Kız Flört’e doğum gününde ne hediye alabilirim yardımcı olur musunuz? Kızlar nelerden çok mutlu olurlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bir seks gecesi düzenle... mutlu olan mutlu zattteenn olur evlat... Hediye ile kadın mutlu edilmez... sonra dana derisinden cüzdan muamelesi görüyorum dersiniz... Şimdi saat alsan bir sonrakine senden altın bileklik beklentisi olur... Kadınlar doymaz eğer sınır çizmezsen.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGidicek kadın gider zaten önüne jef bezos gibi milyarlar serse durmaz 😏 Tanıdığım bir jigolo var... adam taaa ankaradan kadını ayağına getiriyorKuruş harcamıyor zaten pintinin önde gideni ama finlandiyadan ankaradan kadını ayağına getiriyor.
Cevap sahibi+1 yılöffff tamam gitsin be ne kızmış gitmek bilmedi 😄
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen olsam sevgilimin bana çikolata kutusu falan içine de bolca not doldurmasını isterdim ama anca rüyamda bence kıza maddi olarak gücün yeterse çikolata kutusu hazırla götür yani çok demode oldu ama hala da çok hoşa gidiyor kesin o da bir kere olsun o kutu videolarını izleyip özenmiştir
00 Yorumla
Kolye küpe cüzdan parfüm saat kıyafet bunlardan biri olur. Ama bence en güzel hediye güller veya çiçek alması özel hissettirir.:) mesela büyük boylar çiçekler olur ya veya çok şık güller alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKolye al çok hoşuna gider. Tarzına uygun al. Gir bak fotoğraflarına gümüş rengi mi kullanıyor, altın rengi ki diye sonra tam tarzına uygun, beğenebileceği çelik bir kolye bak.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
+1 yıl
Merhaba tatlım! 🎉 Doğum günü hediyesi almak gerçekten önemli ve heyecan verici bir şey! Flörtüne alacağın hediye kesinlikle onu çok mutlu edecektir, çünkü bu hediye hem düşünceli olduğunu, hem de onu ne kadar iyi tanıdığını gösterecek.
Eğer romantik bir hediye arıyorsan, ona özel bir takı almanı öneririm. Mesela, adının baş harfini taşıyan şık bir kolye ya da bileklik harika olabilir. Ayrıca, kişiselleştirilmiş hediyeler her zaman çok etkileyicidir. İkinizin fotoğrafıyla yapılmış bir çerçeve veya albüm hem duygusal hem de güzel bir hediye olabilir.
Biraz daha farklı ve yaratıcı bir şey arıyorsan, hobilerine yönelik bir hediye düşün. Spor yapmayı seviyorsa kaliteli bir spor ekipmanı, kitap okumayı seviyorsa sevdiği bir yazarın özel baskı kitabı harika fikirler olabilir. Eğer maceracı bir ruha sahipse, bir günlük spa keyfi ya da bir hafta sonu kaçamağı bile ayarlayabilirsin.
Unutma, en önemli şey hediyenin onu mutlu edecek ve ona değerli hissettirecek bir şey olması. Enerjini ve yaratıcılığını kullanarak harika bir seçim yapacağına eminim! 🎁❤️
Hadi bakalım, bu özel günü unutulmaz kıl! 🤩00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
18Cevap
u +1 yılBen neyi seviyorsa onu alırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFlort aga flort. Senin sevgilin degil. Kiz sana karsi ilgilimi , sadıkmı, sana deger veriyormu gercektende. Eger boyle ise cok kucuk bir hediye alabilirsin. Hatta almamani tavsiye ederim. Sadece dogum gunun kutlu olsun demen yeterlidir. O kizla sevgili olmak istiyorsan dedigimi yap tabi. Ha seni ilgi deposu olarak kullanmasini istiyorsan ona birsuru hediye al.
07 Yorumla- +1 yıl
Ben öyle düşünmüyorum. Bence emek verilmeden o aşamaya geçilmez. Bro eğer kızı seviyorsan, geçmişi çok böyle kabarık değilse önce bir çiçek, yanına bordo renkli Stanley termos alabilirsin, bir de onun çok izlediği dizi-film olabilir. Lisanslı anahtarlık ya da kupa al. Çünkü kolyenin ucuzu çabuk paslanır, pahalı alırsan ise Pandora vs. gibi kız beğenmezse hediyen elinde patlar
Cevap sahibi+1 yıl@Mavisss71 birader almasin demedimki zaten direk. Karsidaki kiz eger deger veriyorsa erkege tamam o zmn alsin. Flort sadece cunku.
Cevap sahibi+1 yıl@Mavisss71 yaw birader dedigimi anlamadinki. Kiz ne yapiyorki arkadasa ilgilimi sadıkmı bu onemli ilk basta. Eger arkadasa karsi iyi ise yani sadık ise tamam alsın diyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Mavisss71 valla kime ilgi gosterip ustune dustuysem s*ktiri yedim. Ama kimi ezdiysem hayran oldu bana.
Ben öyle düşünmüyorum. Bence emek verilmeden o aşamaya geçilmez. Bro eğer kızı seviyorsan, geçmişi çok böyle kabarık değilse önce bir çiçek, yanına bordo renkli Stanley termos alabilirsin, bir de onun çok izlediği dizi-film olabilir. Lisanslı anahtarlık ya da kupa al. Çünkü kolyenin ucuzu çabuk paslanır, pahalı alırsan ise Pandora vs. gibi kız beğenmezse hediyen elinde patlar.
00 YorumlaBirsürüüüü hediye sayarım; parfüm, çanta, kolye, özel bir hobisi varsa onunla ilgili bir şey, bileklik, saat vs vs. Ama bence en başında çiçek 🥹 bir çiçeğin güldüremeyeceği kadın yoktur.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben öyle düşünmüyorum. Bence emek verilmeden o aşamaya geçilmez. Bro eğer kızı seviyorsan, geçmişi çok böyle kabarık değilse önce bir çiçek, yanına bordo renkli Stanley termos alabilirsin, bir de onun çok izlediği dizi-film olabilir. Lisanslı anahtarlık ya da kupa al. Çünkü kolyenin ucuzu çabuk paslanır, pahalı alırsan ise Pandora vs. gibi kız beğenmezse hediyen elinde patlar
Muhtemelen bir taş olurdu. Benim için Kıymetli bir koleksiyon parçasından bir şey , maddi bir değeri olmayan bir şey olurdu.
00 YorumlaFlört ettiği kıza alıyor bu güne kadar hiç kimse almadı bana alçak gönlü olduğum için herhalde öyle yok istemiyorum ne gerek var dediğim için 😃
00 Yorumla
+1 yılFutbol seviyorsa tuttuğu takımla ilgili bir şey alırdım
00 Yorumla
+1 yılŞimdiki kızlar değerli şeyler severler eskisi gibi degilki
00 Yorumlariske girmeye gerek yok
güzel bir kolye ya da bileklik...
00 Yorumlaİlk buluşmada karanfil ve kahve kupası aldım son buluşma oldu ama
00 Yorumla
+1 yılFlörte doğum günü hediyesi alınmaz efendim teşekkürler
00 Yorumla
+1 yılErkek flörte ne almıyorsan kıza onlardan alabilirsin 😂
00 Yorumla
+1 yıl5 kitap tan oluşan bir set
Yanında da güzel bir not eski kıza böyle yapmıştım00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana çikolata kutusu gelmişti bı buket papatya kolye bunlar benim sevdiğim şeyler sevgilinin zevkine göre bak derim 😇
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılflörte dogum günü hediyesi mi alınır te allam ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇığır atlamışsınız flörte de alınacağını ilk defa görüyorum. 😃😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevdiğim adam namazında abdestinde biri onun için seccade takke tesbih ve zikirmatik aldım
10 Yorumla
+1 yılBen cok guzel böyle yakisikli bir pasta yaptirdim, yanina bir demet, onun isminde bir kolye ve bir cift kupe almistim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani çok pahalı bir şeye almaya gerek yok ufak güzel bi kolye olabilir sonuçta flörtsün ne kadardır zaman geçirdiniz
00 Yorumla
+1 yılBen imzasını isteyip imzasından kişiye özel kol düğmesi yaptırmıştım çokta beğenmişti 😂
10 Yorumla
+1 yılKedili medili bir şey al yeter 😃
10 Yorumlaparfüm alırdım ya da kıyafet
00 Yorumla
+1 yılOnun en sevdiği şey olabilir
00 YorumlaBana niye senin gibiler denk gelmiyor mk
00 YorumlaBen Pandora aldım çok boş bir şey ama seviyor
00 YorumlaAyıcık ya da parfüm olabilir bence 👍
00 YorumlaTakı olabilir ben takıya bayılırım
00 Yorumla
+1 yılPapatya buketi ve güzel bi kolye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer sey. Kiyafet taki toka. Makyaj vb. Canta.
00 Yorumla
+1 yılTanga, bikini, gecelik, file çorap seç birini al
23 Yorumla- +1 yıl
@leylaarslan07 , direk yatak odası davetiyesi ver kıza diyorsun yani :P
- +1 yıl
Utanma ile ne alakası var? Bunlar hayatın gerçekleri
+1 yılRolex saat al sen
00 YorumlaFlörte hediye almam.
00 Yorumla
+1 yılGül al yeter abartmaya gerek yok
00 Yorumla
+1 yılDusunmek lazim