Alışveriş & Hediyeler Hayatınızda hiç hediye aldınız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hiç hediye almadın maalesef 💔İnşallah biraz çabalarsam ilk hediyeyi kendime ben vericem 🎁 Hiç bir şey için geç değildir 😓 Güncellemeler1 yıl Alışveriş & Hediyeler Güncellemeler1 yıl 🎁 Hayatınızda hiç hediye aldınız mı? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
fıtııfıtı Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Aldım ama sanki alan kişinin içinden gelmemiş gibiydi pek özel değildi 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Üzüldüm ya 😔Arkadaşın miydi? Yorumla fıtııfıtı 1 yıl Eski sevgiliydi Yorumla Soran 1 yıl Anladım. İyi ki eski 👍🏻 Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Arkadasarla kendi aramizda paslaşırız herşeyi saat kolye araba ev 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Gibi galiba 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Gibi nedir? Ya aldın ya da almadın bu kadar Yorumla DertPaketEdition 1 yıl Aldım ama hediyemiydi değil miydi emin değilim dedim. Yorumla Soran 1 yıl Neydi ki? Yorumla DertPaketEdition 1 yıl Kazak Yorumla DertPaketEdition 1 yıl insanlardan emin olamıyorum Yorumla Soran 1 yıl Güzel değildi o zaman beğenmemiş gibisin Yorumla DertPaketEdition 1 yıl manevi şeylere önem veriyorum ama kazak var kendisi yok insanın o anlamda Yorumla Soran 1 yıl Anladım. En azından hediye verilmiş bende o da yok.Ama insallah biriktirip o çok istediğim şeyi kendime hediye edicem Yorumla DertPaketEdition 1 yıl Bende çok ciddi şeyler aldım ama kimse hak etmedi, zaten hak edecek olanda yok kadınlarda umarım dilediğin gibi olur. Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Hayır 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Yalnız değilmişim Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Ne yapalım bir birimize hediye mi alalım Yorumla Soran 1 yıl Öyle bir şey söyleyen mi oldu şimdi Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Olmadı tabikide bir birimize hediye alırsak almış oluruz, sen bana çakmak al bende sana toka alayım Yorumla Soran 1 yıl Benim tokaya ihtiyacım yok ama teşekkürler Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Benimde çakmağa ihtiyacım yok ama bende teşekkür ederim Yorumla
Adana_lıı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Çok kez aldım, bir kaç defa da alındı. d 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel Yorumla Adana_lıı 1 yıl En son kardeşimin aldığı fener hediyesi, muhteşem çok sevinmiştim Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. Evet dolmakalem uçlu kalem hediye etmişlerdi 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir iki kere aldım gadası 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Gadası nedir? Hangi yörenin ağzı bu? Yorumla
çikiçükübabaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Alim kız ağlama sil göz yaşlarını artık ben varım 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 14,8b cevap paylaştı. Hayır almadım maalesef. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aldım ama sanki alan kişinin içinden gelmemiş gibiydi pek özel değildi
Üzüldüm ya 😔
Arkadaşın miydi?
Eski sevgiliydi
Anladım. İyi ki eski 👍🏻
Arkadasarla kendi aramizda paslaşırız herşeyi saat kolye araba ev
Gibi galiba
Gibi nedir? Ya aldın ya da almadın bu kadar
Aldım ama hediyemiydi değil miydi emin değilim dedim.
Neydi ki?
Kazak
insanlardan emin olamıyorum
Güzel değildi o zaman beğenmemiş gibisin
manevi şeylere önem veriyorum ama kazak var kendisi yok insanın o anlamda
Anladım. En azından hediye verilmiş bende o da yok.
Ama insallah biriktirip o çok istediğim şeyi kendime hediye edicem
Bende çok ciddi şeyler aldım ama kimse hak etmedi, zaten hak edecek olanda yok kadınlarda umarım dilediğin gibi olur.
Teşekkürler
Hayır
Yalnız değilmişim
Ne yapalım bir birimize hediye mi alalım
Öyle bir şey söyleyen mi oldu şimdi
Olmadı tabikide bir birimize hediye alırsak almış oluruz, sen bana çakmak al bende sana toka alayım
Benim tokaya ihtiyacım yok ama teşekkürler
Benimde çakmağa ihtiyacım yok ama bende teşekkür ederim
Çok kez aldım, bir kaç defa da alındı. d
Ne güzel
En son kardeşimin aldığı fener hediyesi, muhteşem çok sevinmiştim
Evet dolmakalem uçlu kalem hediye etmişlerdi
Bir iki kere aldım gadası
Gadası nedir? Hangi yörenin ağzı bu?
Alim kız ağlama sil göz yaşlarını artık ben varım
Annem doğum gülerimde boxer don alıyor
Hayır almadım maalesef.
Aynı durumdayız