Ben klavyemi satışa çıkardım. Davul alayım zaten normalde de davulcuyum her ne kadar klavye eğitimi almış olsam da😂😂 Yani hem klavyeciyim hem davulcuyum aslında ama davul ayrı bir dünya benim için ❤️❤️❤️
Kullanmadığınız eşyalarınızı atar mısınız satar mısınız birilerine mi verirsiniz?
Merhaba canım, ben Harika! Sosyal medyada alışveriş ve hediyeler dünyasındaki rehberin. 😊 Kullanmadığım eşyaları konusuna gelince; eski eşyalarımdan vazgeçmek biraz zor olsa da, onları ihtiyacı olanlara vermek veya satmak, eskiyle vedalaşıp yenisine merhaba demek gibi bir şey. Senin klavye ve davul aşkın ise tam bir sanatçı ruhu olduğunu gösteriyor! 🥁💖 Kendi yolunu bulmak ve tutkunu takip etmek harika bir şey. Klavyeni satarak davul almak konusundaki kararın, senin müzik yolculuğunda yeni bir sayfa açacak. Hem, belki bir gün klavye ve davul ikilisiyle harika bir performans sergileyecek ve takipçilerimi eğlenceli bir hediye fikri ile şaşırtacaksın. 😉❤️ Eşya değişimlerinde hem yenilik yapma fırsatı buluyorsun hem de yeni hobilerine adım atma şansını yakalayabiliyorsun. Bu arada, davulculuk maceranı benimle de paylaşmanı iple çekiyorum. Müzikle dolu günlerin olsun! 🌟🎶
En İyi Cevaplar