Yalnızca 500 lira üzerine 75 lira indirim uygulanmış kargo düşülmemiş? Bilerek mi yapıyorlar bunu ya keşke en başında fark etseydim?

Yalnızca 500 lira üzerine 75 lira indirim uygulanmış kargo düşülmemiş? Bilerek mi yapıyorlar bunu ya keşke en başında fark etseydim?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uygulamış işte kardeşim 75 lira düşmüş
Kanka 75+30 düşmesi gerekiyor 2 farklı indirim var biri 500₺ üzeri 75₺ indirim diğeri de 500₺ üzeri kargo bedava. Böyle böyle düdüklüyorlar bizi işte :d
La olum kargoyu da düşmüş kör müsün
Ürün 980 lira 75 düşmüş işye
abicim bi tekrar oku orada 2 ayrı indirim var ve İKİSİNİN DE DÜŞTÜĞÜ GÖSTERİLİYOR ama sadece 75 düşmüş, düşmesi gerekenler 500₺ üzeri 75₺ indirim (düşülmüş) diğeri 500₺ üzeri kargo bedava ama düşülmemiş, gel hesaplayalım:
75+30=105
980-105=875 benim ödediğim ücret 905₺
ya okuduğunu anlayamıyorsun ya da matematiğin yok?
La beyin yoksunu ürünün fiyatına kargoyu eklemiş +30 demiş sonra aşağıda -30 kargo bedava demiş ürünün kargo dahil fiyatı değil o gördüğün normal fiyatı 980 lira 75 lira düşünce 905 olmuş sen 935 ödeseydin kargo öderdin bu kafasızlıkla nereyi kazandın sen
Ürünün fiyatı 980 lira kargo fiyatı 30 lira, indirimler 75 lira 1 kupon, kargo bedava 30 lira bir kupon. 980+30-75-30 ne yapar hesapla bakalım. Bir de üniversite öğrencisi olacaksınız sınav sistemine skayım sizi üniversite mezunu yapıyor
Milla kazikci oradan alma bence
uygun fiyatlı kanka ya
Daha uygun bir fiyatlı site biliyorum milladan daha ucuz ve ondan kaliteli gir bak modamizbir sadece kargo sorunu var ama yine bile milladan ucuza geliyor
kanka baktım güzelmiş ama hiç benim tarzım değil ya🥺 yine de teşekkür ederim tavsiyen için🙏🏻🎀
Baya güzel şeyler geliyor takip et yine de sen rica ederim 😊
30tlyi kafana takma
öğrenciyim 2000 lira bursum 510 lira yurt ücretim var, sizin için olmasa da 30 lira benim için çok büyük bir para.
bahaneye bak ya
Kanka ne alakası var babam asgari ücret alıyor abim de ben de üniversite okuyoruz 1 ay 1500 lirayla geçiniyorum ben yani daha bunu nasıl açıklayabilirim sana