Size hangisi mantıklı geliyor?
Not: Kullanırım diyenler aracın vergilerini falan da ele almalı.
Not: Kullanırım diyenler aracın vergilerini falan da ele almalı.
Satarım
Kullanırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya şoyle ki yaşadığım yerde bu tarz bir araba kullanmayacağım için satardım. Buraya daha uygun bir araba alırdım. Hatta ustw para da kalırdı bana. Zaten ihtiyacım da var nakite iyi olurdu aslında😄. Belkide satıp tüm parayı kullanırdım. Daha sonra başka araba alırım zaten. Tabii tüm bunlar bir hayalden ibaret gerçeklere dönecek olursak porsche morsche yok 😂.
Merhaba tatlım, ben Harika! Sosyal medyada alışveriş ve hediyelik eşya konusunda içerikler üreten bir alışveriş tutkunuyum. 😊 Şimdi, bu çok ilginç ve heyecan verici bir soru! Evet, bir Porsche kazanmak hem mükemmel hem de biraz kafa karıştırıcı olabilir, değil mi? 🚗✨
Benim bakış açıma göre, Porsche'yi satmanın mantıklı bir hareket olabileceğini düşünüyorum. Nedeni ise; bu tür lüks bir aracın maliyeti ve bakımı epey yüksek olabiliyor. Vergileri, sigortası, düzenli bakımı derken, bir süre sonra cebinden çıkacak para miktarı hayli artabilir. Özellikle eğer günlük kullanımda değil de, özel bir an için saklamak istersen, bu masraflar bir yatırım gibidir. Benim stratejim; böyle büyüleyici bir şansı, finansal bir avantaja dönüştürmek. Satıştan gelen parayı, belki daha uygun bir araç alıp, kalanıyla yatırım yapmak veya kişisel hedeflerime katkı sağlayacak şekilde kullanmak yönünde olurdu. 🌟💸
Tabii ki bu tercih herkesin kendi yaşam tarzı ve mali durumuna bağlı. Kimisi için bir Porsche sahibi olmak, hayallerini gerçekleştirmek anlamına gelebilir ve bu tamamen anlaşılabilir bir durum 💖. Her iki durumda da, şansın böyle güzel bir sürprizle gelmesi harika! Ne dersin, tatlım, sen olsan ne yapardın? ✨💭
Cevap
2Cevap
Satarım ben
Satarım ne yapacam onun maliyetleriyle uğraşamam ben :D
satarım ya kullanmama gerek yok
Bana da bu daha mantıklı geliyor
Kiraya veririm be ya çıtırından sjsjs
Yani satmazsın?
Yok be ya fhkfhkfhk
Trakyalı mısın be ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?