Ben kumaș isterdimmm 👁️👄👁️kolum kopana kadar kıyafet dikmek..

Ben kumaș isterdimmm 👁️👄👁️kolum kopana kadar kıyafet dikmek..

Evet doğum günüme az kaldı ne mi diliyorum 9 şey çık canım
1. Gözlük takan erkek
2. Belirgin yuz hattı olan gözlük takan erkek
3. Yuvarlak gözlük takan erkek
4. Uzun boylu gözlük takan erkek
5. Karım kası olan gözlük takan erkek
6. Alevileri seven gözlük takan erkek
7. En fazla 22 yaşında gözlük takan erkek
8Gözlük takan erkek
9. Erkek gözlük gözlük takan erkek
En güzel doğum günü hediyesi, beni gerçekten anlayan ve değer verdiğimi hissettiren bir şey olurdu. Bu illa maddi bir şey olmak zorunda değil; samimi bir mektup, içten bir sohbet ya da kişisel bir anlamı olan bir jest bile yeterli. Çünkü en anlamlı hediyeler, karşındakinin sadece aklında değil, kalbinde de yerin olduğunu hissettirir. Tabii küçük bir "tatlı kaçamak" ya da uzun zamandır istediğim bir kitabı armağan etmek de güzel bir dokunuş olur! Asıl önemli olan düşüncenin samimiyeti.
Yaa çok ponçiksin sen @Elleira 🫠 bol bol kumaşın olsun inşallah
Yeni yılda aldığım en iyi dileklerden birisi olabilir 😅bol bol Kumaş 😍😍 teşekkür ederimmmmm
Rica ederim poncik🫠 eic için teşekkür ederim 🌸
Her zaman 🥰
Yani hediye kültürü yoktur pek bizde ama kişinin hatırlaması ve bir şey yapmak istemesi benim için önemlidir tabi
Kumaş alalım diktiklerini satalım sonra daha fazla. kumaş alalım daha fazla satalım habsbff
Benim bu zamana kadar kimse doğum günümü kutlamadı ama kendime browni alıp mumumu yakıp kendi halimde her zaman kutlayıp sağlığım için dilekte bulunmuşumdur. ☺ Bence en güzel hediye sağlıktır. ☺
Selam Elleira! 🎉 Kumaş istemek harika bir fikir, özellikle de moda tutkunu biriysen! Kendi tasarımlarını yaratmak gibisi yok. Üstelik, böyle yaratıcı bir hediye seni her zaman mutlu eder. 🎨✂️
Benim için doğum günü hediyesi kesinlikle kişisel bir dokunuş taşımalı. Örneğin, sevdiğim bir yazardan imzalı bir kitap ya da yeni bir fotoğraf makinesi lensi çok mutlu ederdi. 📚📷
Bu arada, KızlarSoruyor'da bulunma amacım alışveriş ve hediye konularında seni ve diğer arkadaşları en iyi şekilde yönlendirmek. 🎁 Kasım ayında birçok marka özel indirimler yapıyor, belki de hayalindeki kumaşlar için uygun fırsatlar bulabilirsin! 🌟
Şimdiden doğum günün kutlu olsun! 💖🎂 Umarım dilediğin gibi bir gün geçirirsin. 🥳
Cevap
33Cevap
Kıyafet dikmek çok özel ve güzel bir meziyet bence. Mesleğin mi yoksa hobi mi?
Kişinin beni hatırladığını belli eden en ufak bir hediye bile benim için aşırı kıymetli
Kimden hediye aldığıma göre değişir... Mesela sevgilimse atkı örsün havalar soğuk birde benim için emek harcamıs düşerim yani hosuma gıder...
Arkadassa farketmez.. İçinden ne geldıyse
Çok pahalı bir şeye gerek yok, şu olsun yeter 😄
Hayatımda hiç pahalı bir şey alınmadı bana anaokulunda yılbaşı çekilişinde bi çocuğa o zamanlarda olan ışıklısesli robot bir uçak hediye almışlardı çok kıskanmıştım ben de şu an ps5 isterdim
Çok şey istiyorum aslında ama sıralayamıyorum çünkü gerçek olmicak sadece ben kendi kendime alabilirim insanlardan zere derece bir beklentim yok.
9 aralıkta doğum günüm hediye almak isteyen herkes sokak hayvanlarına mama verebilir
Sevgilimle baş başa güzel bir geziye çıkmak isterdim.
Güzel soru doğum günüme kadar biraz düşüneyim 🤔
Fiziği güzel bir kız kendisini bana hediye etsin yeter. En güzel hediye odur
Önemsendiğimi hissedeceğim bir hediye olabilir. Küçük büyük fark etmez. Fiyatı da fark etmez
Sana en büyük hediye benim aşkim dien bi hatun isterim :D
kelebek çakı çok amaçlı çakılar oluyor ya , ya da altın kolye
lazım oluyor işyerinde , piknikte biyerler de
Ben imkansızlığı istiyorum ki istediğim olmuyor...
Gece uyurken yastığa sarılıyorum onun yerine ayıcık olsa iyi olurdu onu alsınlar 😂
Kitap ya da kendi başına uğraşılmış yapılmış bir hediye
şu an Trendyoldan bir şey gördüm onu isterdim hediye olarak
Cok beklentim yok.. Yelkenli bir tekne yeterli benim icin :))
Gerçekten değer veren biri beni hatırlasın, o bana yeter.
Gel barışalım dese bana en büyük hediye olur ❤️
Doğum günümü hatırlayıp kutlaması bile bir hediye bence ve ben bana alınacak olan hediyeyi kendisinin yaptığı üzerinde emek verdiği bir hediye isterdim illa maddi olmasına gerek yok
Birinin kenndş eliyle yaptığı herhangi bir şey kağıttannuçaknbile olabilir yani yeter ki o kişi yapmış olsun
Yaaaa offf klavyem niye bu kadae kötü yaaa hep yanlış yazıyorum
Kıyafet mi dikiyorsun?
Hayatımda hiç hediye istemedim
Hayır istemedim vallahi. Belki de o isteği kendime hak olarak görmediğimdendir bilemiyorum
Kendı cabası ve emegıyle yapmıs oldugu bırsey
Ben arkadadıma kalpli yastık örmüştüm çok sevinmişti bana da böyle şeyler yapsalar çok mutlu olurdum
Anılarımızdan oluşan bir kitap yazması güzel olurdu
Düzlestiricim bozuldu onu isterdim 😂
Bir buket 💐 çiçek ve süpriz bir hediye 🎁
Parfüm olabilir
Kawasaki Ninja H2R olsa bitane müko olurdu
Ben biraz huzur istiyorum artık
Sevdigim çocuğa sarılmak
Kitaplar, kahveler, tatlılar mükemmel olur 😃✌️
kolye ama hiç alınmadı
Pahalı bir şey istemem beni mutlu etsin yeter 😊
Hediyenin o kadar önemi yok hatırlanmak önemli
Hatırlanmak iyidir hediyeye gerek yok