her kadına yakışıyor ve ayrı bir güzellik katıyor.
Kızımın gözleri 😍 saf temiz parlak ışıltılı dikkat çekici güzel mutluluk saçan paha biçilmez hiç birşeye değişilmez 🩷
Pırlanta pastanın üstündeki çilektir. Pasta kötüyse çileğin güzel olması bir anlam ifade etmez.
Ben altıncıyım pırlanta diyincede aklıma kara elmas filmi geliyor
Birine değerli bi şey almak ona çok değer verdiğini gösterebilir. Pırlanta gibi mesela
Pırlanta benim için coj anlamli özellikle svegilim alınca
Pırlanta benim için onun gözleri ve dudakları demektir.. :)
Hediye güzel tabiki nadide bir parça sonu ya
Benim için pırlanta sevdiğim erkeğin kalbidir her ne kadar şimdi bulmamış olsam da
Benim için evlilik demek yani aklıma sadece bu geliyor
Benim için pırlanta sahip olduğum manevi en değerli şeydir.
Pırlantaya laik olabilir miyim bilmiyorum.
Değerli mücevherler değerli görülen kişiye alınır.
Bir gün değer görebilir miyim? Bilmiyorum
pırıl pırıl parlamaktır pırlanta...
parıltı her kadının hakkıysa benimde hakkımdır pırlanta :)
her şey demek anaaam param olsada alsam bi çekiliş yapın da
Pırlanta beni için bana göre zarif değerli bir taş yani peki de bir önemi olmasa da öyle
Hayattaki mücadele ve ne olursa olsun parlamak!
ışıltıma ışıltı katması için beyfendim tarafından alınan tatlış hediye💅🏻
Pırlanta benim için sevdiğim erkeğin kalbi kapıyı henüz bulamadım onu umarım bir gün bulurum
Değer verdiğim kişiye sunduğum bir armağan olduğu için ona isim vermek gerekirse Değerlim derdim
Sevdiğinin bir göstergesi olarak maddiyata dökülmüş bir nesle
Erkeğin nezaketini, önemsemesini ve gücünü gösteren değerli maden.
Pırlanta benim için beni temsil eden paralk güzel nadide parça demek
Bence mutluluk çok severim alan olsada kullansak
Pırlanta benim için eşsiz güzelliktir. Duyguların yansımasıdır bence
Pırlanta benim için şıklık ve asalet demek.
Pırlanta kazanırsam önüme çıkan ilk kişiye evlilik teklif edicem 😂
PırLanta benim için diğer herhangi taşlara benzemeyen; parıldayan bir taşa denir. .
kanlı elmas filminden izlediğimize göre pırlanta kan demek gözyaşı demek
Pırlanta çok iyi bir seçim ve özel günlerin en güzel hediyesi
Pırlanta demek takı demek farklı bı anlamı yok benim icin
Ayy çok güzeller ya bayıldım 😍 bende istiyorum bunlardan
Pirlanta bir kadinin isigini yansitan en onemli detaydir
Gösteriş demek çok para verip bedava satmak demek
Bir kadın, neden sevdiği erkeğe pırlanta hediye etmez? Hemde aris neden olmasın… 🧛♂️
Millet methiye düzmüş😂 Pırlanta taş işte ışıldaklı falan
Maddi yönden taş parçası, manevi yönden evliliğin sembolü
parlak, maddi yönden değerli bi taş parçası
Bana sıradan bi taş parçası gibi geliyor
Dünyanın bütün pırlantalarını önüme serse ne olur, bana pırlanta gibi davranmadıktan sonra. e
Pırlanta benim için kadın demek kadın demek huzur demek mutluluk demek
Sevdiğin kız alabileceğin en gösterişli yüzüktür bence
Pırlanta yatırımlık olmaz göstermelik olur aris güzel marka ama
Şıklık zarafet kendini iyi hissettemek
Enerjinin dışa yansımış halı demek