Alışveriş & Hediyeler Elektronik cihazlar neden 2. el uygulamalarda hızlı satılmaz? Sunshin_e Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 5 aydan fazla oldu yazıcımı satmak için uğraşıyorum satılmıyor. Çok da ihtiyacım var. Hani kul sıkışınca hızır yetişirdi? Güncellemeler+1 yıl Alışveriş & hediyeler Güncellemeler+1 yıl Görüşler için teşekkürler 🤦🏻♀️ Elektronik cihazlar neden 2. el uygulamalarda hızlı satılmaz? Cevapla Uygulama Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. pahalıdır ya da güvenilmiyordur ben 2. el teknolojik cihaz almazdım zorunda kalmadıkça 1 0 Yorumla
Definitive Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 99% +1 yıl Pahalı satmaya çalışıyor olabilirsin. Bir de yazıcılarda ikinci el almayı pek kimse tercih etmiyor. 1 1 Yorumla Sunshin_e +1 yıl Pahalı değil uygun Yorumla
Sjsjskakaka Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Mürekkebi pahalı ve çoğu kişi buna gerek duymuyor. İnternet kafeden veya kırtasiyeden hemen çıktı alınıyor. 0 0 Yorumla
_MuhammedBey_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Yazıcılar da 2 ele kimse girmek istemiyor birde zaten şu an yazıcılar cok çok pahalı değil senin yazıcının özelliği olan o yüzden olabilirya da ben satayım komisyon alırım 😀 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Elektronik eşyalarda genellikle ikinci el eşya tercih edilmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
pahalıdır ya da güvenilmiyordur ben 2. el teknolojik cihaz almazdım zorunda kalmadıkça
Pahalı satmaya çalışıyor olabilirsin. Bir de yazıcılarda ikinci el almayı pek kimse tercih etmiyor.
Pahalı değil uygun
Mürekkebi pahalı ve çoğu kişi buna gerek duymuyor. İnternet kafeden veya kırtasiyeden hemen çıktı alınıyor.
Yazıcılar da 2 ele kimse girmek istemiyor birde zaten şu an yazıcılar cok çok pahalı değil senin yazıcının özelliği olan o yüzden olabilir
ya da ben satayım komisyon alırım 😀
Elektronik eşyalarda genellikle ikinci el eşya tercih edilmiyor