Genelde vermemeye gayret ediyorum. Çünkü tecrübelerime dayanarak gidenler geri gelmiyor kesinlikle. İnsanın niyetini çok kullanıyor çevrede ki insanlar. Ben hiç bir şeyimi vermemek taraftarıyım. Zamanında verdiklerim bile hala gelecek diye bekliyorum. Özellikle kitaplarımı asla paylaşmayı sevmiyorum. Onlar benim en kıymetli hazinem çünkü.
Dostlarım diğer insanlardan ayrilar. Ben dünyaya bir emanetçi olarak geldigime inanıyorum. Geçen montumu istedi , Alper. Çaldırmis. Calisirken. Turkuaz montu var onunda , yazın gidince alicam. Giymek için. Canım isterse. Arada giymek için istiyor , canım o kadar. Tamamen de alabilirim. Dostlarımla aramda öyle şeylere laf etmeyiz
Sevmem bunu açıkçası ablamla bile paylaşmayız esyalarimizi.. Yillar önce kot ceketimi bir arkadaş ödünç istemişti verdim ve bir düğmesi yok olmuş bir şekilde bana geri vermişti. Düğmesi de bulunabilen normal bir düğme değildi baskılı bir şeydi velhasılı düğmesiz kalmıştı 🤦♀️
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
20li yaşlarımda arkadaşlarımla aramda çok yapardık bunu. O zaman şimdiki gibi bolluk yoktu. Birbirimizden tamamlıyorduk herşeyi. Şimdi emanet almıyorumda vermiyorum da.
Ben samimi oldum arkadasıma 2 günlüne ps4 pro mu verdim geri istedim bana çocugunun online egitim gordunu ps4 deyip sonra veririm dedi ve 1 yıl 7 ay oldu her isteyisimde mazeret buldu ve telefona cıkmaz oldu ona olan guvenimi kaybetim bir daha bir sey istese asla yapmam ve kimseye de odün eşya vermem artik
Eşyalarımı asla ödünç veremiyorum. Ancak temelli verebilirim ya da yenisini alıp hediye edebilirim. Benim olanın, ister daha kötü ve çirkin olsun, manevi bir değeri var ve bende kalsın istiyorum.
400 tl aldigim gül kurusu renkli nike yağmurluğum neredeyse 1 yıldır arkadaşım da onun da bende bazı kıyafetleri var ama tekrar lazım alacağım giymek için
Eşyanın ne olduğuna bağlı.. Kuzenlerim giysilerimden bazılarını ödünç almıştır zaman zaman ama her eşyamı asla paylaşmam.. Kimseden de ödünç almıyorum.. Keyifli akşamlar..
Kıyafetlerimi başkasına vermeyi sevmiyorum isterse en temizi olsun ama bundan hoşnut olmuyorum maalesef belki kötü bir huy ama elimde değil 😊, siz de benim sorularımı yanıtlayın lütfencik 😒😊😊😅
Tatilden 1 ay önce voleybol topumu mahallemdeki küçük çocuğa ödünç vermiştim turnuvası için. Aynı gün patlattı malum artık çöpümü dahi ödünç vermem. İleri giderse kalbini kırarım. Bir diğer yandan da emanet almaya çekiniyorum. Sevgilim bana Hakan Altun CD'sinden birini bana ödünç vermişti. Vereceği gün annem çöpe atınca benden ayrıldı..