Bugün hayatımda iyi ki dediğim ve her anında yanımda olduğu için mutlu olduğum sevdiğim kadının doğum günü yaklaşık 1 hafta önce yanındaydım ve gözlerinin içine bakarak onu ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha söyledim benim hayatımı değiştiren ve güzelleştiren aşkların en özeli ve güzeli kadınım iyi ki doğdun iyi ki benimlesin iyi ki birlikteyiz 3 yıla yakındır beraberiz ve bu 3 yılın her anında yanımda olduğun ve beni mutlu ettiğin için sana sonsuz teşekkür ederim dilerim ki nice nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllarımız olsun seni çok çok çok seviyorum kadınım @AşkıÖldürmek 🐨❤️🦔
Bugüne kadar size alınan en güzel ve özel doğum günü hediyesi nedir?
Bir tanesi benim liseye giderken çok severek kullandığım bir bilekliğim vardı. Dışarıda bir mağazada kızın biri de beğenmişti ve bileklikte gözü kalmış belli ki paramparça olmuştu. Doğum günümde annem ve teyzem ondan bir tane daha almışlardı bana.
Bir tanesi de teyzemin eşi çocukken oyuncak bir köpek getirmişti ve yanına da bana Çokomel çikolata getirmişti yine doğum günümde. Köpeğin bir düğmesi vardı. Oraya basınca havlıyordu. Köpekleri çok severim. 6. sınıfa kadar korksam da çok severek oynadığım bir oyuncaktı. Çok severim derken de 6. sınıfta yendikten sonra korkumu en sevdiğim hayvan oldu.
Başka bir tanesinde daha küçüktüm. Ayı Winnie'nin oyuncağını almışlardı bana ama kimin aldığını hatırlamıyorum. Sadece Ankara 'da birinin aldığını hatırlıyorum. Çocukken Winnie The Pooh'u çok severek izlerdim. Zaten alan da ondan almıştı.
Bir de bir tavşan oyuncağım vardı. Onu pek ayırmazdım evde yanımdan. 😂😂
En mutlu olduğum çocukken benim başıma köyde konan kuş vardı. Mavili beyazlı tüyleri vardı. Çok akıllı bir kuştu. Belli ki öncesinden sahipli bir kuş olmalı ki bazı kelimeleri biliyordu. Muhabbet kuşuydu. Biz ne dersek de çabucak öğrenen bir kuştu. O sonra kusa kusa öldü. Çok üzülmüştüm. Sonra babaannem (Allah rahmet eylesin.) bana tekrar yeni bir kuş almam için para vermişti. Aynı renk bir kuş alıp aynı ismi vermiştik. O kuş hiç konuşmadı. Ben okuldayken de intihar etmiş. Sonra da ben hiçbir kuşa dokunamaz oldum. Bu başı güzel olsa da sonu trajedik.
Allah mutluluğunuzu bozmasın , maşallah kaç senedir birliktesiniz kaç kez ayrılıp barıştınız yine birbirinizden kopamadiniz. En büyük hediyemi babamdan almıştım @askioldurmek doğum günün kutlu olsun güzel kız nice mutlu senelere 🧿